Barry Lyndon
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Ιαν 2019
- Like
- 1.833
- Πόντοι
- 216
Οι σημερινες ελληνιδες ειναι καραπουταναρες του κερατα.Εγω παντως φοβαμαι πολυ περισσοτερο τα νεα τσουλακια που γαμιουνται καθε μερα και με διαφορετικο παρα τις γνωστες ιεροδουλες που πηγαινουμε και βγαζουμε γουστα κατα καιρους τυπου(Μιρελα,Ελενα κλπ).Εμενα προσφατα φιλαρακι μου μεσα στην καραντινα κολλησε σμν απο φοιτητρια 19 ετων πρωτοετης.Η τυπισα οπως η ιδια ειπε στον κολλητο μου, γαμιοτανε με 3 διαφορετικους σε διαστημα 2 εβδομαδων μεσα στην καραντινα.Μακρια απο φοιτητριες ξεκωλαρια αλλιως βαλτε 3 καποτες.Οι τυπισες οργιαζουν χωρις πλακα.Προτιμω να παω στην Μιρελα που ξερω οτι ειναι καθαρη(αν και η συγκεκριμενη δεν κανει γυμνο) η στην Ελενα την Ρουμανα παρα να παω με το εκφυλο τσουλι απο την επαρχια που γαμιεται με 5 ψωλες πρωι-μεσημερι-βραδυ.Αν εχετε σχεση με κοπελα και την γνωριζετε καλα καλως.Εγω παντως οσα 'ακα' εχω δωσει στα μπουρδελα ποτε δεν κολλησα κατι..χωρις να λεω οτι δεν μπορεις να κολλησεις.Τα περισσοτερα 'ακα'τα εχω κανει με Αντριανα στις Βιλες που η γυναικα το εχει με το τσιμπουκι οποτε αξιζει να παρεις γυμνο...!Δεν θυμαμαι ποτε να κολλησα κατι.