Ένα σύντομο review για την Μάρθα στη Νικηφόρου Ουρανού 26, μια που η περίπτωση της μπορεί να ενδιαφέρει κάποιους:
-Δεν την είχα δει ποτέ πριν, αν δεν μου άρεζε, το Plan B ήταν το πουλέν μου η Αλεξάνδρα στην Ερημίτη παραδίπλα.
-Από εμφάνιση είναι κλασσική ρωσιδόφατσα, ψηλή, γύρω στα 40(?), καλοδιατηρημένο σέξυ λεπτό κορμί, στην αφή βέβαια καταλαβαίνεις κάποια χαλάρωση, τίποτε τραγικό όμως. Είχε μαζεμένο το ξανθό μαλλί της. Έχει μικρό πλαστικό στήθος, τίποτε το ιδιαίτερο. Μου άρεσε, από την άλλη είμαι εύκολος και μου αρέσουν οι περισσότερες, κάποιος άλλος που γουστάρει κυρίως πιπινοκαταστάσεις μπορεί να μην τρελαθεί, γούστα είναι αυτά.
-Πήρα κωλαράκι στα 100ε (ακάπωτο included). Η τσατσά πήγε να με τρελάνει στην αρχή, δεν μου έλεγε τιμές και προγράμματα, μόνο να "μπω μέσα και θα τα βρούμε".
-Η Μάρθα τώρα είναι τελείως καυλιάρα, γουστάρει αυτό που κάνει εμφανώς. Σε κάποια φάση μου ζήτησε να αλλάξουμε ελαφρώς γωνία σε μια στάση για να βλέπει τον εαυτό της στον καθρέφτη να γαμιέται
. Το κωλαράκι της αντέχει σφυροκόπημα, πολύ βρωμόλογο ("ξέσκισέ μου τον κώλο", "άνοιξε με στα δύο", "όλον μέσα" και κάποια ακατάληπτα ρωσικά), γουστάρει επίσης βρωμόλογα και μπινελίκια από σένα. PSE φάση.
-Στα συν το ότι έχει χιούμορ, μου είπε δύο ιστορίες μετά που με έκαναν να γελάσω. Δύο μικρά μείον ήταν το ότι δεν ήθελε δακτυλάκια στο μουνί της ("μόνο πούτσος μπαίνει εδώ") και το ότι δεν ήθελε να έρθει από πάνω για πρωκτικό.
-Συνολικά είναι μια καλή φάση αν θέλετε να σκίσετε ξανθό καλοδιατηρημένο MILF από τον κώλο, σαν τσόντα ένα πράγμα. Δεν ξέρω αν θα την ξαναέπαιρνα χωρίς κωλαράκι.