Παιδιά στο νικηφόρου Ουρανού 26, η αθλιότητα προσωποποιημένη.... Ήταν μία Αντρέα, δν θυμάμαι από που, αλλά ήταν η χειρότερη μου εμπειρία σε studio... Δεν έχει χρειαστεί να μαυρίσω ποτέ κοπέλα όμως αυτήν την φορά πρέπει να το κάνω για να προστατέψω τους συναγωνιστές!!! Πήγα εκεί πέρα την είδα ήταν ξανθό, με ωραίο κωλαράκι, ήταν κ μόνο 30€ κ είπα να μπω... Πρίν από μένα ήταν άλλος μέσα και μόλις βγήκε τον είδα με μια ξινισμένη έκφραση... Ωχ λέμε με κάτι παιδιά που ήταν εκεί. Τέλος πάντων πάω μέσα και περιμένω. Έρχεται σε λίγο αυτή, μπαίνει μέσα της χαμογελάω κ δν με κοίταξε καν... βγάζει το σουτιέν και το στρινγκάκι, εγω έχω κάτσει ήδη στο κρεβάτι κάθεται δίπλα μου στα γόνατα και αρχίζει να μου τον παίζει με μία ξινισμένη μούρη... Άντε να ήμουν κανένας χάλια, άντε να βρωμούσα άντε οτιδήποτε τέτοιο να ήταν έτσι. Με αυτά και με αυτά μου ήρθε ένα τέτοιο ξενέρωμα που κυριολεκτικά μου ερχόταν να την χτυπήσω.... Δεν μου σηκωνόταν με τίποτα. Η γκόμενα ήταν ένας σκέτος πάγος. Σε κάποια φάση άρχισε να μου ζουπάει τα αρχίδια αλλα με τόσο χάλια τρόπο που πονούσα κιόλας... Το πουλί τίποτα... Συνέβει και το αδιανόητο.. αυτό το πράγμα πρώτη φορά το ζω στην ζωή μου. Ενώ το πουλί μου ακόμα δν ήταν καθόλου σηκωμένο, μου ήρθε να χύσω... Σηκώνομαι όρθιος, της λέω αντε γεια και έφυγα.... Βγαίνω έξω μου λέει η τσατσα, καλη??? Αντε γεια κ εσυ της λέω και έφυγα... Περίμενα όμως απέξω γιατί άκουσα ότι ένας από τους άλλους είχε μπει.. Μόλισ βγαίνει τον ρωτάω τί έγινε και μου λέει: Τί να γίνει ρε φίλε?? Ήταν τόσο άχρηστη που δεν μου σηκώθηκε καν, κ έφυγα.... Λοιπόν παιδιά Μαύρο, κατάμαυρο στην Αντρέα γιατί ήταν τόσο χάλια όλη η φάση που θα την θυμάμαι για πάντα... Δν έχω κανένα συμφέρον να το κάνω αυτό, το κάνω μόνο κ μόνο για να προστατέψω εσάς... Μακριά από την Αντρέα και θα το γράψω και όπουδήποτε αλλού στο forum γίνεται...