Δ
Διαγραμμένο μέλος 19318
Επισκέπτης
Σήμερα το απογευματάκι κατέθεσα στο la femme σε μια μαρία απο σλοβακία, εμφάνιση καλή αλλά απο διάθεση μέτρια
πράγματα
πράγματα
ελα ρε η μαρια ειναι παμπαλαιη...γνωστη αλλα καλο τεμαχιο πως κι ετσι;δουλευε χρονια στην ανδρεου γεωργιου 4...Σήμερα το απογευματάκι κατέθεσα στο la femme σε μια μαρία απο σλοβακία, εμφάνιση καλή αλλά απο διάθεση μέτρια
πράγματα
μπορει, εγω εγραψα γιαυτην δυο κριτικες παλιοτερα στην μια ηταν βιαστικη στο δωματιο στην αλλη τελεια...παιζει να ετυχες φαση...ενταξει απο διαθεση δεν παιρνει παντα δεκαρι...Μπορεί να έτυχε , πάντως πράγματι καλό τεμάχιο
η μιλανα ειναι σημερα ερως16.για την αλλη μονικα της φριξου δεν ξερω αλλα μαλλον δεν γυρισε...Γυρησε παιδια η μονικα απο φριξου η οχι?
Γιατι ποιο πανω η συζητηση μπερδευτηκε ολιγο!
Η Μιλανα κυριακη βραδυ δουλευε Μαντζαρου 14
...δεν εχασα την ευκαιρια και της τον σφυρηξα λιγο!
Η μούναρα η Μόνικα παιδιά αμφιβάλλω για το αν θα γύρισει.. το αθενσλέιντις την έχει βγάλει από τον κατάλογο κίολας. Μακάρι να γίνει κάτι και να ξανάρθει, δεν έχω γαμήσει πότε ομορφότερο μουνί κ αν ήταν λίγο σπασαρχίδω στο δωμάτιο.
ενταξει τεκνον μουΖηταω συγχωρεση και αφεση αμαρτιας!
Η μούναρα η Μόνικα παιδιά αμφιβάλλω για το αν θα γύρισει.. το αθενσλέιντις την έχει βγάλει από τον κατάλογο κίολας. Μακάρι να γίνει κάτι και να ξανάρθει, δεν έχω γαμήσει πότε ομορφότερο μουνί κ αν ήταν λίγο σπασαρχίδω στο δωμάτιο.
Δε λες πάλι καλά που εσύ πρόλαβες τουλάχιστον..!
Τί να πούμε κ εμείς..!
Αυτή η Μιλάνα πώς είναι εμφανησιακά; Από στήθος τί λέει..;
πριν 2 ωρες σου δωσα γκαραντι πληροφορια γαμαικανε..ακομη να πας;;;;;μιλανα και το συζητας;μουναρος..... εγω αν δεν δουλευα θα πετουσα...ερχεσαι να μ αλλαξεις;κατσε λιγο ρε αδελφε
γιατι μπλεξαμε τα μπουτια μας
η μιλανα υπερτερει σε υπηρεσιες και απο τις δυο
και απο το βουλγαρακι;
να σε αλλαξω ρε τσακαλεπριν 2 ωρες σου δωσα γκαραντι πληροφορια γαμαικανε..ακομη να πας;;;;;μιλανα και το συζητας;μουναρος..... εγω αν δεν δουλευα θα πετουσα...ερχεσαι να μ αλλαξεις;