Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 57 άτομα (0 μέλη και 57 επισκέπτες)
Εγγρ.
29 Ιαν 2017
Κριτικές
24
Like
1.440
Πόντοι
491
Μπραβο ρε μεγαλε γιατι δε πας κατευθειαν και στην αστυνομια να το πεις μερικοι πραγματικα η δε σας κοβει καθολου η το μυαλο το εχετε μονο σαν γλαστρα
Λετε η αστυνομια να περιμενει τη δικη μου πληροφορια για να επιβαλλει το νομο?Μερα μεσημερι πηγα και δεν αισθανθηκα παρανομος στην ομορφη χωρα μας,αλλωστε αρκετα ηταν ανοικτα εν οψει πρεμιερας και σε καθε περιπτωση ενημερωση εκανα στα μελη που θα ηθελαν να επωφεληθουν γιατι τη δευτερα  μπορει να παει ο καθε πεινασμενος και να εχει ουρες.

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
36
Like
5.416
Πόντοι
2.966
Λετε η αστυνομια να περιμενει τη δικη μου πληροφορια για να επιβαλλει το νομο?Μερα μεσημερι πηγα και δεν αισθανθηκα παρανομος στην ομορφη χωρα μας,αλλωστε αρκετα ηταν ανοικτα εν οψει πρεμιερας και σε καθε περιπτωση ενημερωση εκανα στα μελη που θα ηθελαν να επωφεληθουν γιατι τη δευτερα  μπορει να παει ο καθε πεινασμενος και να εχει ουρες.
Την επομενη φορα παρε και μια ντουντουκα και φωναζε οτι το ταδε ειναι ανοιχτο ελατε

jimiadis

Μέγας
Εγγρ.
5 Μαΐ 2011
Κριτικές
46
Like
3.375
Πόντοι
3.820
Κομφουκιο ξε κομφουκιος το εφαγες το ακυρικι σου οπαδε του παραρτηματος.Οτι σου ειχα πει θα συμβει απο δευτερα κλαψε τωρα!!!
τιποτα δεν θα συμβει απο οσα ειπες με καμια μικρη εξαιρεση τις βιλλες...ηδη ολα ειναι κανονικα....και δευτερον ετοιμασου για μια ακομα 5αρα ομαδα του δημοσιου....

• Like
Αντιδράσεις: Exiled

Barry Lyndon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2019
Like
1.833
Πόντοι
216
σύντροφε τώρα που παίζουν συνέχεια τα χάλκινα στο τζαμί σας ( πίπα κώλο λέγεται) από τον γαύρο , είστε και εσείς παράρτημα ή μόνο όταν χάνει ο ΑΡΗΣ;; εμ τελείωσαν τα φιλικά επί Αλέκση, πάει και η συμφωνία των Πρεσπών ...παράρτημα σε βλέπω 

Ποια συντροφιά βρε βλήμα με IQ μπεκάτσας? Νομίζεις ανήκω στην αριστερά ή στον σύριζα? Ο ΠΑΟΚ πέρυσι το πήρε δίκαια και χωρίς ήττα. Παράρτημα σαν εσένα δεν θα γίνω Εβραιοπροσκυνημενε Εβραίοτσολια της παπαναστασιου. Και επειδή έθιξες πολιτικό ζήτημα αν νομίζεις ότι ο κουλης σου τα πάει καλά σε θέματα όπως προσφυγιγο και εξωτερική πολιτική κούνια που κούναγε χαζούλη. Πουτανα τα έχετε κάνει ακριβώς τα ίδια με τους απόλυτους που κράζεις..
Μονό που εσείς τους φέρνετε και στην ενδοχώρα τόσο ανθέλληνες. Άκου εκεί τα κομματοσκυλα του κουλή να το παίζουν καξ σοβαροί δεξιοί Μπεεεε γελάει ο Ταγιπ από απέναντι αχαχα

Barry Lyndon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2019
Like
1.833
Πόντοι
216
τιποτα δεν θα συμβει απο οσα ειπες με καμια μικρη εξαιρεση τις βιλλες...ηδη ολα ειναι κανονικα....και δευτερον ετοιμασου για μια ακομα 5αρα ομαδα του δημοσιου....

Ναι Εβραίοτσολια μου πιο πεις. Οι βίλες είναι νόμιμες γι αυτό τα άλλα που λες είναι τα χωρίς άδεια.Οσο για την 5αρα που λες και δέκα γκολ να με βάλεις ατιτλος θα είσαι και πάλι από πίσω μου. Αιώνια ατιτλος και Εβραιοπροσκυνημενος μου έβαλες και - αδης ταχαμ Πόντιος...

kostakios

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Σεπ 2014
Κριτικές
31
Like
3.603
Πόντοι
2.606
Ποια συντροφιά βρε βλήμα με IQ μπεκάτσας? Νομίζεις ανήκω στην αριστερά ή στον σύριζα? Ο ΠΑΟΚ πέρυσι το πήρε δίκαια και χωρίς ήττα. Παράρτημα σαν εσένα δεν θα γίνω Εβραιοπροσκυνημενε Εβραίοτσολια της παπαναστασιου. Και επειδή έθιξες πολιτικό ζήτημα αν νομίζεις ότι ο κουλης σου τα πάει καλά σε θέματα όπως προσφυγιγο και εξωτερική πολιτική κούνια που κούναγε χαζούλη. Πουτανα τα έχετε κάνει ακριβώς τα ίδια με τους απόλυτους που κράζεις..
Μονό που εσείς τους φέρνετε και στην ενδοχώρα τόσο ανθέλληνες. Άκου εκεί τα κομματοσκυλα του κουλή να το παίζουν καξ σοβαροί δεξιοί Μπεεεε γελάει ο Ταγιπ από απέναντι αχαχα
καλά εσύ πέρασες απέναντι, καμαρώνω το δικό σου IQ....καληνύχτα και μη βρίζεις

jimiadis

Μέγας
Εγγρ.
5 Μαΐ 2011
Κριτικές
46
Like
3.375
Πόντοι
3.820
Ναι Εβραίοτσολια μου πιο πεις. Οι βίλες είναι νόμιμες γι αυτό τα άλλα που λες είναι τα χωρίς άδεια.Οσο για την 5αρα που λες και δέκα γκολ να με βάλεις ατιτλος θα είσαι και πάλι από πίσω μου. Αιώνια ατιτλος και Εβραιοπροσκυνημενος μου έβαλες και - αδης ταχαμ Πόντιος...
0 κριτικες 0 iq...μαζι πηγαινουν αυτα!!

Barry Lyndon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2019
Like
1.833
Πόντοι
216
καλά εσύ πέρασες απέναντι, καμαρώνω το δικό σου IQ....καληνύχτα και μη βρίζεις

Με αποκαλείς αριστερό και ισλαμολαγνο και θα σε χαρίσω? Δεν κατάλαβες καλά. Να μου λείπουν συζητήσεις με οπαδούς του Βρουτση(σκοιλ εκικλικου)...

kostakios

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Σεπ 2014
Κριτικές
31
Like
3.603
Πόντοι
2.606

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.465
Πόντοι
3.346
Μην μαλωνετε..ολοι Ελληνες ειμαστε και ΠΑΟΚ  :hi:  :grin:

kostakios

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Σεπ 2014
Κριτικές
31
Like
3.603
Πόντοι
2.606
Άντε βγήκε και το πρόγραμμα στο άλλο σαιτ ....ορμάτε μακεδονομάχοι

veriotis22

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2017
Like
98
Πόντοι
1
Αξίζει λέτε να πάμε από Δευτέρα ή να περιμένουμε λίγο πως θα εξελιχθούν τα πράγματα;

berd83

Νέο Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2020
Like
0
Πόντοι
0
γεια σας μαγκες, εχω εναν μικρο αβγαλτο κ μαζεμενο αρκετα κ θελω να τον παω σε μια τιμια κοπελα/μαγαζι που σεβεται τετοιες καταστασεις κ κανει σωστη δουλεια για πρωτη φορα, να πουλαει λιγο gfe χωρις υπερβολικα καραγκοζιλικια κ τετοια...
εχουμε προτασεις;
τις ευχαριστιες μου

Πανοπλος

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2017
Like
90
Πόντοι
1
γεια σας μαγκες, εχω εναν μικρο αβγαλτο κ μαζεμενο αρκετα κ θελω να τον παω σε μια τιμια κοπελα/μαγαζι που σεβεται τετοιες καταστασεις κ κανει σωστη δουλεια για πρωτη φορα, να πουλαει λιγο gfe χωρις υπερβολικα καραγκοζιλικια κ τετοια...
εχουμε προτασεις;
τις ευχαριστιες μου
Να πατε ατην  Αγγελικη την Ελληνιδα ειναι καθε πρωι στο ασπρο γωνια Ν Ουρανου με Μινωταυρου

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
14 ώρες, 20 λεπτά και 40 δευτερόλεπτα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom