Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 49 άτομα (4 μέλη και 45 επισκέπτες)

Crucifix

Μέγας
Εγγρ.
15 Νοε 2014
Κριτικές
63
Like
7.879
Πόντοι
4.766

Crucifix

Μέγας
Εγγρ.
15 Νοε 2014
Κριτικές
63
Like
7.879
Πόντοι
4.766
Στο δωματιο οσες φορες ειχα παει ξεπετα ηταν
Τι να σου πω..σε μενα το αντιθετο εγινε...οτι της ζητησα το εκανε.. μεχρι και τα πορνοτακουνα εβγαλε για να δω τα ποδαρακια της..και χρονο ουτε ανεφερε μια φορα..Η την πετυχα σε καλη μερα η ειμαι πολυ ομορφος τι να πω

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
5.123
Πόντοι
2.266
Τι να σου πω..σε μενα το αντιθετο εγινε...οτι της ζητησα το εκανε.. μεχρι και τα πορνοτακουνα εβγαλε για να δω τα ποδαρακια της..και χρονο ουτε ανεφερε μια φορα..Η την πετυχα σε καλη μερα η ειμαι πολυ ομορφος τι να πω
Φιλουσε καθολου η παπαρια?

Barry Lyndon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2019
Like
1.833
Πόντοι
216
Mετα το γελιο που μου προσεφερε ο Πασχαλακης και ο μπουχεσας Μπισεσβαρ ειπα να κανω και  μια βολτα στην εξωτικη Σαλονικη και περασα και απο δελα.Πραγματικα νεκρη πολη.Τα δελα οτι να ναι, τα μισα κλειστα τα αλλα μισα υπολειτουργούν...οι τσατσαδες την αραζουν και ουτε που σου πετανε βλεφαρο.Μια κατασταση μπουρδελε..!Κατι γυφτοπακια πανε περα δωθε κλασσικα πραγματα.Μετα πηγα και απο Λαδαδικα να δω κανα ντοπιο ξεκωλιδι αλλα και εκει ψηλο-ψοφια πραγματα.2 Ιουλιου και η Σαλονικ μοιαζει λες και εχουμε χειμωνα λολαρες.Που ειναι κατι χρονια που πηγαινες δελα τετοιο καιρο και περιμενες κανα 2ωρο για να τον βρεξεις...

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.051
Πόντοι
3.346
Μικρη τσαρκα πριν απο λιγο στους 36 βαθμους!
Φριξου 15. εκει που ηταν η εφη, μια μιλφ ιζαμπελα.
πιο κατω μια βανεσα τσεχα λεει..με ωραιο σωμα και μετρια προς καλη φατσα.
Στα τριδυμα. Στο πρωτο η ελληνιδα με τα βυζια στο πατωμα,νομιζω νικη την λενε..και στο τελευταιο μην πατε καθολου ειναι η οτι να ναι χοντρη.
Λας βεγκας. μονο ενα ανοιχτο..το αρισερο γλυκο κοριτσι..μαυρομαλα!
πιο κατω ασθενοφορα,γιλεκα,καμια 20αρια πακια..γαμησετα μην περνατε καθολου απο εκει.
Στο καινουργιο εκει που ηταν το στριπτιτζαδικο μια τζακλιν καπως ετσι μονο ωραιο προσωπο..σωμα ψιλο γεματη.
στο λιπς μια ανια σαν καινουργια μου φανηκε..οχι ωραια φατσα..καλο σωματακι.
Τελικα καταθεση εγινε στην λαρα που ειναι ασπρη σαν το γαλα!
Κανονικα δεν αλλαξε τιποτα απο πριν μεσα στο δωματιο..εξω σε θερμομετρανε και γραφεις τα στοιχεια σου σε ενα χαρτακι..το βαγγελας το εχω πιασμενο να ξερετε!  :grin:

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.051
Πόντοι
3.346
Σορρυ που γραφω ετσι..αλλα σκεφτητε να εχει 36 εξω και να βαρας κανα 20λεπτο μεσα στην λαρα.. εγκεφαλικο λεμε!  :grin:

th3ss_m4n0s

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2017
Like
10
Πόντοι
0
Παιδιά, τελευταία φορά που πάτησα σφαγεία ήταν πέρυσι τέτοια εποχή (για να μπω), μετά ξανά πέρασα κάπου Οκτώβρη, ήταν τόσα πολλά πάκι και άλλα, που δεν σκέφτομαι την υγεία μου. Απορώ ώρες ώρες, εσείς δεν φοβάστε για την υγεία σας; είτε λάστιχο, είτε όχι, πάνε οι παλιές εποχές ασφάλειας

Α ρε πάλαι πότε Βαρδάρη έγινες Chinatown

JosuaHunter

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2019
Like
111
Πόντοι
1
Παιδιά, τελευταία φορά που πάτησα σφαγεία ήταν πέρυσι τέτοια εποχή (για να μπω), μετά ξανά πέρασα κάπου Οκτώβρη, ήταν τόσα πολλά πάκι και άλλα, που δεν σκέφτομαι την υγεία μου. Απορώ ώρες ώρες, εσείς δεν φοβάστε για την υγεία σας; είτε λάστιχο, είτε όχι, πάνε οι παλιές εποχές ασφάλειας

φοβόμαστε κάτι Λάκες  σαν και εσένα που γράφουν Λακίες ενώ έπρεπε να γράφουν για το τι παίζει στα μπουρδέλο/ στούντιο της Σαλονικαρας μας!!!οπότε πάρε πούλο!!

