Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 50 άτομα (1 μέλη και 49 επισκέπτες)

jimiadis

Μέγας
Εγγρ.
5 Μαΐ 2011
Κριτικές
46
Like
3.329
Πόντοι
3.820
Kοψε τα χαπια σε πειραζουν

ΥΓ ανταποδιδω την αγαπη και να προσθεσω εντελως ακυρο αυτο που λες με αυτο που λεω
η επιμονη και σε θεμα που δεν γνωριζεις και δεν εχεις ο ιδιος εμπειρια και η ελειψη αναλυσης να ξερεις δεν ειναι αρετη!!!

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
5.117
Πόντοι
2.266
η επιμονη και σε θεμα που δεν γνωριζεις και δεν εχεις ο ιδιος εμπειρια και η ελειψη αναλυσης να ξερεις δεν ειναι αρετη!!!
Οτι διαβαζω αυτα λεω ποτε δεν ειπα οτι ξερω αλλα περιμενω να μου πεις μια μουναρα στο κατοσταρικο με πατο 2 φορες αλλα μουναρα

jimiadis

Μέγας
Εγγρ.
5 Μαΐ 2011
Κριτικές
46
Like
3.329
Πόντοι
3.820
Οτι διαβαζω αυτα λεω ποτε δεν ειπα οτι ξερω αλλα περιμενω να μου πεις μια μουναρα στο κατοσταρικο με πατο 2 φορες αλλα μουναρα
αν μιλας για αθηνα....σου εχω πανω απο 10

jimiadis

Μέγας
Εγγρ.
5 Μαΐ 2011
Κριτικές
46
Like
3.329
Πόντοι
3.820
Ασε ποσες εχεις φωτος θελω να δω
οταν θα αποφασισεις να βγεις απο το χρυσο κλουβι της θεσσαλονικης και να κατεβεις μαζι μας κατω...θα στις δειξω απο κοντα...ασε τις φωτο και τα περιττα.....

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
5.117
Πόντοι
2.266
οταν θα αποφασισεις να βγεις απο το χρυσο κλουβι της θεσσαλονικης και να κατεβεις μαζι μας κατω...θα στις δειξω απο κοντα...ασε τις φωτο και τα περιττα.....
Γιατι κρυφες τις εχεις?

Terrano

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2017
Κριτικές
14
Like
2.125
Πόντοι
506
Ξέρει κανείς αν δουλεύει η Λιλιάνα ή Ιωάννα;

tonika

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2020
Like
204
Πόντοι
21
Σωστός ο Raptoras.
Ομως για 2η φορά κάνω την ίδια ερώτηση:
Η Σάντρα Νικ.Ουρανου 28 δουλεύει; Την εχω στανταράκι, μην κατεβαίνω τζαμπα Θεσσαλονικη...
αρχές Ιουλίου πριν από λίγο ρωτήσαμε τη τσατσά της

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.020
Πόντοι
3.346
Μεγαλη κοσμοσυρροη αναμενεται αυριο.

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.020
Πόντοι
3.346
Δεν δουλευει και η σοφια..θα επαιρνε λιγο κοσμο αυτη.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Έχω ζήσει ένα χρόνο στην Αθήνα
Πέρσι έκανα μια βδομάδα πορνοδιακοπες εκεί.
Αν δεν ήταν ο κωρονοιος θα το έκανα και το Πάσχα.
Σίγουρα θα το κάνω με το που κλείσουν τα σχολεία.
Τώρα απλά κάνω υπομονή και δίνω κάνα 30ρακι για την ποικιλία. Γούστα με 20 στην Αθήνα για τα ίδια που εδώ ζητάνε 80.

Η Σάντρα δεν εθεάθη ακόμη, η Εβελίνα αναμένεται Πέμπτη, Λιλιάνα περιμένω και εγώ, αν και βρήκα είναι ισάξιο τσιμπούκι στην Βανέσα, να είσαι καλά ραπτορα με τα στανταρακια σου.

Όσο δεν τελειώνει το πρωτάθλημα, πρωταθλητής Ελλάδας παραμένει ο ΠΑΟΚ.

Barry Lyndon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2019
Like
1.833
Πόντοι
216
Aυτη η Victoria  στο studio paradise ειναι η γνωστη Victoria με το ταττου που εδινε και κωλαρακι πιο παλια?Εχω να την γαμησω 3 χρονια..ξερει κανεις τι παιζει με αυτη?

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
5.117
Πόντοι
2.266
Έχω ζήσει ένα χρόνο στην Αθήνα
Πέρσι έκανα μια βδομάδα πορνοδιακοπες εκεί.
Αν δεν ήταν ο κωρονοιος θα το έκανα και το Πάσχα.
Σίγουρα θα το κάνω με το που κλείσουν τα σχολεία.
Τώρα απλά κάνω υπομονή και δίνω κάνα 30ρακι για την ποικιλία. Γούστα με 20 στην Αθήνα για τα ίδια που εδώ ζητάνε 80.

Η Σάντρα δεν εθεάθη ακόμη, η Εβελίνα αναμένεται Πέμπτη, Λιλιάνα περιμένω και εγώ, αν και βρήκα είναι ισάξιο τσιμπούκι στην Βανέσα, να είσαι καλά ραπτορα με τα στανταρακια σου.

Όσο δεν τελειώνει το πρωτάθλημα, πρωταθλητής Ελλάδας παραμένει ο ΠΑΟΚ.
Στο τσιμπουκι η εν λογο οχι απλα το εχει το παραεχει κιολας ειναι η μοναδικη που οταν παω δε με νοιαζει καν αν θα γαμησω μονο η πιπα της φτανει ειναι ονειρο

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
5.117
Πόντοι
2.266
Aυτη η Victoria  στο studio paradise ειναι η γνωστη Victoria με το ταττου που εδινε και κωλαρακι πιο παλια?Εχω να την γαμησω 3 χρονια..ξερει κανεις τι παιζει με αυτη?
Αυτη ειναι μεγαλη ξεπετα ειχε γινει τωρα αν αλλαξε δε ξερω

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
5.117
Πόντοι
2.266
Αυριο βλεπω Λαρα στο προγραμα του belladona το ασθενοφορο ελπιζω να το εχουν σε ετοιμοτητα απο σημερα για αυριο για την καημενη παντος αν επιβιωσει τις διαβολοβδομαδες την μεθεπομενη βδομαδα που θα χαλαρωσουν τα πραγματα και θα τη χορτασουν θα την επισκεφτω

Malzahar

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2018
Like
365
Πόντοι
21

πιο παλια μεχρι και γυμνο στοματικο εκανε,τωρα τα εχει κοψει ολα,ειναι επιλεκτικη με τους πελατες να ξερεις....εαν δεν της αρεσεις θα σε ξεπεταξει με τη μια..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom