Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 11 άτομα (1 μέλη και 10 επισκέπτες)

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
102
Like
12.655
Πόντοι
25.165
Έχεις δικιο για την Μόνικα και συμφωνώ για τα περι συμμετοχής της …
Ρε εσυ ειχες γραψει για τα σεντονια ;;
Για φαντάσου…  :2funny:
Μου διαμαρτυρήθηκε η τσατσα εκφράζοντας παράπονα για την αφεντικίνα της που πηγε και αγόρασε σεντονια όλα το ιδιο σχεδιο…
"Χαθηκε να αγοράσει διαφορετικά σχεδια για να μην νομίζει ο κοσμος ότι έχουμε τα ιδια… Ενιακοσια ευρω δωσανε για σεντόνια… "... μου ειπε
Τελος συμπλήρωσε πως ανα τρεις πελάτες αλλάζει σεντονια αλλα για το τελευταίο δεν την πολύ-πιστεψα…

καλα καλα, αν δωσαν 900ευρω για σεντονια εγω ειμαι ο Σουπερμαν.

Apollo64

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
525
Πόντοι
7.135
Ένα σύντομο review για την Μάρθα στη Νικηφόρου Ουρανού 26, μια που η περίπτωση της μπορεί να ενδιαφέρει κάποιους:

-Δεν την είχα δει ποτέ πριν, αν δεν μου άρεζε, το Plan B ήταν το πουλέν μου η Αλεξάνδρα στην Ερημίτη παραδίπλα.

-Από εμφάνιση είναι κλασσική ρωσιδόφατσα, ψηλή, γύρω στα 40(?), καλοδιατηρημένο σέξυ λεπτό κορμί, στην αφή βέβαια καταλαβαίνεις κάποια χαλάρωση, τίποτε τραγικό όμως. Είχε μαζεμένο το ξανθό μαλλί της. Έχει μικρό πλαστικό στήθος, τίποτε το ιδιαίτερο. Μου άρεσε, από την άλλη είμαι εύκολος και μου αρέσουν οι περισσότερες, κάποιος άλλος που γουστάρει κυρίως πιπινοκαταστάσεις μπορεί να μην τρελαθεί, γούστα είναι αυτά.

-Πήρα κωλαράκι στα 100ε (ακάπωτο included). Η τσατσά πήγε να με τρελάνει στην αρχή, δεν μου έλεγε τιμές και προγράμματα, μόνο να "μπω μέσα και θα τα βρούμε".

-Η Μάρθα τώρα είναι τελείως καυλιάρα, γουστάρει αυτό που κάνει εμφανώς. Σε κάποια φάση μου ζήτησε να αλλάξουμε ελαφρώς γωνία σε μια στάση για να βλέπει τον εαυτό της στον καθρέφτη να γαμιέται :). Το κωλαράκι της αντέχει σφυροκόπημα, πολύ βρωμόλογο ("ξέσκισέ μου τον κώλο", "άνοιξε με στα δύο", "όλον μέσα" και κάποια ακατάληπτα ρωσικά), γουστάρει επίσης βρωμόλογα και μπινελίκια από σένα. PSE φάση.

-Στα συν το ότι έχει χιούμορ, μου είπε δύο ιστορίες μετά που με έκαναν να γελάσω. Δύο μικρά μείον ήταν το ότι δεν ήθελε δακτυλάκια στο μουνί της ("μόνο πούτσος μπαίνει εδώ") και το ότι δεν ήθελε να έρθει από πάνω για πρωκτικό.

-Συνολικά είναι μια καλή φάση αν θέλετε να σκίσετε ξανθό καλοδιατηρημένο MILF από τον κώλο, σαν τσόντα ένα πράγμα. Δεν ξέρω αν θα την ξαναέπαιρνα χωρίς κωλαράκι.

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
102
Like
12.655
Πόντοι
25.165
Για μια σαμπρινα που εχουν ειπωθει κατι, τα 40 αραγε τα αξιζει??

Επισκέπτης
Εγώ ακόμα κ με τα 40 πέρασα πολύ ωραία, με παραπάνω θα περνούσα νομίζω καλύτερα. Κάνε ενα τεστ ντράιβ στα 40 κ μετά αν ψήνεσαι δίνεις παραπάνω κάποια στιγμή.

Φαντάζομαι εννοείς την Σαμπρίνα απέναντι από το Τζάμπο όχι την Σαμπρίνα του Λαφάμ γιατί εγώ για την πρώτη σου λέω τωρα.

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
102
Like
12.655
Πόντοι
25.165
Ναι γιαυτην, τελικα δν θα παω, κραταω τα λεφτακια μου για ντουο, πρωι Αφρο και βραδυ Εφαρα. λογικα συντομα γυρναει η Εφη.

