Γαμαικανος.
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιουλ 2010
- Like
- 1.389
- Πόντοι
- 266
σε βαλανε να φορεσεις και καποτα στο κεφαλι;Εγώ πάντως χθες το μεσημέρι,αφού απολαύσαμε τον καφέ μας με τον Raptora στο Ensayar,πήγαμε στα ντελα κ τον μουσκεψα!
σε βαλανε να φορεσεις και καποτα στο κεφαλι;Εγώ πάντως χθες το μεσημέρι,αφού απολαύσαμε τον καφέ μας με τον Raptora στο Ensayar,πήγαμε στα ντελα κ τον μουσκεψα!
Niet!Η συνεύρεση ήταν κομπλέ!σε βαλανε να φορεσεις και καποτα στο κεφαλι;
Είσαι γκαβλιάρικο αγοριΕγώ πάντως χθες το μεσημέρι,αφού απολαύσαμε τον καφέ μας με τον Raptora στο Ensayar,πήγαμε στα ντελα κ τον μουσκεψα!
χωρις μασκα δηλαδηNiet!Η συνεύρεση ήταν κομπλέ!
Da!χωρις μασκα δηλαδη
Από περιέργεια τι της είπες και έφαγες μπλοκ; Η σε έριξε μόνο και μόνο γιατί βρήκες το προφίλ της χωρίς να πεις τίποτα το ιδιαίτερο;Εφαγα μπλοκ! απο αλλο προφιλ κοιταω καμια φορα..
Ξέρω ακόμη δεν μπορείς να γράψεις ονόματα και διευθύνσεις , αλλά παίζει κανά καλό μωρό, μη φακλανοειδες
Μία αυτοψία θα λύσει την απορία σου!Ξέρω ακόμη δεν μπορείς να γράψεις ονόματα και διευθύνσεις , αλλά παίζει κανά καλό μωρό, μη φακλανοειδες
με σπρώχνεις στον βούρκο........Μία αυτοψία θα λύσει την απορία σου!
Ντουγρου!με σπρώχνεις στον βούρκο........
Μπραβο ρε μεγαλε γιατι δε πας κατευθειαν και στην αστυνομια να το πεις μερικοι πραγματικα η δε σας κοβει καθολου η το μυαλο το εχετε μονο σαν γλαστραΕρημιτη 2 περασα με την ομορφη παλια γνωριμη Ελενα που αποτελει αξιολογο κομματι για τη συλλογη του καθενα μας.Καθολου κοσμος χωρις βιασυνες,σκετη απολαυση και τι πισινος!Απο δευτερα με φως το μαγαζι.
Κομφούκιε εσυ;
Εγώ πάντως χθες το μεσημέρι,αφού απολαύσαμε τον καφέ μας με τον Raptora στο Ensayar,πήγαμε στα ντελα κ τον μουσκεψα!
Μπραβο ρε μεγαλε γιατι δε πας κατευθειαν και στην αστυνομια να το πεις μερικοι πραγματικα η δε σας κοβει καθολου η το μυαλο το εχετε μονο σαν γλαστρα
ΝαιΑκριβως.Και εμεις το βαλαμε μεσα στην καραντινα και προσφατα αλλα δεν ουρλιαζουμε!Btw ποια Ελενα λεει?Την Ρουμανα με τα ωραια ματια?
Marco Abaluben το μαγαζί ωραία γκόμενακια μαζεύει,καλό καφέ κάνει,βλέπεις θάλασσα.Κιτς-καρακιτς,nevermind!Για Δευτέρα ιδωμεν!Στο Ensayar?Σε πιο κιτς μαγαζι δεν μπορουσατε να πατε? λολαρες...!Φιλε δεν ξερω που πηγες και με ποια.. παντως απο δευτερα στα περισσοτερα τα οποια θεωρουνται 'νομιμα' θα δεις ενα πρωτοκολλο το οποιο πιθανοτατα θα πρεπει να ακολουθησεις.
σύντροφε τώρα που παίζουν συνέχεια τα χάλκινα στο τζαμί σας ( πίπα κώλο λέγεται) από τον γαύρο , είστε και εσείς παράρτημα ή μόνο όταν χάνει ο ΑΡΗΣ;; εμ τελείωσαν τα φιλικά επί Αλέκση, πάει και η συμφωνία των Πρεσπών ...παράρτημα σε βλέπωΚομφουκιο ξε κομφουκιος το εφαγες το ακυρικι σου οπαδε του παραρτηματος.Οτι σου ειχα πει θα συμβει απο δευτερα κλαψε τωρα!!!
Mια χαρα ειναι το μαγαζι και μαζευει και ωραια μουνακια οσο για το πρωτοκολο κι εγω το πιστευω και πιστευω επισης οτι φετος θα δουλεψουν ποιο πολλη τα call girls οχι τα δελαΣτο Ensayar?Σε πιο κιτς μαγαζι δεν μπορουσατε να πατε? λολαρες...!Φιλε δεν ξερω που πηγες και με ποια.. παντως απο δευτερα στα περισσοτερα τα οποια θεωρουνται 'νομιμα' θα δεις ενα πρωτοκολλο το οποιο πιθανοτατα θα πρεπει να ακολουθησεις.