Crucifix
Μέγας
- Εγγρ.
- 15 Νοε 2014
- Κριτικές
- 63
- Like
- 7.879
- Πόντοι
- 4.766
μουναρα ειναι αλλα δεν ειναι η παλία Βικτωρια δυστυχως
Δηλαδη ?μουναρα ειναι αλλα δεν ειναι η παλία Βικτωρια δυστυχως
μουναρα ειναι αλλα δεν ειναι η παλία Βικτωρια δυστυχως
Δηλαδη ?μουναρα ειναι αλλα δεν ειναι η παλία Βικτωρια δυστυχως
Στο δωματιο οσες φορες ειχα παει ξεπετα ητανΔηλαδη ?
Τι να σου πω..σε μενα το αντιθετο εγινε...οτι της ζητησα το εκανε.. μεχρι και τα πορνοτακουνα εβγαλε για να δω τα ποδαρακια της..και χρονο ουτε ανεφερε μια φορα..Η την πετυχα σε καλη μερα η ειμαι πολυ ομορφος τι να πωΣτο δωματιο οσες φορες ειχα παει ξεπετα ηταν
Φιλουσε καθολου η παπαρια?Τι να σου πω..σε μενα το αντιθετο εγινε...οτι της ζητησα το εκανε.. μεχρι και τα πορνοτακουνα εβγαλε για να δω τα ποδαρακια της..και χρονο ουτε ανεφερε μια φορα..Η την πετυχα σε καλη μερα η ειμαι πολυ ομορφος τι να πω
Οχι φιλε και εβαλα ποσο Listerine στο στομα..το μονο που αρνιοτανΦιλουσε καθολου η παπαρια?
φοβόμαστε κάτι Λάκες σαν και εσένα που γράφουν Λακίες ενώ έπρεπε να γράφουν για το τι παίζει στα μπουρδέλο/ στούντιο της Σαλονικαρας μας!!!οπότε πάρε πούλο!!Παιδιά, τελευταία φορά που πάτησα σφαγεία ήταν πέρυσι τέτοια εποχή (για να μπω), μετά ξανά πέρασα κάπου Οκτώβρη, ήταν τόσα πολλά πάκι και άλλα, που δεν σκέφτομαι την υγεία μου. Απορώ ώρες ώρες, εσείς δεν φοβάστε για την υγεία σας; είτε λάστιχο, είτε όχι, πάνε οι παλιές εποχές ασφάλειας
Α ρε πάλαι πότε Βαρδάρη έγινες Chinatown
φοβόμαστε κάτι Λάκες σαν και εσένα που γράφουν Λακίες ενώ έπρεπε να γράφουν για το τι παίζει στα μπουρδέλο/ στούντιο της Σαλονικαρας μας!!!οπότε πάρε πούλο!!
Ποια εννοεις φιλος?
Η Έφη κάνει τα τσιμπουκια κέφι!Ρουμανα είναι.Την πήραμε παρτουζα με φίλο εξωθεσμικο κ έκανε πιπαρα με dt και γλύψιμο στα @@.Πολυ καλη συμμετοχή κ αντέχει στο δυνατό πιστονιασμα!καλησπερα στην παρεα καινουργιο μελος με αρκετο καιρο στη γυρα
Εχει παρει κανεις αλλος εδω την εφη απο μολδαβια??
εχω παει 2-3 φορες και παντα ηταν φοβερη και πολυ ενεργητικη στο δωματιο με πολυ καλη ...εχει κανεις αλλος αναλογη εμπειρια??
φοβόμαστε κάτι Λάκες σαν και εσένα που γράφουν Λακίες ενώ έπρεπε να γράφουν για το τι παίζει στα μπουρδέλο/ στούντιο της Σαλονικαρας μας!!!οπότε πάρε πούλο!!
Ο βαρδαρης συναδελφε ηταν χειροτερα γιατι ηταν χυμα,θυμαμαι μια κοπελα ελληνιδα ψιλη μαυρομαλα που αργοτερα εκανε πιατσα στην μπουγατσα μπροστα,μια μερα την πετυχα σε ενα μπουρδελο και την λεω πως κι απο δω εσυ δεν κανεις τωρα πιατσα- και μου λεει ημουν πριν λιγο στην πιατσα και με πηραν τηλ. να ερθω εδω γιατι δεν ειχαν κοπελα,καταλαβαινεις τι γινοταν..τωρα στα στουντιο συμμαζευτηκαν λιγο..αλλα υπαρχουν αρκετα που δουλευουν σαν μπουρδελα συν οτι στην περιοχη γεμισε πακια και θελει προσοχη οπου μπαινεις.Παιδιά, τελευταία φορά που πάτησα σφαγεία ήταν πέρυσι τέτοια εποχή (για να μπω), μετά ξανά πέρασα κάπου Οκτώβρη, ήταν τόσα πολλά πάκι και άλλα, που δεν σκέφτομαι την υγεία μου. Απορώ ώρες ώρες, εσείς δεν φοβάστε για την υγεία σας; είτε λάστιχο, είτε όχι, πάνε οι παλιές εποχές ασφάλειας
Α ρε πάλαι πότε Βαρδάρη έγινες Chinatown
Τι να σου πω..σε μενα το αντιθετο εγινε...οτι της ζητησα το εκανε.. μεχρι και τα πορνοτακουνα εβγαλε για να δω τα ποδαρακια της..και χρονο ουτε ανεφερε μια φορα..Η την πετυχα σε καλη μερα η ειμαι πολυ ομορφος τι να πω
Ζητα συγνωμη για το νουμερο τωρα...Ρε νουμερο. "μεχρι και τα πορνοτακουνα εβγαλε" Σπουδαια δουλεια εκανε. και για να σου ανοιξουμε τα ματια παλια η Βικτωρια, και ακαποτες πιπες εκανε σε απλο προγραμμα, και γλωσσοφιλα και τον εβαζε και απο μονη της στον κωλο της. Τωρα μου εχει γινει ντιβα και δεν κανει τπτ.
Δώσε λινκ στο λαόΛοιπον Μαγκες η Ιωαννα απο το vegas ανεβαινει σαν ανεξαρτητη μαζι με μια κοπελα ακομα ανεβασε αγγελια στο κανεσεξ θα ανεβασω τα λινκ στο νημα των call girl δε ξερω για σας εγω θα την τιμησω
ΜΑΡΙΖΑ...