You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης
- Μέλος που άνοιξε το νήμα oceanspray
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 85K
- Εμφανίσεις 9M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 51 άτομα (2 μέλη και 49 επισκέπτες)
mpouxos
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2014
- Κριτικές
- 169
- Like
- 8.711
- Πόντοι
- 10.326
Το ξεχασανε ανοιχτό οι γύφτοι που μένουν τώρα!Παρεπιπτόντως σήμερα ηταν κανονικά ανοιχτό και με φώς έξω στο Α. Γεωργίου με Πηγάσου (χρόνια είχε να ανοίξει αυτό) !
Αν δεν ειναι fake news σιγουρα τα πιο πολλα ειναι ανεφαρμοστα και λεγονται πιο πολυ για να καθησυχασουν αυτους που δεν πανε στα μπουρδελα παρα τους πελατες.Ειναι σιγουρο οτι ο συντακτης των εντολων δεν εχει παει ποτε σε μπουρδελο και 100% γαμαει με καλτσες
foxio
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 5
- Like
- 1.090
- Πόντοι
- 361
Το ξεχασανε ανοιχτό οι γύφτοι που μένουν τώρα!
Μπα, κανονικά ανοιχτό ήταν, με κοπέλα μια γυφτοπούλα !
Σωστα!Μη μασάς!
Winners never quit and Quitters never win
Δ
Διαγραμμένο μέλος 172663
Επισκέπτης
Μεσημεριανή βόλτα.
Με ρεγουλο αδέρφια.
Σε τρία μπήκα και τα τρία είχαν πελάτη, άλλες φορές βαραγαν μύγες μεσημέρι.
Η Αγγελική στο πόστο της αλλά με τσατσά πήγα παρακάτω.
Στο καςβεγκας1 η αντιπαθητική τσατσά που μοιάζει με Ινδιάνα γριά γυναίκα γέρου αρχηγού Ινδιάνων και την λέει σε υποψήφιους πελάτες, διωχτε την διώχνει κόσμο. Είχε μια Κατερίνα, καλή και χαμογελαστή στο πρόσωπο αλλά σώμα Ελληνίδας χοντρομπουτα ,κυτταρίτιδοκωλος , μικρα κρεμαστά βυζιά. Αν δούλευε χωρίς την συγκεκριμένη τσατσά μπορεί να πέρναγα.
Στο Λας Βέγκας 2 Ντόνα καμπυλωτή μελαχρινή Ρουμάνα, την είχα πάρει πολύ παλια, την ξξαναπηρα, χαμογελαστή ευγενική καθοδηγισιμη, πρεπει να έχει και επιπλέον ραγαδες σε σχέση με παλιά στον κωλο, από εγκυμοσύνη ή αδυνάτισμα, αλλά στα τέσσερα μια χαρά η δουλειά έγινε.
Με ρεγουλο αδέρφια.
Σε τρία μπήκα και τα τρία είχαν πελάτη, άλλες φορές βαραγαν μύγες μεσημέρι.
Η Αγγελική στο πόστο της αλλά με τσατσά πήγα παρακάτω.
Στο καςβεγκας1 η αντιπαθητική τσατσά που μοιάζει με Ινδιάνα γριά γυναίκα γέρου αρχηγού Ινδιάνων και την λέει σε υποψήφιους πελάτες, διωχτε την διώχνει κόσμο. Είχε μια Κατερίνα, καλή και χαμογελαστή στο πρόσωπο αλλά σώμα Ελληνίδας χοντρομπουτα ,κυτταρίτιδοκωλος , μικρα κρεμαστά βυζιά. Αν δούλευε χωρίς την συγκεκριμένη τσατσά μπορεί να πέρναγα.
Στο Λας Βέγκας 2 Ντόνα καμπυλωτή μελαχρινή Ρουμάνα, την είχα πάρει πολύ παλια, την ξξαναπηρα, χαμογελαστή ευγενική καθοδηγισιμη, πρεπει να έχει και επιπλέον ραγαδες σε σχέση με παλιά στον κωλο, από εγκυμοσύνη ή αδυνάτισμα, αλλά στα τέσσερα μια χαρά η δουλειά έγινε.
yakuza old boy
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 16 Νοε 2019
- Κριτικές
- 23
- Like
- 8.050
- Πόντοι
- 3.346
Καλη επανεναρξη συναδελφοι! Βλεπω στα προγραμματα οι φιρμες δεν ειναι μεσα ακομα.
Δ
Διαγραμμένο μέλος 172663
Επισκέπτης
Η επανέναρξη έγινε με κάθε επισημότητα, είχε και βεγγαλικά
veriotis22
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Σεπ 2017
- Like
- 98
- Πόντοι
- 1
Εγώ που πέρασα κατά το μεσημεράκι μια βόλτα δεν μπορώ να πω ότι είχε τόσο πολύ κόσμο. Απλά έκανα μια γύρα δεν μπήκα. Από εβδομάδα θα κάνω καταδρομική
yakuza old boy
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 16 Νοε 2019
- Κριτικές
- 23
- Like
- 8.050
- Πόντοι
- 3.346
Βρε παιδια, ολοι περιμενουμε τους αλλους να πανε πρωτοι..και μετα θα παμε ολοι εμεις.
Δ
Διαγραμμένο μέλος 172663
Επισκέπτης
καποιοι δεν κανουν το καθηκον τους για την επανεναρξη της οικονομιας
kostakios
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2014
- Κριτικές
- 31
- Like
- 3.591
- Πόντοι
- 2.606
μαύρης Οικονομίαςκαποιοι δεν κανουν το καθηκον τους για την επανεναρξη της οικονομιας
Διαγραμμένο μέλος 169701
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Ιαν 2017
- Κριτικές
- 24
- Like
- 1.440
- Πόντοι
- 491
Τιμησα και εγω την 1η μερα του επισημου ανοιγματος των οικων ,με την Ελενα εκ Ρουμανιας που μου αρεσει πολυ και μονο με το 30αρι.Ειχε και οινοπνευμα για τα χερια,ολα πηγαν αριστα.Πρωτη φορα μου εκμυστηρευθηκε,εχω τοση δουλεια και με τη σειρα μου την ευχηθηκα υγεια και αντοχη στο σφυροκοπημα.Θα την ξανατιμησω αν συνεχισει πρωινα. Οι φιρμες νομιζω οτι εχασαν την ευκαιρια τους.
Εγώ σήμερα το πρωί πέρασα με ρίνα. Καλή κοπέλα και προσπαθεί. Μπράβο της. Δεν μου γέμιζε το μάτι αλλά κάτι άλλο καλό δεν βρεικα, εκτός από Ντόνα και Έλενα, στην οποία είχε ουρά. Σκεπτόμενος την Λάρα, πιστεύω ότι δεν ξεκινάει αυτή την εβδομάδα γιατί φοβάται το τι ουρές θα σχηματιστούν από έξω από το μαγαζί που δουλεύει. Η Αφροδίτη πρώτη φορά Δευτέρα πρωί δεν ήταν. Λέτε να σταμάτησε;
kostakios
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2014
- Κριτικές
- 31
- Like
- 3.591
- Πόντοι
- 2.606
Ρίνα;; περιγραφή ;; που;; θα γράψεις παραπάνω;;Εγώ σήμερα το πρωί πέρασα με ρίνα. Καλή κοπέλα και προσπαθεί. Μπράβο της. Δεν μου γέμιζε το μάτι αλλά κάτι άλλο καλό δεν βρεικα, εκτός από Ντόνα και Έλενα, στην οποία είχε ουρά. Σκεπτόμενος την Λάρα, πιστεύω ότι δεν ξεκινάει αυτή την εβδομάδα γιατί φοβάται το τι ουρές θα σχηματιστούν από έξω από το μαγαζί που δουλεύει. Η Αφροδίτη πρώτη φορά Δευτέρα πρωί δεν ήταν. Λέτε να σταμάτησε;
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 69
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 176
- Εμφανίσεις
- 30K
- Απαντήσεις
- 38
- Εμφανίσεις