Τσάρκα χτες βαρδάρη μετά από πολύ καιρό
Προμηθέως 25 (προς εγνατία): Η Βανέσα 40Ε.
Μπλε: Μια βαριεστημένη μελαχροινή με μεγάλα βυζιά που σου φαίνεται ότι είναι μουτρωμένη, έχει παίξει μπάλα κ στο προμ. 25 κ στο απέναντι απο το μπλέ, την είχα πάρει μια φορά παλιά νομίζω κ βαρίοταν. 30Ε
Απέναντι: Νομίζω αυτή η βουλγάρα η ξανθιά με τα μεγαλούτσικα βυζιά. 30Ε
Προμηθέως κάτω (προς 26 οκτ): Λάουρα, ξανθιά με βυζάρες όσοι δεν ξέρουν ψηλή φαινόταν κεφάτη. 40Ε
Σαπφους-προμηθέως γωνία: Μιρέλα, λεπτή με ωραίο δέρμα κ μικρο στητό βυζάκι ρουμάνα καλή περιποίηση. 40Ε
Σαπφους 9 δίδυμο 2 (απέναντι απο ανορθόγραφο): Ειρήνη, πρώτη φορά την βλέπω κ ομολογουμένως δεν έχω ξαναδεί τέτοιο πράμα. Η γκόμενα είναι ξανθιά με ωραίο βυζί πόδι γαμάτο κ κωλάρα (έχει ένα τατού playboy στο ένα κωλομέρι απ όσο θυμάμαι) βγαίνει έξω απο το δωμάτιο και λέει πάω να κάνω τσιγάρο τελικά έρχεται στο σαλόνι ενώ περιμέναμε 12 άτομα με πολύ μαγκίορικο ύφος κ έλεγε διάφορα κάνοντας χαβαλέ με τον κόσμο. Είναι αυτή η Ειρήνη που είχαν ειπωθεί πράγματα μερικούς μήνες πριν? Φαινόταν κ ελληνίδα. 40Ε
Ανορθόγραφο (Σαπφους 8): Κλειστά
Πράσινο (γωνία Σαπφούς Ταντάλου): Μικρό μελανουράκι με φαινομενικά ωραίο βυζάκι και απίστευτα αθώα φατσούλα. 30Ε
Μαρινόσπιτο: Μαύρη, νομίζω ήταν η Λίλη με την απίστευτη κωλάρα δεν ειμαι σιγούρος όμως γιατί αυτην την αναγνωρίζω απο την κωλάρα κ τον είχε ψιλοκαλυμένο τον κώλο της.
ΝΤΑΙΝΟΣΠΙΤΟ(χαχα):Η νταιάνα
Έρως: Χάλια