Εχω την εντυπωση πως τα περισσότερα εχω ειπωθεί ηδη…
Είναι πολύ γλυκο και ομορφο κοριτσι σε σημειο να φοβάσαι να την φερθεις προστυχα στο κρεβατι …
Δηλαδη δεν σου βγαζει μπρουτάλ χαρακτήρα…
Την εχω παρει τρεις φορες και μου άρεσε περισσότερο όταν ειχε μαύρα μαλια ( την τριτη φορα τα ειχε ανοίξει και τρομαξα να την γνωρισω – τωρα δεν ξερω να τα ξανά σκούραινε)
Σε καμια περίπτωση δεν σου βγαζει το πουτανίστικο που εχουν άλλες του χωρου…
Είναι η κορη του περιπτερά, του δημοσιου υπαλλήλου που μένει στον πέμπτο και γενικότερα αυτό που λενε ,το κοριτσι της διπλανής πορτας ..
Με την εμφάνιση της ανετα θα μπορούσε ( αν μπορούσε καποιος) να την κυκλοφορήσει χωρις να αισθάνεται αγχος ότι βγάζει εξω ένα κοπρόσκυλο…
Στις υπηρεσίες της είναι τιμια χωρις όμως ιδιαίτερες εξάρσεις ..
Κανει αργη πιπα που επικεντρώνετε στο κεφάλι αφήνοντας καποιες φωνουλες-μουγκρητά πραγμα που εξακολουθεί να κανει και αφου μπεις στο πολύ teen μουνάκι της…
Δεν βιάζετε και αν τις φερθεις τρυφερα θα σου τον ανταποδώσει …
Την εχω πετυχει εκνευρισμένη ( οσο την αφήνει ο χαρακτηρας της να το δειξει ) από προηγούμενο πελατη να παραπονιέται λέγοντας… αν δεν ξερει ο άνθρωπος να κανει sex μονο πρόβλημα είναι…
Μα τι νομίζουν μερικοι;;; συνέχισε
Αφήνει φιλια σε ολο το σώμα και δάκτυλα στο μουνακι αλλα δεν ειμαι σίγουρος για την ποσότητα κρεμας που χρησιμοποιεί και αν χρησιμοποιεί ( δεν την εχω δει να βαζει αλλα μου κανει εντύπωση η ευκολη διείσδυση).
Παντα χαμογελαστή μεχρι την στιγμη που θα σε αποχαιρετήσει …
Για μενα ανήκει την κατηγορια των κοριτσιών που αξιζουν το σαραντάρι…
Και επειδή ειχε γινει σε διπλανό θεμα λόγος για το κοστος των υπηρεσιών, από Σαρα και κατω συμφωνω που οι συναδέλφισες της που αδυνατούν και λογο εμφάνισης να προσφέρουν τα ιδια ,θα επρεπε να τιμούνται με λιγοτερα χρήματα…