Maximiliano
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 53
- Like
- 4.261
- Πόντοι
- 6.817
σε ποιο ειναι?
της Αννιας ειναι ανοιχτο; Μινωταυρου τα 2 μονα τους προς τον κεντρικο δρομο
σε ποιο ειναι?
Ενταξει συναδελφε δεν ειναι ολος ο κοσμος μελοι στο μπου. Αναφορα παντως δεν ειχαμε καμια..Με τόσο κόσμο στα μπουρδέλα μόνο 3 κριτικές;
ακομα δουλευει η χριστινα ρε παιδια απο το 2008 ποτε ηταν;Παιδιά μια αλβανίδα Χριστίνα μιλφογκιλφ που δουλεύει πίσω από το Βέγκας πάντα πρωινή ξεκινήσε??είδε κάποιος??
Αν λεει την γνωστη μπαζο-αλβανιδα-μιλφ ναι πριν την καραντινα την ειχα πετυχει αρκετες φορες στις νταλικες και καμια φορα διπλα στο βεγκας.ακομα δουλευει η χριστινα ρε παιδια απο το 2008 ποτε ηταν;
Να γραψουνε τη ετσι κι αλλιως στοχευμενα παμε πλεον οι καλες ξερουμε ποιες ειναι οπως και τα στανταρακια που εχουμε εγω πχ χτες περασα 2 φορες μια μεσημερι μια βραδυ με τη Βανεσα στη φριξου η οποια ειναι στανταρακι μου και ειναι και η μονη που ειναι εδω απο αυτες που παω δε καθησα καν να γυρισω τα υπολοιπαΜε τόσο κόσμο στα μπουρδέλα μόνο 3 κριτικές;
Να γραψουνε τη ετσι κι αλλιως στοχευμενα παμε πλεον οι καλες ξερουμε ποιες ειναι οπως και τα στανταρακια που εχουμε εγω πχ χτες περασα 2 φορες μια μεσημερι μια βραδυ με τη Βανεσα στη φριξου η οποια ειναι στανταρακι μου και ειναι και η μονη που ειναι εδω απο αυτες που παω δε καθησα καν να γυρισω τα υπολοιπα
Oπως τα ηξερεςτι ισχυει με τα μετρα ασφαλαειας; δε πιστευω να φορανε μασκες οι κοπελες;
Oπως τα ηξερες
μην λες τετοια...θα βγει ο επιθετικος της ολλανδιας του 1998 και θα αρχισει να αναιρει τις κουμφουκιοθεωριες του..δεν κανει να τους χαλας σε μερικους το ΄΄εγω σας τα λεγα΄΄Oπως τα ηξερες
μην λες τετοια...θα βγει ο επιθετικος της ολλανδιας του 1998 και θα αρχισει να αναιρει τις κουμφουκιοθεωριες του..δεν κανει να τους χαλας σε μερικους το ΄΄εγω σας τα λεγα΄΄
Αφου οπως τα ξεραμε ειναι ψεματα να πωμην λες τετοια...θα βγει ο επιθετικος της ολλανδιας του 1998 και θα αρχισει να αναιρει τις κουμφουκιοθεωριες του..δεν κανει να τους χαλας σε μερικους το ΄΄εγω σας τα λεγα΄΄
Live τώρα είναι κλειστό!Sto free house perase kanenas na mas pei ti ginete??
Euxaristw Mpoukas .....