Maximiliano
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 53
- Like
- 4.261
- Πόντοι
- 6.817
Η σαντρα στο νικ ουρανου τι βαρδια ειναι αυτη τη βδομαδα αν πηγε κανεις;
Χθες 21.00 ήταν στο Ν.Ουρανου 24.Η σαντρα στο νικ ουρανου τι βαρδια ειναι αυτη τη βδομαδα αν πηγε κανεις;
Terrano αδερφέ αυτή Περιμενω και εγώ πόσο καιρό τώρα....αμήν και πότε!!!!!!!!!!Η Λιλιάνα ξεκίνησε;
Ο βαρδαρης συναδελφε ηταν χειροτερα γιατι ηταν χυμα,θυμαμαι μια κοπελα ελληνιδα ψιλη μαυρομαλα που αργοτερα εκανε πιατσα στην μπουγατσα μπροστα,μια μερα την πετυχα σε ενα μπουρδελο και την λεω πως κι απο δω εσυ δεν κανεις τωρα πιατσα- και μου λεει ημουν πριν λιγο στην πιατσα και με πηραν τηλ. να ερθω εδω γιατι δεν ειχαν κοπελα,καταλαβαινεις τι γινοταν..τωρα στα στουντιο συμμαζευτηκαν λιγο..αλλα υπαρχουν αρκετα που δουλευουν σαν μπουρδελα συν οτι στην περιοχη γεμισε πακια και θελει προσοχη οπου μπαινεις.
Είδα πρόσφατα κάτι σχόλια στο άλλο σάιτ που λέγανε ότι ενώ η Έφη ήταν στο πρόγραμμα , στο στούντιο ήταν άλλη κοπέλα , τώρα δεν ξέρω αν έτυχε εκείνη την μέρα η συμβαίνει για περισσότερες μέρες.Η Έφη κάνει τα τσιμπουκια κέφι!Ρουμανα είναι.Την πήραμε παρτουζα με φίλο εξωθεσμικο κ έκανε πιπαρα με dt και γλύψιμο στα @@.Πολυ καλη συμμετοχή κ αντέχει στο δυνατό πιστονιασμα!
Μόλις γαμισα Έφη. Κουρασμένη και βαριεστημενη αλλά άξιζε. Αν έκανε και πρωκτικό θα την ξεκολιασω. Είδα βλαντα στο Βένους είναι για πολλά γαμισια η θεία.
Απ ότι κατάλαβα η Λάρα βγάζει γούστα μόνο στα μεγάλα προγράμματα. Στα απλά είναι ξεπέτα...Πέρασμα με Λάρα, πρώτη φορά μετά την καραντίνα.
Μέσα στο δωμάτιο, όπως πάντα απίστευτη .
Πριν μπεις σε θερμομετρούν, και γράφεις σε ένα χαρτί όνομα και τηλέφωνο.
Απ ότι κατάλαβα η Λάρα βγάζει γούστα μόνο στα μεγάλα προγράμματα. Στα απλά είναι ξεπέτα...
Απο που το καταλαβες αυτο?Απ ότι κατάλαβα η Λάρα βγάζει γούστα μόνο στα μεγάλα προγράμματα. Στα απλά είναι ξεπέτα...
Ολοι σχεδον εχουμε την ιδια εμπειρια με εσενα..απλα ο συναδελφος μαλλον την μπερδευει με αλλη.Έχω διαφορετική εμπειρία, τα περισσότερα που έδωσα είναι 50 μερικές φορές, ποτέ δεν ήταν ξεπέτα. Αλλά βέβαια είμαι και τακτικός πελάτης ανά μήνα...
Δεν αλλαξε καθολου μεσα..ισα ισα που ειναι ορεξατη γιατι καθοταν αρκετο καιρο...μετα θα αρχισει λιγο να βαριεται κι αυτη.Πέρασμα με Λάρα, πρώτη φορά μετά την καραντίνα.
Μέσα στο δωμάτιο, όπως πάντα απίστευτη .
Πριν μπεις σε θερμομετρούν, και γράφεις σε ένα χαρτί όνομα και τηλέφωνο.
Την έχω πάρει και ήταν τυπική. ΑυτόΑπο που το καταλαβες αυτο?
Λαρα και τυπικη δεν συναδει συναδελφε..απλα ετυχε και ησουν ο ατυχος!Την έχω πάρει και ήταν τυπική. Αυτό
Εγω πηγαινω συχνα στην Λαρα, 1-2 φορες τον μηνα, και μπορω να πω οτι παντα ειναι αψογη και απο συμπεριφορά και από υπηρεσίες. Μην πω οτι κανει και περισσότερα από αυτα που πληρωνεις...Απ ότι κατάλαβα η Λάρα βγάζει γούστα μόνο στα μεγάλα προγράμματα. Στα απλά είναι ξεπέτα...