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
Ναι γιαυτην, τελικα δν θα παω, κραταω τα λεφτακια μου για ντουο, πρωι Αφρο και βραδυ Εφαρα. λογικα συντομα γυρναει η Εφη.
η αφρο ποτε αρχιζει;;;
η ηδη δουλευει;

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
102
Like
12.655
Πόντοι
25.165
η Αφρο απο αυριο κανονικα Δευτερα-Τριτη-Τεταρτη πρωι. τουλαχιστον ετσι μου ειχαν πει. ελπιζω να μην αλλαξε κατι.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
η Αφρο απο αυριο κανονικα Δευτερα-Τριτη-Τεταρτη πρωι. τουλαχιστον ετσι μου ειχαν πει. ελπιζω να μην αλλαξε κατι.
για την εφη ξερουμε κατι στανταρντ που με ενδιαφερει περισσοτερο;

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
102
Like
12.655
Πόντοι
25.165
Σε μια εβδομαδα μου ειπαν... ειδωμεν γιατι ολο ετσι λενε.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Σε μια εβδομαδα μου ειπαν... ειδωμεν γιατι ολο ετσι λενε.
ευχαριστω φιλε τωρα μπηκα λιγο γιατι μπορεσα και ειδα οσα γραψατε πριν...παντως αν περισσευει κατι απο λεφτα αξιζει δοκιμη η σαμπρινα,τεσπα γουστα ειναι αυτα...τωρα δεν ξερω τι κανει στο 40αρι αλλα στο πιο καλο προγραμμα ηταν σπεσιαλ...περιποιηση,καλα βεβαια τα πα τοσες φορες που με βαρεθηκατε...τωρα εγω περιμενω το εφακι για καταθεση...ειμαι αθηνα ,μολις εφτασα.... για να κανω ρεπορταζ κι εδω..λεω να παω προς παιωνιου να δω αν ζουν ακομη κατι ψυχες...

chris450

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2008
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
0
Ρε παιδες με κεινη την μαρινα στη ματζαρου 1 τι εγινε τελικα?
εχει κανα νεο καποιος?

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
τωρα εκεινη που παιζει να δοκιμασουμε αν την προλαβουμε δηλαδη...αφου επανελθουν οι κανονικες ειναι αυτη η λινα η πολωνεζα στην κωλετη,δεν ξερω αν την εχει παρει κανεις,σαν να ακουσα καλα λογια να πλανωνται στο σαλονι απο εναν συναγωνιστη τις προαλλες αλλα δεν περασα και δεν εχω προσωπικη αποψη...

Επισκέπτης
gl πάνε σε αυτή τη σερβίδα την Άννα που γράφουν οι συναγωνιστές στην Διδίμου 18 άμα είσαι Αθήνα απ'ότι κατάλαβα είναι όποιος προλάβει η φάση.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
gl πάνε σε αυτή τη σερβίδα την Άννα που γράφουν οι συναγωνιστές στην Διδίμου 18 άμα είσαι Αθήνα απ'ότι κατάλαβα είναι όποιος προλάβει η φάση.
πηγα ηδη με μια βικτωρια παιωνιου 10,σε αυτο το στουντιο εχω τις καλυτερες αναμνησεις απο γαμησια...θα γραψω κριτικη,με δυο λογια τελειο μωρο,κατι σαν την σαρα την βυζαρου την δικια μας,ρωσιδα,ξανθια,σιλικονατο βυζι αλλα θα αξιοποιησω αν προλαβω την πληροφορια σου,ευχαριστω...α ρε αθηνα, ειναι μπροστα παντως και φανταζομαι αυτην που πηρα παιζει ναναι κατι το μετριο εδω,ενω θεσσαλονικη θα επαζε τσαμπιονς λιγκ....

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
Επισκέφτηκα τον εν λόγω χώρο επειδή είχα ακούσει γεια την Σάρα και είπα να την δοκιμάζω. στην είσοδο έβγαινε ένας ηλικιωμένος γεμάτος στα αίματα και αμέσως ενδιαφέρθηκα αλλά με πρόλαβε η υπηρεσία και μου λέει ότι γλίστρησε.... Μπαίνω μέσα και περιμένω μόνος μου στο σαλόνι. μία μυρουδιά μπόχας μου βουλώνει την μύτη. αφού άκουσα την υπηρεσία να μου λέει τα προγράμματα, εμφανίζετε η Σάρα. τι να πω... αλλά περίμενα.... ένας στήθος κρεμαστό και ένα πρόσωπο πολύ γερασμένο. κάτι τελείως διαφορετικό από ότι είχα ακούσει! συμβαίνει να μην μετράει εμφανισιακά η κοπέλα, αλλά στης υπηρεσίες της να είναι τελεία και γεια αυτό αποφάσισα να την δοκιμάζω .δίνω τα διόδια 40ευρώ και μπαίνω. εκτός από ένα -γεια- δεν άκουσα τίποτα άλλο. αρχίζει να μου βάλει άμεσος το προφυλακτικό και να ξεκινά την πίπα .πονούσα πολύ και της το λέω, αφού δεν ένιωθα αυτό γεια το οποίο ήρθα. τις το ξανάλεω και μου απαντά ότι- κάτσε καλά μην πάθεις ότι έπαθε ο προηγούμενος.- εκεί κοκάλωσα και αυτό που σκέφτηκα ήταν να τελειώνω και να φηγό χωρείς γυρισμό. άκρος αντί επαγγελματικό και επικίνδυνο η υπηρεσίες που προσφέρουν. έφυγα χωρείς να χύνω παρόλο που προσπάθησε να με φτιάξη λήγω αφού της ζήτησα να μου βάλει λίγο το δάκτυλο μπας και χύσω, αλλά ματαία. έφυγα χωρείς να χύσω και πολύ θυμωμένος με όσα είδα

απο μια κριτικη που αναρτηθηκε πριν απο λιγο... :o :o :o :o :o :o :o
συναγωνισται τα φοντα σας
gl;;;;;;;

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.808
Πόντοι
11.585
Συναγωνηστες ξυπνηστε ο κλωνος ξαναχτυπησε και αυτη τη φορα δυσφημηζει τη Σαρα απο κωλετη. Και βαση των λεγωμενων του δεν εχει δει τη σαρα πως ειναι εξωτερικα! Αυτη τη φορα κλωνοποιησε των vourvou ο οπιος εχει κανει κριτικες στο παρελθον αλλα στη σημερινη κριτηκη του για κωλετη ειναι η πρωτη του.

Άκρως αντιεπαγγελματικό και επικίνδυνο!!, Κυριακή 02 Αυγ 2009, στις 21:09

Γράφτηκε από τον vourvou.  -  Link κριτικής  - Δες όλες τις κριτικές μου (καμια κριτικη ο αλιθηνος vourvou ειναι μεσα στους 500 αν δεν κανω λαθος)

Δείτε όλες τις κριτικές για τη συγκεκριμένη κοπέλα (Σάρα)
Συνολική βαθμολογία
5.0
Εμφάνιση κοπέλας
3.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
3.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
5.0
Πρόσβαση/Parking
10.0
Σχέση απόδοσης/τιμής
4.0
Επισκέφτηκα τον εν λόγω χώρο επειδή είχα ακούσει γεια την Σάρα και είπα να την δοκιμάζω. στην είσοδο έβγαινε ένας ηλικιωμένος γεμάτος στα αίματα και αμέσως ενδιαφέρθηκα αλλά με πρόλαβε η υπηρεσία και μου λέει ότι γλίστρησε.... Μπαίνω μέσα και περιμένω μόνος μου στο σαλόνι. μία μυρουδιά μπόχας μου βουλώνει την μύτη. αφού άκουσα την υπηρεσία να μου λέει τα προγράμματα, εμφανίζετε η Σάρα. τι να πω... αλλά περίμενα.... ένας στήθος κρεμαστό και ένα πρόσωπο πολύ γερασμένο (καμια σχεση με τη σαρα) κάτι τελείως διαφορετικό από ότι είχα ακούσει! συμβαίνει να μην μετράει εμφανισιακά η κοπέλα, αλλά στης υπηρεσίες της να είναι τελεία και γεια αυτό αποφάσισα να την δοκιμάζω .δίνω τα διόδια 40ευρώ και μπαίνω. εκτός από ένα -γεια- δεν άκουσα τίποτα άλλο. αρχίζει να μου βάλει άμεσος το προφυλακτικό και να ξεκινά την πίπα .πονούσα πολύ και της το λέω, αφού δεν ένιωθα αυτό γεια το οποίο ήρθα. τις το ξανάλεω και μου απαντά ότι- κάτσε καλά μην πάθεις ότι έπαθε ο προηγούμενος.- εκεί κοκάλωσα και αυτό που σκέφτηκα ήταν να τελειώνω και να φηγό χωρείς γυρισμό. άκρος αντί επαγγελματικό και επικίνδυνο η υπηρεσίες που προσφέρουν. έφυγα χωρείς να χύνω παρόλο που προσπάθησε να με φτιάξη λήγω αφού της ζήτησα να μου βάλει λίγο το δάκτυλο μπας και χύσω (οτι ζητησε και ο αλλος στη φριξου), αλλά ματαία. έφυγα χωρείς να χύσω και πολύ θυμωμένος με όσα είδα

tasos3

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
1
τωρα εκεινη που παιζει να δοκιμασουμε αν την προλαβουμε δηλαδη...αφου επανελθουν οι κανονικες ειναι αυτη η λινα η πολωνεζα στην κωλετη,δεν ξερω αν την εχει παρει κανεις,σαν να ακουσα καλα λογια να πλανωνται στο σαλονι απο εναν συναγωνιστη τις προαλλες αλλα δεν περασα και δεν εχω προσωπικη αποψη...

την λίνα την πήρα ! είναι πολύ καλή ! τα τιμάει τα λεφτά της με το παραπάνω !!

vdgle

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2008
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
1
Συναγωνηστες ξυπνηστε ο κλωνος ξαναχτυπησε και αυτη τη φορα δυσφημηζει τη Σαρα απο κωλετη. Και βαση των λεγωμενων του δεν εχει δει τη σαρα πως ειναι εξωτερικα! Αυτη τη φορα κλωνοποιησε των vourvou ο οπιος εχει κανει κριτικες στο παρελθον αλλα στη σημερινη κριτηκη του για κωλετη ειναι η πρωτη του.

Άκρως αντιεπαγγελματικό και επικίνδυνο!!, Κυριακή 02 Αυγ 2009, στις 21:09

Γράφτηκε από τον vourvou.   -  Link κριτικής   - Δες όλες τις κριτικές μου (καμια κριτικη ο αλιθηνος vourvou ειναι μεσα στους 500 αν δεν κανω λαθος)

Δείτε όλες τις κριτικές για τη συγκεκριμένη κοπέλα (Σάρα)
Συνολική βαθμολογία
5.0
Εμφάνιση κοπέλας
3.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
3.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
5.0
Πρόσβαση/Parking
10.0
Σχέση απόδοσης/τιμής
4.0
Επισκέφτηκα τον εν λόγω χώρο επειδή είχα ακούσει γεια την Σάρα και είπα να την δοκιμάζω. στην είσοδο έβγαινε ένας ηλικιωμένος γεμάτος στα αίματα και αμέσως ενδιαφέρθηκα αλλά με πρόλαβε η υπηρεσία και μου λέει ότι γλίστρησε.... Μπαίνω μέσα και περιμένω μόνος μου στο σαλόνι. μία μυρουδιά μπόχας μου βουλώνει την μύτη. αφού άκουσα την υπηρεσία να μου λέει τα προγράμματα, εμφανίζετε η Σάρα. τι να πω... αλλά περίμενα.... ένας στήθος κρεμαστό και ένα πρόσωπο πολύ γερασμένο (καμια σχεση με τη σαρα) κάτι τελείως διαφορετικό από ότι είχα ακούσει! συμβαίνει να μην μετράει εμφανισιακά η κοπέλα, αλλά στης υπηρεσίες της να είναι τελεία και γεια αυτό αποφάσισα να την δοκιμάζω .δίνω τα διόδια 40ευρώ και μπαίνω. εκτός από ένα -γεια- δεν άκουσα τίποτα άλλο. αρχίζει να μου βάλει άμεσος το προφυλακτικό και να ξεκινά την πίπα .πονούσα πολύ και της το λέω, αφού δεν ένιωθα αυτό γεια το οποίο ήρθα. τις το ξανάλεω και μου απαντά ότι- κάτσε καλά μην πάθεις ότι έπαθε ο προηγούμενος.- εκεί κοκάλωσα και αυτό που σκέφτηκα ήταν να τελειώνω και να φηγό χωρείς γυρισμό. άκρος αντί επαγγελματικό και επικίνδυνο η υπηρεσίες που προσφέρουν. έφυγα χωρείς να χύνω παρόλο που προσπάθησε να με φτιάξη λήγω αφού της ζήτησα να μου βάλει λίγο το δάκτυλο μπας και χύσω (οτι ζητησε και ο αλλος στη φριξου), αλλά ματαία. έφυγα χωρείς να χύσω και πολύ θυμωμένος με όσα είδα

Μια τελεία διπλα στο ιδιο ονομα Vourvou και αρκει για να κανουμε ένα καινούργιο λογαριασμο με σκοπο παλι την δυσφήμιση και την παραπληροφόρηση…
Οι διαχειριστές πρεπει να δρασουν ..
Αν όχι για την φερεγγυότητα αυτων που γράφονται ως review, τοτε σίγουρα πρεπει να δρασουν για να σταματήσει το φαινομενο  της αντιγραφής name μελων μάλιστα που εχουν προσφορα στο site και που μετρά η γνωμη τους…

Δεαν φτανει που κανει πουστια τουλαχιστον θα μπορουσε να τσεκαρει πως ειναι η Σαρα πριν γραψει ( ο ασχετος)

Ποιος πουστης ομως να ναι;;;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom