Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 11 άτομα (2 μέλη και 9 επισκέπτες)

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
και αν τελικα,ασχετα αν παραπλανει τον κοσμο με το fake ονομα, περασε ασχημα χθες?μηπως πρεπει να το λαβουμε υποψει?
ναι ρε φιλε αλλα να παιρνει ψευδωνυμο ιδιο με του νουμερο ενα αξιολογητη αυτη την στιγμη στη πολη;γιατι δεν εγραφε μια κριτικη ως φουφουτος;και δεν θελω να γλειψω κανεναν αλλα οτι ειδα μεχρι τωρα απο maaneskyggen γραμμενο και πηγα ή πριν ή μετα ηταν ιδια απο πλευρας αποδοσης...και με εκνευριζει η δυσφημιση...αντε διαφημισεις να κανει οποιος θελει..κι εγω εχω δυο αδυναμιες (και μπορει και να σας ζαλισα κιολας με τις κριτικες μου) αλλα εγω περασα καλα μαζι τους και δεν παρασερνω κανεναν...αλλα και οταν θα γραψω κατι αρνητικο για μια κοπελα κραταω μια επιφυλαξη...γιατι γουστα ειναι αυτα...και στην τελικη σε στουντιο με 100 ευρω εμενα μου κανουν  :pipa1: αυτον τον βαραγαν τις πορτες;πορτα δεν μου χει χτυπησει καμια τσατσα σε στουντιο 9 χρονια ουτε και με τις χειροτερες που εχω παει...

kiri77

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2008
Κριτικές
1
Like
8
Πόντοι
6
Μα καλα πιστευεις πως υπάρχει καποιος Maaneskyggen που χτες  πηγε στην Μαντυ;;;

[/quote]

γιατι να μην υπαρχει?δεν μπορω να εχω ομως αποψη για το studio και τη μαντυ γιατι δεν εχω παει

vdgle

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2008
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
1
Ε τοτε πανε, δοκίμασε και ελα μετα να γράψεις αν οντως υπάρχει

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
τι εγινε ρε παιδια
ποιος ειναι ο απατεωνας και χαλαει το θρεντακι μας;;;
τι παιχτηκε;

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
πολυ καλημερα σας κυριοι.μην ασχολειστε καθολου με τον καθενα γιατι του δινετε αξια.μπηκε εγραψε τη μαλακια του κ μας εκανε ανω κατω,μεχρι ενα σημειο εχει πετυχει τον σκοπο του αλλα απο κει κ περα εξαρταται κ απο εμας.

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
απευθυνομαι σε ολους εσας τους συναδελφους του σαιτ
τα λεω εκλαικευμενα γιατι κουλτουρες δεν χωρουν τωρα...
οπως γνωριζετε το παρων  φορουμ εχει αποκτησει μεγαλη δυναμικοτητα στα στεκια του αγοραιου ερωτα,και γνωστοι-αγνωστοι θελουν να το χρησιμοποησουν ως μεσο πιεσης
το σαιτ εχει βοηθησει αρκετους να μην την πατησουν και αυτο χαλαει την πιατσα
''μαλακες νταβαδες πουστοσπερματα του κερατα'' κοφτε τις μαλακιες σας
γαμω το σοι σας μπασταρδα''
κρατηστε το σαιτ δυνατο κυριοι
μπορειτε να το κανετε γραφοντας παντα κριτικες
και αν δεν σας εχουν φερθει οπως επρεπε θαψτε τους
πλουτηζουν εις βαρος μας
αν η κοπελα ειναι σουπερ γραφτε θετικα να σωσουμε και αλλους
οσοι αντεχει η τσεπη σας δοκιμαζετε για νεα φυντανια
αλλα κρατηστε το σαιτ δυνατο
διαβασα μια κριτικη ενος στο φυλης 104
που ειπε στην τσατσα αν δεν μου δωσεις τα λεφτα θα σε ξεφωνησω στο σαιτ
και αυτη τα δωσε καπακι
αφου πλεον οι νταβαδες και οι αγαμητοι συντηριτικοι δεν καταφεραν να διαλυσουν το σαιτ με το πρωτο πεσιμο του για ευνοητους λογους
τωρα θα κανουν τουμπεκα τα μουνοσκυλα
και ολα τα πορνιδια θα μαθουν να κανουν καλα την δουλεια τους και να τιμουν τα ευρα
οσα και αν ειναι

Apollo64

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
525
Πόντοι
7.135
Η Μόνικα από Φρίξου έχει πάρει μεταγραφή για πουθενά αλλού;

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
παντως αυτη στην μαντζαρου μαρινα ειναι οχι μονικα το διευκρινισαμε χθες..τωρα που ειναι η μονικα;μαλλον διακοπες...στο σαιτ την βγαζει μη διαθεσιμη...

oso_nixtonei

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
5
Like
16
Πόντοι
1
Χθες βραδυ μετα απο καταναλωση μεγαλης ποσοτητας τσιπουρου και μπυρας στο καπακι για να δροσιστουμε πηγα με ενα φιλαρακι να δουμε τι παιζει μυλο.

Νικηφορου Ουρανου ενα MILF η Μαρθα δεν μου αρεσε.Η τσατσα να λεει κατι τρελα δικα της η μαρθα παιδια τον περνει οπου θες στο πατωμα τον περνει απο το ταβανι τον βγαζει.Μας ελεγε αν θελουμε και παρτουζα την λεω ποσο μου λεει δεν θα τα χαλασουμε εκει.Τωρα η εγω πολυ σουρωμενος ημουνα και μου φανηκε τελειως τρελλη με την καλη ομως εννοια η τσατσα η ηταν και αυτη σουρωμενη.

Ανδρεου Γεωργιου 4 ενα επισης MILF ρενατα.Με πολυ καλη πισωκινηση αλλα απο μπροστα γερασμενη ντεκαβλε φατσα.

Στο Ερως καποιος ειχε παρει προγραμμα μας λεει η τσατσα ελατε σε 45 λεπτα.

Αυτα τα ολιγα απο εμενα.Μετα συνεχισαμε με κιαλλο τσιπουρο και μπυρες.Ετσι και αλλιως σε αυτη την κατασταση δεν ειχε νοημα να μπω πεταμενα χρηματα δεν θα μου σηκωνοταν αλλα και να σηκωνοταν ουτε με αιτηση δεν θα εχυνα.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Νικηφορου Ουρανου ενα MILF η Μαρθα δεν μου αρεσε.Η τσατσα να λεει κατι τρελα δικα της η μαρθα παιδια τον περνει οπου θες στο πατωμα τον περνει απο το ταβανι τον βγαζει.Μας ελεγε αν θελουμε και παρτουζα την λεω ποσο μου λεει δεν θα τα χαλασουμε εκει.Τωρα η εγω πολυ σουρωμενος ημουνα και μου φανηκε τελειως τρελλη με την καλη ομως εννοια η τσατσα η ηταν και αυτη σουρωμενη.

Ανδρεου Γεωργιου 4 ενα επισης MILF ρενατα.Με πολυ καλη πισωκινηση αλλα απο μπροστα γερασμενη ντεκαβλε φατσα.
παντως αυτα για μαρθα ισχυουν ασχετα αν εγω δεν την γουσταρω..τα κανει ολα...και κωλο κλπ και σιγουρα με την αναδουλεια μπορει και παρτουζα να παιζει..σε αυτο δεν εχω αποψη γιατι παω μονος...τωρα την ρενατα την εχω παρει παλιοτερα κανει καλο κρεβατι,περιπου ιδια περιπτωση με την μαρθα ειναι εργαλειο αλλα φατσα μουνι...σωμα αδυνατο γυμνασμενο,λιγο παρακμη η κατασταση...και απο συνεννοηση στα ελληνικα  μπουζουκι.ειναι ουγγαρεζα και παιζει ναναι και δικο της το μαγαζι,αλλα δεν ειμαι και 100% σιγουρος..καλα εκανες και δεν μπηκες παντως...πανε καμια μαντυ...σημερα αν μεινεις σαλονικη...

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
παντως αυτα για μαρθα ισχυουν ασχετα αν εγω δεν την γουσταρω..τα κανει ολα...και κωλο κλπ και σιγουρα με την αναδουλεια μπορει και παρτουζα να παιζει..σε αυτο δεν εχω αποψη γιατι παω μονος...τωρα την ρενατα την εχω παρει παλιοτερα κανει καλο κρεβατι,περιπου ιδια περιπτωση με την μαρθα ειναι εργαλειο αλλα φατσα μουνι...σωμα αδυνατο γυμνασμενο,λιγο παρακμη η κατασταση...και απο συνεννοηση στα ελληνικα  μπουζουκι.ειναι ουγγαρεζα και παιζει ναναι και δικο της το μαγαζι,αλλα δεν ειμαι και 100% σιγουρος..καλα εκανες και δεν μπηκες παντως...πανε καμια μαντυ...σημερα αν μεινεις σαλονικη...
η πλακα ξερεις ποια ειναι?οτι σημερα επειδη ειπες πιο πριν οτι θα ειναι αδεια τα μαγαζια μας....κ επειδη στελνουμε ολοι τους παντες στη μαντυ,η μαντυ δεν θα παιρνει ανασα.ολοι θα σκεφτουν οτι δεν θα εχει κοσμο κ θα βγουν για τσαρκα κ ολοι θα την πατησουν....

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
η πλακα ξερεις ποια ειναι?οτι σημερα επειδη ειπες πιο πριν οτι θα ειναι αδεια τα μαγαζια μας....κ επειδη στελνουμε ολοι τους παντες στη μαντυ,η μαντυ δεν θα παιρνει ανασα.ολοι θα σκεφτουν οτι δεν θα εχει κοσμο κ θα βγουν για τσαρκα κ ολοι θα την πατησουν....
παντως εγω απο παραλια σας γραφω,ηρθα εριξα 3  :fuck2:προχτες στα γνωστα μου κοριτσια και αντε γεια...την μαντυ που ειναι νυχτες δυσκολο να την φαω προσεχως...οποτε σημερα ελευθερο το  τοπιο απο μενα τουλαχιστον... καλο βολι σε οσους μεινατε..αλλα περα απο την πλακα δεν νομιζω να χει δουλεια...

lazos78

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
0
σκεφτομαι να ερθω σημερα για μπουρδελοτσαρκα απο κοζανη εχετε να προτεινετε κατι καλο για  :knockinb:?

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
σκεφτομαι να ερθω σημερα για μπουρδελοτσαρκα απο κοζανη εχετε να προτεινετε κατι καλο για  :knockinb:?
μας βρηκες μικρους κ μας δουλευεις?αν διαβασεις 2 σελιδες θα καταλαβεις τι ειναι καλο κ τι οχι στην πολη μας ρε φιλε.μην θελουμε ολοι μασημενη τροφη κ δεν το λεω μονο για σενα κ δεν ειμαι επιθετικος αλλα εχουμε κουραστει να γραφουμε τα ιδια κ τα ιδια.διαβασε κ θα καταλαβεις.κ μλιστα διαβασε πολλες σελιδες να εχεις ολοκληρωμενη αποψη

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom