Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 54 άτομα (8 μέλη και 46 επισκέπτες)

Maximiliano

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Σεπ 2010
Κριτικές
53
Like
4.261
Πόντοι
6.817
Η σαντρα στο νικ ουρανου τι βαρδια ειναι αυτη τη βδομαδα αν πηγε κανεις;

th3ss_m4n0s

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2017
Like
10
Πόντοι
0
Ο βαρδαρης συναδελφε ηταν χειροτερα γιατι ηταν χυμα,θυμαμαι μια κοπελα ελληνιδα ψιλη μαυρομαλα που αργοτερα εκανε πιατσα στην μπουγατσα μπροστα,μια μερα την πετυχα σε ενα μπουρδελο και την λεω πως κι απο δω εσυ δεν κανεις τωρα πιατσα- και μου λεει ημουν πριν λιγο στην πιατσα και με πηραν τηλ. να ερθω εδω γιατι δεν ειχαν κοπελα,καταλαβαινεις τι γινοταν..τωρα στα στουντιο συμμαζευτηκαν λιγο..αλλα υπαρχουν αρκετα που δουλευουν σαν μπουρδελα συν οτι στην περιοχη γεμισε πακια και θελει προσοχη οπου μπαινεις.

Φίλτατε, όμως ήταν ακόμα και τότε πιο αθώα εποχή, ακόμα κι αν ήταν στο τέλος της, υπήρχε ακόμα ένας "ρομαντισμός" και μια ανθρωπιά, παρά την ανοργάνωτη κατάσταση (σε όλα τα θέματα που συνεπάγονται στη λέξη "κατάσταση", και δεν φοβόσουν τον "διπλανό" σου, γυρευτή/τσαρκαδόρο ή που σύχναζε απλά κει γύρο.

Θυμάμαι πιτσιρικάς ακόμα, έβγαινα βράδια καλοκαιριού που ήμουν μόνος Θεσσαλονίκη και έκανα τσάρκα από βαρεμάρα και μπορούσες να πιάσεις κουβεντούλα χαλαρή και αβίαστη με την 2τσα, ή τον αβά, μάλιστα με μια τσα είχα καθίσει μέσα και συζητούσαμε (πολιτικά, κοινωνικά, ιστορίες δικές της) και με κέρασε καροτάκι με λεμονόξιδο και  οι τύποι μπαινόβγαιναν να δουν αν θα περάσουν μέσα.

Τώρα τι να το κάνω που έχουν οργανωθεί και συμμαζευτεί, αν είναι να ανησυχώ για το τι καρυδιά κυκλοφορεί εκεί γύρω, και οι ίδιοι (2τσα και κοπέλες, θα βάλω και εμάς τους "ντόπιους" ας πούμε) να είναι "ανασκουμπωμένοι και μαζεμένοι";

---

Ξεφεύγω από το θέμα του thread, σταματάω γιατί πάει αλλού με τη συζήτηση αγαπητέ

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.682
Πόντοι
736
Η Έφη κάνει τα τσιμπουκια κέφι!Ρουμανα είναι.Την πήραμε παρτουζα με φίλο εξωθεσμικο κ έκανε πιπαρα με dt και γλύψιμο στα @@.Πολυ καλη συμμετοχή κ αντέχει στο δυνατό πιστονιασμα! :fuck2:
Είδα πρόσφατα κάτι σχόλια στο άλλο σάιτ που λέγανε ότι ενώ η Έφη ήταν στο πρόγραμμα , στο στούντιο ήταν άλλη κοπέλα , τώρα δεν ξέρω αν έτυχε εκείνη την μέρα η συμβαίνει για περισσότερες μέρες.

Terrano

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2017
Κριτικές
14
Like
2.127
Πόντοι
506
Μόλις γαμισα Έφη. Κουρασμένη και βαριεστημενη αλλά άξιζε. Αν έκανε και πρωκτικό θα την ξεκολιασω. Είδα βλαντα στο Βένους είναι για πολλά γαμισια η θεία. 

Barry Lyndon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2019
Like
1.833
Πόντοι
216
Αυτη η Μαριζα ειναι εκεινη η παλια που ελεγε οτι ειναι απο την Γερμανια?Τι γαμισια την ειχαμε ριξει.Παντως περα απο τα βυζια της που ειναι το δυνατο της σημειο το προσωπο και τα αλλα χαρακτηριστικα  ειναι μαυρα χαλια.

Barry Lyndon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2019
Like
1.833
Πόντοι
216
Αυτη η Μαριζα ειναι εκεινη η παλια που ελεγε οτι ειναι απο την Γερμανια?Τι γαμισια την ειχαμε ριξει.Παντως περα απο τα βυζια της που ειναι το δυνατο της σημειο το προσωπο και τα αλλα χαρακτηριστικα  ειναι μαυρα χαλια.
Μόλις γαμισα Έφη. Κουρασμένη και βαριεστημενη αλλά άξιζε. Αν έκανε και πρωκτικό θα την ξεκολιασω. Είδα βλαντα στο Βένους είναι για πολλά γαμισια η θεία. 

Για πες για πες.Τι φαση εξωτερικα?Τουμπανιδι μιλφ?

Malzahar

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2018
Like
365
Πόντοι
21
η λογικη λεει οσο πιο ομορφη ειναι μια γκομενα τοσο πιο σκατοψυχη ειναι με τη μονη διαφορα οτι εδω στην ΕΛλαδα ειναι ολες σκατοψυχες...ολες οι ελλεηνιδες...

onion

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2020
Like
10
Πόντοι
0
Πέρασμα με Λάρα, πρώτη φορά μετά την καραντίνα.

Μέσα στο δωμάτιο, όπως πάντα απίστευτη  :fuck2:.

Πριν μπεις σε θερμομετρούν, και γράφεις σε ένα χαρτί όνομα και τηλέφωνο.

miloss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
1.495
Πόντοι
216

Απ ότι κατάλαβα η Λάρα βγάζει γούστα μόνο στα μεγάλα προγράμματα. Στα απλά είναι ξεπέτα...

tsilibourditsas

Μέγας
Εγγρ.
4 Σεπ 2007
Κριτικές
17
Like
97
Πόντοι
4.165
Απ ότι κατάλαβα η Λάρα βγάζει γούστα μόνο στα μεγάλα προγράμματα. Στα απλά είναι ξεπέτα...

Έχω διαφορετική εμπειρία, τα περισσότερα που έδωσα είναι 50 μερικές φορές, ποτέ δεν ήταν ξεπέτα. Αλλά βέβαια είμαι και τακτικός πελάτης ανά μήνα...

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.051
Πόντοι
3.346
Έχω διαφορετική εμπειρία, τα περισσότερα που έδωσα είναι 50 μερικές φορές, ποτέ δεν ήταν ξεπέτα. Αλλά βέβαια είμαι και τακτικός πελάτης ανά μήνα...
Ολοι σχεδον εχουμε την ιδια εμπειρια με εσενα..απλα ο συναδελφος μαλλον την μπερδευει με αλλη.

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.051
Πόντοι
3.346

Δεν αλλαξε καθολου μεσα..ισα ισα που ειναι ορεξατη γιατι καθοταν αρκετο καιρο...μετα θα αρχισει λιγο να βαριεται κι αυτη.

MakeMyDay86

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2018
Κριτικές
8
Like
513
Πόντοι
301
Εγω πηγαινω συχνα στην Λαρα, 1-2 φορες τον μηνα, και μπορω να πω οτι παντα ειναι αψογη και απο συμπεριφορά και από υπηρεσίες. Μην πω οτι κανει και περισσότερα από αυτα που πληρωνεις...

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.895
Πόντοι
9.297
Για την Αφροδιτη δεν βλεπω τιποτα...δεν ανοιξε το ιδρυμα οπου υπηρετει; :-(

Stories