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
5.123
Πόντοι
2.266

topscorer

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Νοε 2014
Κριτικές
30
Like
5.051
Πόντοι
5.646
καλησπερα στην παρεα καινουργιο μελος με αρκετο καιρο στη γυρα
Εχει παρει κανεις αλλος εδω την εφη απο μολδαβια??
εχω παει 2-3 φορες και παντα ηταν φοβερη και πολυ ενεργητικη στο δωματιο με πολυ καλη  :pipa1: :pipa1: ...εχει κανεις αλλος αναλογη εμπειρια??
Η Έφη κάνει τα τσιμπουκια κέφι!Ρουμανα είναι.Την πήραμε παρτουζα με φίλο εξωθεσμικο κ έκανε πιπαρα με dt και γλύψιμο στα @@.Πολυ καλη συμμετοχή κ αντέχει στο δυνατό πιστονιασμα! :fuck2:

th3ss_m4n0s

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2017
Like
10
Πόντοι
0
φοβόμαστε κάτι Λάκες  σαν και εσένα που γράφουν Λακίες ενώ έπρεπε να γράφουν για το τι παίζει στα μπουρδέλο/ στούντιο της Σαλονικαρας μας!!!οπότε πάρε πούλο!!

Η ευγένεια δεν είναι προνόμιο των λίγων , είναι υποχρέωση.
Για αυτό ευγενικά θα σου πω ότι είσαι γραμμένος εκεί που δεν με πιάνει το μελάνι  :tn04:
:2funny:  :2funny:

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.051
Πόντοι
3.346

Ο βαρδαρης συναδελφε ηταν χειροτερα γιατι ηταν χυμα,θυμαμαι μια κοπελα ελληνιδα ψιλη μαυρομαλα που αργοτερα εκανε πιατσα στην μπουγατσα μπροστα,μια μερα την πετυχα σε ενα μπουρδελο και την λεω πως κι απο δω εσυ δεν κανεις τωρα πιατσα- και μου λεει ημουν πριν λιγο στην πιατσα και με πηραν τηλ. να ερθω εδω γιατι δεν ειχαν κοπελα,καταλαβαινεις τι γινοταν..τωρα στα στουντιο συμμαζευτηκαν λιγο..αλλα υπαρχουν αρκετα που δουλευουν σαν μπουρδελα συν οτι στην περιοχη γεμισε πακια και θελει προσοχη οπου μπαινεις.

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
5.123
Πόντοι
2.266
Λοιπον Μαγκες η Ιωαννα απο το vegas ανεβαινει σαν ανεξαρτητη μαζι με μια κοπελα ακομα ανεβασε αγγελια στο κανεσεξ θα ανεβασω τα λινκ στο νημα των call girl δε ξερω για σας εγω θα την τιμησω 

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
102
Like
12.711
Πόντοι
25.165

Ρε νουμερο. "μεχρι και τα πορνοτακουνα εβγαλε" Σπουδαια δουλεια εκανε. και για να σου ανοιξουμε τα ματια παλια η Βικτωρια, και ακαποτες πιπες εκανε σε απλο προγραμμα, και γλωσσοφιλα και τον εβαζε και απο μονη της στον κωλο της. Τωρα μου εχει γινει ντιβα και δεν κανει τπτ.

Crucifix

Μέγας
Εγγρ.
15 Νοε 2014
Κριτικές
63
Like
7.879
Πόντοι
4.766
Ρε νουμερο. "μεχρι και τα πορνοτακουνα εβγαλε" Σπουδαια δουλεια εκανε. και για να σου ανοιξουμε τα ματια παλια η Βικτωρια, και ακαποτες πιπες εκανε σε απλο προγραμμα, και γλωσσοφιλα και τον εβαζε και απο μονη της στον κωλο της. Τωρα μου εχει γινει ντιβα και δεν κανει τπτ.
Ζητα συγνωμη για το νουμερο τωρα...

rebelos1

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2019
Κριτικές
2
Like
117
Πόντοι
1
Λοιπον Μαγκες η Ιωαννα απο το vegas ανεβαινει σαν ανεξαρτητη μαζι με μια κοπελα ακομα ανεβασε αγγελια στο κανεσεξ θα ανεβασω τα λινκ στο νημα των call girl δε ξερω για σας εγω θα την τιμησω 
Δώσε λινκ στο λαό

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom