Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 37 άτομα (1 μέλη και 36 επισκέπτες)

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
5.117
Πόντοι
2.266
ωχ λάθος ο blastbeat στην αναφορά : ''LV (μεσα αριστερα) => Πηγα να δω την Αννα  που ελεγαν οι συναγωνιστες αν κ ειχα μια υποψια για ποια προκειται.
Τελικα οντως ηταν το κοριτσακι που ειχα δει πριν ενα μηνα περιπου και ειχα τρομαξει, δεν αμφιβαλω πως παιζει να ειναι
καλη στο δωματιο αλλα ειναι αδυνατη σε σημειο ανορεξιας.''
Man πηγα την ειδα κι εγω σημερα αυτην την Αννα αδυνατη ειναι ειναι οκ αλλα ανορεξικια δε τη λες με τιποτα μη τα παραλεμε

BellAir

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2019
Κριτικές
2
Like
89
Πόντοι
0
εχω γραψει εγω κριτικη για την Ηρα εχει και al pacino λιγο πιο παλια απο την δικια μου.

τωρα δουλευει στο ασπρο σπιτακι γωνια νικηφορου ουρανου με μινωταυρου. διπλα κολλητα εχει ενα ξυλινο σπιτακι οχι ομως το las vegas.

Η Ηρα ειναι μαυρομαλα πιτσιρικα με αδυνατο σωμα μοντελισιο και ομορφο προσωπο απο Μολδαβια. βραδινη παντα βαρδια  :hi:

αυριο μπορει να κανω και εγω καταδρομικη επισκεψη

Είσαι μεγάλο μούτρο!
Ευλόγησον πάτερ!  :kneel:
Τα σέβη μου  :respect:

kostakios

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Σεπ 2014
Κριτικές
31
Like
3.591
Πόντοι
2.606
εχω γραψει εγω κριτικη για την Ηρα εχει και al pacino λιγο πιο παλια απο την δικια μου.

τωρα δουλευει στο ασπρο σπιτακι γωνια νικηφορου ουρανου με μινωταυρου. διπλα κολλητα εχει ενα ξυλινο σπιτακι οχι ομως το las vegas.

Η Ηρα ειναι μαυρομαλα πιτσιρικα με αδυνατο σωμα μοντελισιο και ομορφο προσωπο απο Μολδαβια. βραδινη παντα βαρδια  :hi:

αυριο μπορει να κανω και εγω καταδρομικη επισκεψη
σύντροφε Παναγιότατε, μην πας ένα πουλάκι μου είπε ότι πήγε στο χωριό της με άδεια για κάνα μήνα ...

STELIOS77

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Δεκ 2005
Κριτικές
28
Like
2.824
Πόντοι
6.265
Μινι πρωινη Μιλκομπουκαλοτσουντιοτσαρκα

Περασμα απο Φριξου
Στο 15 Μονικα που ειναι σαν σωσιας της Λορενας με τα σαδομαζοχιστικα που υπαρχουνε και φωτο της στο αλλο σαιτ

Στο αλλο διπλα
ενα αχρωμο αοσμο αγευστο μικρο ουκρανιδακη που οταν ρωτησα την τσατσα το ονομα της μετα απο σκεψη μου ειπε εεεεε μμμ παολα!
μαλλον επειδη ακριβως απεναντι ειναι η παολα που αυτην την εποχη κανει επιτυχια οποτε σου λεει μπορει να μπευρδευτει κανεις και αντι για απεναντι να ερθει εδω

επισης οταν εφευγα φωναζε
"σας φερνουμε τις μικρες και πατε και γαματες αλλου τις γριες"
τερμα καλτ σκηνικα  :2funny:

περασμα απο τα τριδυμα

Στο ενα ηταν η Ελλεηνιδα Νικη με τα μασταρια η οποια εχει επιθετικη πολιτικη καθεται διπλα σου στο  μικροσποπικο σαλονακι και σου την πεφτει
η τατσα  και αυτη στο ιδιο κλιμα  "τα κανει ολα η κοπελα  ελευθερο στοματικο την χυνεις στα βυζια στο προσωπο" (την πετας και στον τοιχο)

μετα στο διπλανο τριδυμο που ειναι τελειως αλλο το κλιμα
ευγενικη τσατσα και χαμογελαστη κοπελα η Γκαμπριελα  μιλφ εμφανιση
δινω μπονους σε αυτες απο θεμα συμπεριφορας

μικρο περασμα απο τα Las vegas οπου ηταν και εδω ενα αχρωμο αοσμο αγευστο ουκρανιδακι
Ειρηνη ειπε η γυφτοτσατσα η οποια εκραξε κιολας "ολο βολτες κανετε και δεν περνατε"

και τελος καταθεση στην αφροδιτη :headbaning1:
οτι καλυτερο και παλι
απλα παλι και στο νεο σπιτακι εχουν τα του παλιου οπου δεν υπαρχει κουδουνι χτυπας την πορτα και αν θυμηθουνε ανοιγουνε

miloss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
1.495
Πόντοι
216
Καλά τις προάλες πέρασα από LasVegas και ήταν μια χοντρή Ελληνίδα που δεν θυμάμαι και το όνομά της. Τρόμαξα, νόμιζα θα με ληστέψει, άρχισαν να τρέμουν τα πόδια μου. Όταν ήρθε κοντά μου βρομοκοπούσε η ανάσα της και μου έλεγε μαλακίες. Καλά το σκέφτηκαν πολύ και την έβαλαν εκεί?

kostakios

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Σεπ 2014
Κριτικές
31
Like
3.591
Πόντοι
2.606
Καλά αυτήν η τσατσά στο Λας Βέγκας το 1ο η πρωινή είναι τελείως εριστική εκνευριστικη, προκλητική και διώχνει συνεχώς πελάτες με την κάκιστη συμπεριφορά... δεν μπαίνω πια εκεί να μην βλέπω τα μούτρα της... μαζέψτε την καί μιλάω εγώ που δεν έχω ξανά κράξει τσατσά

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.680
Πόντοι
736
Man πηγα την ειδα κι εγω σημερα αυτην την Αννα αδυνατη ειναι ειναι οκ αλλα ανορεξικια δε τη λες με τιποτα μη τα παραλεμε
Από ότι μου είπε είναι 45 κιλά αλλά δείχνει καλά , δεν φαίνονται τίποτα κόκκαλα , για μένα καλύτερα να μείνει έτσι δλδ αν κάποιος θέλει πιο γεμάτη βρίσκει ενώ οι πολύ αδύνατες πρέπει να είναι μετρημενες στα δάχτυλα του ενός χεριού.

777F

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2016
Κριτικές
14
Like
590
Πόντοι
311
Καλά τις προάλες πέρασα από LasVegas και ήταν μια χοντρή Ελληνίδα που δεν θυμάμαι και το όνομά της. Τρόμαξα, νόμιζα θα με ληστέψει, άρχισαν να τρέμουν τα πόδια μου. Όταν ήρθε κοντά μου βρομοκοπούσε η ανάσα της και μου έλεγε μαλακίες. Καλά το σκέφτηκαν πολύ και την έβαλαν εκεί?

Και εγώ την πέτυχα μια φορά και μου έλεγε ότι όλα τα δωμάτια είναι γεμάτα 

polymprizos

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2017
Like
211
Πόντοι
21
Για τους fan  της ρουμανας καρλας που δε ν το γνωρίζουν το γκαυλακι έχει επιστρεψει με λίγα κιλά παραπάνω στη περιφερεια και δουλεύει είτε στο Μινώταυρου 3 είτε στο φριξου 13 πιο πολλές φορές την πέτυχα μινωταυρου.Ο κωλος της  Εκτός από τα λίγα κιλά παραπάνω έχει συν 10 ευρω σε σχέση με το Vegas και τα τριδυμα να που δουλευε παλια .Και Για να μη κάψω τους νέους που διαβάζουν απο υπηρεσίες δεν λέει .μονο απο Εμφάνιση αξίζει

Crucifix

Μέγας
Εγγρ.
15 Νοε 2014
Κριτικές
63
Like
7.878
Πόντοι
4.766
Για τους fan  της ρουμανας καρλας που δε ν το γνωρίζουν το γκαυλακι έχει επιστρεψει με λίγα κιλά παραπάνω στη περιφερεια και δουλεύει είτε στο Μινώταυρου 3 είτε στο φριξου 13 πιο πολλές φορές την πέτυχα μινωταυρου.Ο κωλος της  Εκτός από τα λίγα κιλά παραπάνω έχει συν 10 ευρω σε σχέση με το Vegas και τα τριδυμα να που δουλευε παλια .Και Για να μη κάψω τους νέους που διαβάζουν απο υπηρεσίες δεν λέει .μονο απο Εμφάνιση αξίζει
Στο λεξιλόγιο στο όνομα Κάρλα γράφει φόλα ,αναφέρεις ότι έχει και φαν?Ωραια λοιπον θα περιμένω κάποιος να την επισκέπτει και να πει εντυπώσεις

polymprizos

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2017
Like
211
Πόντοι
21
Στο λεξιλόγιο στο όνομα Κάρλα γράφει φόλα ,αναφέρεις ότι έχει και φαν?Ωραια λοιπον θα περιμένω κάποιος να την επισκέπτει και να πει εντυπώσεις

Ε δεν θα έχει φαν όταν εχ0ει και τη περισσότερη πελατεία .σίγουρα κάποιοι θα  πέρασαν επειδή τσίμπησαν απο την εμφάνιση αλλά και κάποιοι θα είναι σταθεροί πελατες

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
Βραδινή τσάρκα με σκοπό να γαμήσω την ρουμάνα Έλενα μιας και η Ήρα όπως σωστά ανέφερε ο σύντροφος κάστορας έφυγε για 1 μήνα στην χώρα της για διακοπές. Μπαίνω στο στούντιο της Πέτρου Ερημίτη 2 ρωτώ την τσατσά την Έλενα έχεις, μου λέει ναι, οκ της λέω σπίκαρε τα προγράμματα να ακούσω απαντώ. Ξεκάνει από 30 ευρώ το απλό και εγώ επέλεξα το πρόγραμμα των 50 ευρώ που περιλαμβάνει ακάποτη πίπα και γλείψιμο και στάση 69. Μπαίνω στο δωμάτιο με την μπανιέρα κατόπιν υπόδειξης μου, αν και τσατσά ήθελε να με βάλει στο άλλο δωμάτιο που δεν έχει ούτε μπανιέρα ούτε ντουζιέρα. Παίρνω πετσέτα για μπανάκι και μόλις τέλειωσα το μπανάκι σκουπίστηκα και περίμενα την Έλενα να έρθει στο δωμάτιο ανάβοντας ένα τσιγάρο. Να την και η Έλενα σκάει μύτη μέσα στο δωμάτιο το μωρό.

Μιλάμε λίγο και μου αφαιρεί την πετσέτα από πάνω μου και με βάζει να ξαπλώσω στο κρεβάτι, μου πετάει τα βυζιά της να της γλύψω. Στην συνέχεια χωρίς προκαταρκτικά πάει στο πούτσο μου για τσιμπούκι, το τσιμπούκι της ήταν αρκετά μέτριο σε κάποια φάση την βάζω για στάση 69 όπου για αρκετή ώρα απολάμβανα το παιχνίδι στην στάση αυτή να με πιπώνει έστω και μέτρια και εγώ να την γλύφω το μουνάκι της.

Κάποια στιγμή παίρνει καπότα και ξεκινάμε το σεξ με πρώτη στάση αυτή από πάνω σαν καουμπόισσα με τα κουνήματα της να είναι καλά, αλλά η αίσθηση του πούτσου μου μέσα στο μουνάκι της δεν ήταν καλή διότι είναι λίγο ξεχειλωμένο. Αλλαγή στάσης σε ιεραποστολική με καλό στήσιμο από την Έλενα, εδώ με χάλασε ότι κατά την διάρκεια που σφυροκοπούσα το ξεχειλωμένο μουνι της έβγαζε ψεύτικα βογκητά τάχα μου δήθεν ότι καυλώνει. Συνεχίστηκε για λίγο αυτή η στάση και έπειτα την βάζω ξανά να μου πάρει πίπα, εδώ αποζημίωσε σε ένα μικρό βαθμό της μέχρι τώρα μετρία ως κακή συνεδρία κάνοντας ένα σουπερ αρχιδολύψιμο.

Την ξανά στήνω σε ιεραποστολική στάση γαμώντας το μουνί της γρήγορα και δυνατά η συμμετοχή της ήταν υποτυπώδης σ’ αυτή την στάση. Σε κάποια φάση ενώ την γαμούσα ξεκίνησε το παρακρατικό γαμήσι (παρακρατικό λέγετε το σεξ που έχει και ζούληγμα των αρχιδιών για μεγαλύτερη απόλαυση) εκεί κάπως άρχισα να καύλωνω λίγο μιας και όλη η συνέδρια δεν είχε παιχνίδια και γλωσσόφιλα.

Ευτυχώς για το χρόνο δεν με πίεσε καθόλου που αυτό είναι στα θετικά.

Σε κάποια φάση που παρόλο το παρακρατικό γαμήσι επειδή το μουνι της είναι ξεχειλωμένο και η γενική της συμμετοχή στο σεξ πολύ μέτρια είπα να ξαπλώσω και αφαιρώ το προφυλακτικό και της ζητώ να με τελειώσει με πίπα. Όπως και έγινε το τέλος ήρθε με πίπα και χειρομάλαξη από μέρους της.

Σαν συμπέρασμα σε γενικές γραμμές η Έλενα πλέον δεν είναι η παλιά Έλενα που ξέραμε και οι υπηρεσίες της είναι μέτριες ως κακές. Δεν μου έμεινε κάτι ευχάριστο από αυτή την συνέδρια παρά μόνο το αρχιδογλύψιμο και το παρακρατικό σεξ σε κάποια φάση της συνουσίας.
Σίγουρα δεν πρόκειται να την ξανά επισκεφτώ διότι υπάρχουν καλύτερες επιλογές από την Έλενα σε παιχνίδι μέσα στο δωμάτιο.

Εγγρ.
1 Σεπ 2016
Κριτικές
3
Like
122
Πόντοι
0
Καλησπέρα νυχτερινή , ξεκίνησα για Ανια, το Free House κλειστό, βγήκα στην βόλτα , πήγα απο Bad και είδα την Αλίνα , δε μου έκανε κλικ και δεν πέρασα , στην συνέχεια απο Τζέσι , γλυκιά κοπέλα αλλα δε πέρασα ( δε ξέρω γιατί ) στη συνέχεια μπήκα στο " προσοχη στο σκαλοπάτι " η κοπελίτσα μέσα ήταν η Μελίνα το δωμάτιο όμως δεν είχε ντουζ και την έκανα μ ελαφρά και η τύχη με οδήγησε ν ανέβω τα σκαλιά του διπλανού όπου μου άνοιξε η Πάολα .Με την υπηρεσία βρεθήκαμε στο προηγούμενο κατάστημα και την περίμενα για να μου πει τα προγράμματα , Ότι και αν μου έλεγε θα περνούσα καθως η κοπελίτσα είναι χάρμα ιδέσθαι , μέσα είναι η χαρά της ζωής ,συστήνεται ανεπιφύλακτα απο εμένα καθώς είναι η πιο γλυκιά κοπέλα που έχω συναντήσει. Ηταν η πρώτη μας φορά και μου άφησε εξαιρετικές εντυπώσεις , τα όποια αρνητικά δεν θα τα αναφέρω καθώς το τελικό συμπέρασμα είναι πως παω άνετα ξανά και ξανά .... η Ανια θα κάνει να με δει κανένα μήνα και σίγουρα δεν φταίει αυτη .  Συστηθήκαμε και με την Κυρία της υποδοχής καθώς τα είπαμε για κανένα δεκάλεπτο μετά . Ελπίζω και την επόμενη φορά να είναι τόσο οικείο το περιβάλλον .  

veriotis22

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2017
Like
98
Πόντοι
1
Καλησπέρα συναγωνιστές. Πέρασμα σήμερα στο red light με την αγαπημένη μου Εμμανουέλα. Παρά πολύ τούμπανο γνωστή σε όλους. Υπάρχει τέλεια χημεία μεταξύ μας και θα ξανατημηθεί σύντομα. Η Εμμανουέλα μαζί με την Λορένα είναι ότι καλύτερο υπάρχει στην Θεσσαλονίκη. Και επειδή ξέρω ότι μας διαβάζουν και οι κοπέλες από εδώ πολλά φιλάκια κούκλες!!!

topscorer

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Νοε 2014
Κριτικές
30
Like
5.051
Πόντοι
5.646
Καλησπέρα συναγωνιστές. Πέρασμα σήμερα στο red light με την αγαπημένη μου Εμμανουέλα. Παρά πολύ τούμπανο γνωστή σε όλους. Υπάρχει τέλεια χημεία μεταξύ μας και θα ξανατημηθεί σύντομα. Η Εμμανουέλα μαζί με την Λορένα είναι ότι καλύτερο υπάρχει στην Θεσσαλονίκη. Και επειδή ξέρω ότι μας διαβάζουν και οι κοπέλες από εδώ πολλά φιλάκια κούκλες!!!
Εμμανουέλα:πιο ξινή πεθαίνεις!

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346

Stories