lazoukos78
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
ειδα οτι λειπουν αρκετες και βασικα ρωτισα ετσι για να πω κατι και εγω δεν εισαι και υποχρεωμενοσ να απαντισεισ ντεκερ
ε και η μαρθα ειναι καλη στο νικηφορου ουρανου26 για μιλφ γουστα και η μαντυ δεν το συζηταμε στην φριξου...και η σαρα στην κωλετη...λειπει δυστυχως η χριστινα...μετα τισ 8
το ξερω οτι δεν ειμαι υποχρεωμενος να απαντησω αλλα κ ο καθενας που θα μπει για να διαβασει τι εχουμε γραψει δεν ειναι υποχρεωμενος να διαβαζει τα ιδια κ τα ιδια απο 10 φορες.κ σου το ξαναλεω δεν στο λεω επιθετικα απλα δεν υπαρχει λογος να τα ξαναλεμε.κανε πισω κανα δυο σελιδες κ στην περιοχη του μυλου εκανα κ εγω αναφορα με το τι παιζει σε 6-7 σπιτακια τα πιο αξιολογα.ειναι ολα ετοιμαειδα οτι λειπουν αρκετες και βασικα ρωτισα ετσι για να πω κατι και εγω δεν εισαι και υποχρεωμενοσ να απαντισεισ ντεκερ
φιλε λαζουκο αν ησουν αρειανοςειδα οτι λειπουν αρκετες και βασικα ρωτισα ετσι για να πω κατι και εγω δεν εισαι και υποχρεωμενοσ να απαντισεισ ντεκερ
πεινας εσυ?εφαγες ενα α.τεσπα,τι ομαδα ειναι?παλι οφ τοπικφιλε λαζουκο αν ησουν αρεινος
θα σου τις ελεγα μια προς μια σε βαρδαρη και μυλο
αλλα :- :- :-
βοηθησε τον συνοπαδο σου ρε ντεκερπεινας εσυ?εφαγες ενα α.τεσπα,τι ομαδα ειναι?παλι οφ τοπικ
τι?ειναι δυνατον για τις πουτανες να λες οτι εισαι αρειανος?με τιποτα.....λοιπον φιλε μου επειδη εισαι παοκι,στην περιοχη του μυλου,καλα μπουρδελακια ειναι της κωλεττη με την σαρα,της φριξου με την μαντυ κ επισης να κανεις κ μια βολτα στο μπουτικ απενατυ με τα φωτορυθμικα εχει 3 κοπελες,απο τις 7-12 το βραδυ ειναι η δευτερη κ μετα τις 12 αλλαζει οποτε εχεις πιθανοτητες να βρεις καποια που να σου αρεσει.τωρα για βαρδαρη δεν ξερω να σε πω.αλλα επιμενω,κανε λιγες σελιδες πισω κ δες αναφορες κ μην ρωτας γιατι ειναι γουστα αυτα.οταν βλεπεις πολλες αναφορες τοτε βγαζεις κ πιο χρησιμα για σενα συμπερασματαγαμαικανε αν πεζει κατι καλο πεσ πος ειμαι αρειανος.
ειναι η καρδερινα μου φιλε αυτη οποτε τραγουδαει στο κρεβατι μου.....ντεκερ αυτο το μωρο στο αβαταρ τραγουδαει πουθενα?
λοιπον παοκι σημειωνεντεκερ αυτο το μωρο στο αβαταρ τραγουδαει πουθενα?
τιποτα φιλε,περιμενουμε εντυπωσεις απο την τσαρκα σου κ την καταθεση σουthanks gl deker kai gamaikane για τισ πληροφοριες.