topscorer
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 9 Νοε 2014
- Κριτικές
- 30
- Like
- 5.051
- Πόντοι
- 5.646
Αφού την ξεμουνιασαμε χθες το βράδυ!Μολις επεστρεψα απο 2ο γυρο στην Παολα, αν και μου φανηκε κουρασμενη
Αφού την ξεμουνιασαμε χθες το βράδυ!Μολις επεστρεψα απο 2ο γυρο στην Παολα, αν και μου φανηκε κουρασμενη
Αφού την ξεμουνιασαμε χθες το βράδυ!
Έχει επτά άτομα που λένε ότι περάσανε σούπερ μαζί της και συνεχίζεις να την χαρακτηρίζεις άχαρη μυταρου και τέτοια.. Απλά είναι πολύ σκινι μέσα δίνει 100%Δεν λέω για το όμορφο κορίτσι @mitsov, σε εκείνο το σπιτάκι με το τσάτσο έχει 2 Άννες να ξέρεις.
Ένα δυνατό με καρέ μαλλί (που πήρα και έγραψα γι'αυτήν) και ένα άλλο κοριτσάκι που όντως είναι skinny τελείως με μυτάρα, μακρύ μαλλί και άχαρη.
Έχει επτά άτομα που λένε ότι περάσανε σούπερ μαζί της και συνεχίζεις να την χαρακτηρίζεις άχαρη μυταρου και τέτοια.. Απλά είναι πολύ σκινι μέσα δίνει 100%
στα call girls και στα city tours όμως έχω την απαίτηση η κοπέλα να έχει όλο το πακέτο (εμφάνιση + υπηρεσίες) διότι το χρηματικό αντίτιμο σ' αυτές είναι υψηλό +140 ευρώ δεν είναι 30-40 ευρώ όπως στα στούντιο και εκεί ο πήχης αξιολόγησης είναι ιδιαίτερα αυστηρός. Αν δω κάποια που δεν έχει το πακέτο π.χ. είναι σκατόφατσα με μη ρεαλιστικές φωτογραφίες θα κάνω μεταβολή και θα φύγω.
γενικά η πόλη πάσχει από καλά call girls και η πλειοψηφία των κορασίδων είναι επιπέδου στούντιο και γι' αυτό σπάνια ψωνίζω κάτι μόνο αν προκύψει κάποια εξαιρετική περίπτωση.
στα city tours εχεις μια ωρα, extra balls και αλλα διαφορα. Συγκρινεις εστιατοριο με καντινα αυτη τη στιγμη.στα call girls και στα city tours όμως έχω την απαίτηση η κοπέλα να έχει όλο το πακέτο (εμφάνιση + υπηρεσίες) διότι το χρηματικό αντίτιμο σ' αυτές είναι υψηλό +140 ευρώ δεν είναι 30-40 ευρώ όπως στα στούντιο και εκεί ο πήχης αξιολόγησης είναι ιδιαίτερα αυστηρός. Αν δω κάποια που δεν έχει το πακέτο π.χ. είναι σκατόφατσα με μη ρεαλιστικές φωτογραφίες θα κάνω μεταβολή και θα φύγω.
γενικά η πόλη πάσχει από καλά call girls και η πλειοψηφία των κορασίδων είναι επιπέδου στούντιο και γι' αυτό σπάνια ψωνίζω κάτι μόνο αν προκύψει κάποια εξαιρετική περίπτωση.
στα city tours εχεις μια ωρα, extra balls και αλλα διαφορα. Συγκρινεις εστιατοριο με καντινα αυτη τη στιγμη.
καλησπέρα φίλε karaman7
το Σάββατο είχε πολύ δουλειά γι' αυτό ίσως ήταν λίγο κουρασμένη σήμερα η κοπέλα. να φανταστείς εγώ περίμενα στην αναμονή 2 συναγωνιστές που ήταν στο δωμάτιο πριν από εμένα.
για εμένα η Πάολα και εδώ εκφράζω καθαρά την προσωπική μου άποψη, είναι ο τύπος γυναίκας που μου αρέσει πολύ. Άκρως ερωτεύσιμη η κοπέλα.
Θεωρώ ότι μαζί με την Ήρα είναι οι πιο όμορφες κοπέλες της πόλης σε εμφάνιση αλλά και σε χαρακτήρα. Σαφώς και υπάρχουν και άλλες όμορφες κοπέλες αλλά αυτές οι δυο κοπέλες εμένα μου αρέσουν πάρα πολύ.
Αφού την ξεμουνιασαμε χθες το βράδυ!
Έχει επτά άτομα που λένε ότι περάσανε σούπερ μαζί της και συνεχίζεις να την χαρακτηρίζεις άχαρη μυταρου και τέτοια.. Απλά είναι πολύ σκινι μέσα δίνει 100%
Ο ένας πάντως από τους 7 είμαι σίγουρα εγώ , αν είμαστε 7 δλδ δεν μας μέτρησα κιόλας , είχα γράψει εδώ στο νήμα ακριβώς πώς περασα κάποιες σελίδες πίσω.Έγινε αδερφέ δε θα μαλώσουμε περι τούτης...τουλάχιστον κτλβες για ποια έγραψα...sorry αν θίξαμε τη κοπέλα!!
Μπορεις να μου πεις ποιοι είναι οι 7 που λένε για την skinny κοπέλα, και που γράφουν γι'αυτήν ότι είναι κανόνι?
Υπάρχουν 3 κριτικές ανεβασμένες και άλλοι 4 στο φόρουμ την αναφερανε όλοι είπαμε θετικά λόγια.. Άρα είναι και θέμα γούστου κιόλας μην το επεκτείνουμε παραπάνωΈγινε αδερφέ δε θα μαλώσουμε περι τούτης...τουλάχιστον κτλβες για ποια έγραψα...sorry αν θίξαμε τη κοπέλα!!
Μπορεις να μου πεις ποιοι είναι οι 7 που λένε για την skinny κοπέλα, και που γράφουν γι'αυτήν ότι είναι κανόνι?
Πριν απο λιγες μερες στο μαγαζι το Ασπρο ειναι γωνια Μηνωταυρου με Ν Οουρανου γνωρισα την Αγγελικη κοντο γκομενακι χαριτωμενο γλυκο με καλο κορμι ειναι προσχαρη και με κερδισε εδωσα 50 ε με 69 πολυ θετικη τα ρουφαει περασα καλα με ανεση χρονου
Ελληνιδα κοντα στα τριαντα παντα πρωι φιλια οχιπρωινή βάρδια φαντάζομαι να είναι, διότι βραδύνη δουλεύει η Ηρα από όσο ξέρω.
δώσε μια πιο λεπτομερή περιγραφή της κοπέλας εθνικότητα, ηλικία, χρώμα μαλλιών και αν παίκτηκαν γλωσσόφιλα
Ελληνιδα κοντα στα τριαντα παντα πρωι φιλια οχι
Καλημέρα,
με διάθεση πεσμένη λόγω καιρού...μια ερώτηση για να αναίβει λίγο το ηθικό και για να μπορέσουμε να οργανωθούμε για την επεμενη απόδραση.....
Πρόσεξα στο νήμα οτι μιά απο τις αξιόλογες επιλογές είναι η ΗΡΑ....
έψαξα λίγο για κάποια κρητική αλλά δεν έβγαλα άκρη....κάποιος συνμπολίτης να μας παραπέμψει σε κρητικές και να μας πει που έχει έδρα η κοπέλα??? (studio & βάρδιες)
ευχαρηστω!