Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 48 άτομα (6 μέλη και 42 επισκέπτες)

loverboy1

Μέλος
Εγγρ.
4 Απρ 2020
Like
62
Πόντοι
0
τι ν τα κανετε τα μπουρδελα εκει ολες οι θεσαλονικιες πουτανες ειναι καντε παιχνιδι ελατε αθηνα για μπουρδελα π ναι ξινες οι δικες μας

αρχηγε μαλλον τα εχεις μπερδεψει τα πραγματα.Οι Αθηναιες ειναι πουταναρες και οι δικες μας ειναι ξινες.Γεγονος αδιαμφισβητιτο.

SEGOVAX

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2020
Like
120
Πόντοι
1
Μηπως έχουν κολλήσει και οι δικές μας εδώ ξινίλα ; χαχα δεν ξέρω κιόλας μιάς και δεν ασχολούμαι με το άθλημα του φλέρτ , εγω πάλι για σεραίες έχω ακούσει ... δεν λένε βρές γκόμενα σεραία να γαμάει και η παρέα ; :P
χαχα καλο αυτο

SEGOVAX

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2020
Like
120
Πόντοι
1
αρχηγε μαλλον τα εχεις μπερδεψει τα πραγματα.Οι Αθηναιες ειναι πουταναρες και οι δικες μας ειναι ξινες.Γεγονος αδιαμφισβητιτο.
ενοιειτε αδερφε μου οτι ειναι πουταναρες οι αθηνεες κ σ βγαζουν κ την ψυχη αυτο ν τ τονισουμε ετσι

Εγγρ.
29 Ιαν 2017
Κριτικές
24
Like
1.440
Πόντοι
491

tsilibourditsas

Μέγας
Εγγρ.
4 Σεπ 2007
Κριτικές
17
Like
97
Πόντοι
4.165
www.gazzetta.gr/plus/koinwnia/article/1483148/anoigoyn-oi-oikoi-anohis-o-kanonas-poy-tha-kopsei-pelateia-pic]https://www.gazzetta.gr/plus/koinwnia/article/1483148/anoigoyn-oi-oikoi-anohis-o-kanonas-poy-tha-kopsei-pelateia-pic[/url]

Αν και δεν με αφορά προσωπικά καθότι ελεύθερος, το γράφω εδώ για ενημέρωση. Λένε ότι θα πρέπει να κρατάνε τα στοιχεία μας για ενημέρωση σε περίπτωση που είναι άρρωστη η κοπέλα, όλοι σε σχέση/παντρεμένοι κλπ θα πρέπει να τα ζυγίσουν λίγο αν θέλουν να πάνε...

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.682
Πόντοι
736

Βρηκα και αυτό εδω στο στουντιο red diamond , δεν ξερω αν θα ισχύει για όλα τα στουντιο.

Το Studio Red Diamond  είναι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσει ότι στις 15-06-2020 θα ανοίξει ξανά τις πύλες του για να πραγματοποιήσει τις πιο τρελές φαντασιώσεις σας πάντα με γνώμονα την ασφάλεια και την υγιεινή όλων μας.Για το λόγο αυτό έχουμε πάρει όλα τα ενδεδειγμένα μέτρα υγιεινής ασφαλείας έτσι ώστε να σας προσφέρουμε τις καλύτερες υπηρεσίες.Στα πλαίσια αυτά θα ισχύουν τα παρακάτω.1ον Απολύμανση του χώρου από εξειδικευμένο συνεργείο, 2ον συσκευές αντισυπτικου υγρού σε διάφορα σημεία του χώρου ,3oν. Ο χώρος θα ψεκάζετε κατά τακτά διαστήματα από ειδικές συσκευές ψεκασμού αντισυπτικου.Τελος στα δωμάτια θα μπορειται να βρείτε γάντια,μάσκες και σεντόνια,όλα μιας χρήσης.Εν κατακλείδι όσοι εισέρχονται στο χώρο θα θερμομέτρουνται από συσκευές ανίχνευσης θερμοκρασίας έτσι ώστε να σας προσφέρουμε στο έπακρο τις υπηρεσίες μας

Απο οτι βλέπω το ίδιο μηνυμα υπάρχει σε όλα τα gold studios

JosuaHunter

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2019
Like
111
Πόντοι
1
Πήγα σμρ πίσω από τα ξύλινα...καμία  10ρια πακια μπανιαριζονταν στν δρόμο με κάτι παλιό λάστιχα και η τσατσά ν μου γνεφη Έλα έλα ν δεις...πάω και βλέπω γυφτορουμανι ... μεταβολή κ έφυγα!!!!!μεγάλες οι στιγμές που ζω!!

777F

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2016
Κριτικές
14
Like
590
Πόντοι
311
Κρίμα η Rita που ήταν στο Venus γύρισε πίσω στην Ουκρανία και ήταν τέλεια για μένα

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.046
Πόντοι
3.346
Ας ενημερωση καποιος την λαρα οτι δευτερα ανοιγουν..γιατι βγαζει φωτο στην βουλγαρια ακομα. :grin:

jimiadis

Μέγας
Εγγρ.
5 Μαΐ 2011
Κριτικές
46
Like
3.329
Πόντοι
3.820

gyorgos

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
372
Πόντοι
21
Εφαγα μπλοκ! :2funny: απο αλλο προφιλ κοιταω καμια φορα.. :cheesy:
Δωσε τα φωτα σου σε μας τους κακομοιρηδες ρε φιλε. Ποιο ειναι το προφιλ της. Πες μας να την παρουμε λιγο ματι και ας φαμε μπλοκ.

Barry Lyndon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2019
Like
1.833
Πόντοι
216
Όπως τα είχα προβλέψει και κάποιοι έπεσαν να με φάνε. Όντως όπως ανάφερε κι ένας άλλος ακούγεται η περίπτωση στοιχείων η τηλέφωνου σε περίπτωση που κουβαλάς τον ιό. Δεν ξέρω αν θα ισχύσει το συγκεκριμένο πάντως όλα τα άλλα με μάσκες, θερμόμετρα κλπ είναι κανονικά μέσα στο πρόγραμμα. Καλά όλα αυτά αλλά για τιμές δεν διάβασα τίποτα. Τα προγράμματακια εχουμε σκοπό να τα ρίξουμε η πάλι θα πληρώνουμε 60 και 80 ευρώ? Να φανταστώ ότι το γυμνό θα απαγορευτεί? Δεν ξέρω τι θα κάνουν οι owner's αλλά οι τιμές κατά την γνώμη μου πρεπει να πέσουν τουλάχιστον στα προγράμματα. Τα πακια και οι μαροκανοι θα εξακολουθούν να μπαίνουν σε σπιτάκια? Μήπως ήρθε η ώρα να τους σουτάρετε μια κ καλή? Anyway, δεν ξέρω τι θα γίνει με τα συγκεκριμένα θεματακια πάντως τα πράγματα δεν είναι και στα καλύτερα τους. Γενικά προβλέπεται μεγάλη ταλαιπωρία για ένα γαμησι. Μακάρι να έρθουνε καλύτερες μέρες διότι τα λεφτά μας στα μασατζιδικα και στις ψευτοβιζιτες τόπο δεν πιάνουν...

jimiadis

Μέγας
Εγγρ.
5 Μαΐ 2011
Κριτικές
46
Like
3.329
Πόντοι
3.820
Όπως τα είχα προβλέψει και κάποιοι έπεσαν να με φάνε. Όντως όπως ανάφερε κι ένας άλλος ακούγεται η περίπτωση στοιχείων η τηλέφωνου σε περίπτωση που κουβαλάς τον ιό. Δεν ξέρω αν θα ισχύσει το συγκεκριμένο πάντως όλα τα άλλα με μάσκες, θερμόμετρα κλπ είναι κανονικά μέσα στο πρόγραμμα. Καλά όλα αυτά αλλά για τιμές δεν διάβασα τίποτα. Τα προγράμματακια εχουμε σκοπό να τα ρίξουμε η πάλι θα πληρώνουμε 60 και 80 ευρώ? Να φανταστώ ότι το γυμνό θα απαγορευτεί? Δεν ξέρω τι θα κάνουν οι owner's αλλά οι τιμές κατά την γνώμη μου πρεπει να πέσουν τουλάχιστον στα προγράμματα. Τα πακια και οι μαροκανοι θα εξακολουθούν να μπαίνουν σε σπιτάκια? Μήπως ήρθε η ώρα να τους σουτάρετε μια κ καλή? Anyway, δεν ξέρω τι θα γίνει με τα συγκεκριμένα θεματακια πάντως τα πράγματα δεν είναι και στα καλύτερα τους. Γενικά προβλέπεται μεγάλη ταλαιπωρία για ένα γαμησι. Μακάρι να έρθουνε καλύτερες μέρες διότι τα λεφτά μας στα μασατζιδικα και στις ψευτοβιζιτες τόπο δεν πιάνουν...
Κομφούκιε εσυ;

topscorer

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Νοε 2014
Κριτικές
30
Like
5.051
Πόντοι
5.646
Εγώ πάντως χθες το μεσημέρι,αφού απολαύσαμε τον καφέ μας με τον Raptora στο Ensayar,πήγαμε στα ντελα κ τον μουσκεψα!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom