Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 39 άτομα (5 μέλη και 34 επισκέπτες)

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346

Crucifix

Μέγας
Εγγρ.
15 Νοε 2014
Κριτικές
63
Like
7.878
Πόντοι
4.766
Δεν λέω για το όμορφο κορίτσι @mitsov, σε εκείνο το σπιτάκι με το τσάτσο έχει 2 Άννες να ξέρεις.
Ένα δυνατό με καρέ μαλλί (που πήρα και έγραψα γι'αυτήν) και ένα άλλο κοριτσάκι που όντως είναι skinny τελείως με μυτάρα, μακρύ μαλλί και άχαρη.
Έχει επτά άτομα που λένε ότι περάσανε σούπερ μαζί της και συνεχίζεις να την χαρακτηρίζεις άχαρη μυταρου και τέτοια.. Απλά είναι πολύ σκινι μέσα δίνει 100%

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
Έχει επτά άτομα που λένε ότι περάσανε σούπερ μαζί της και συνεχίζεις να την χαρακτηρίζεις άχαρη μυταρου και τέτοια.. Απλά είναι πολύ σκινι μέσα δίνει 100%

να ξέρεις ότι οι περισσότεροι μπουρδελίαριδες καλές υπηρεσίες θέλουν να προσφέρουν οι κοπέλες και όχι κομοδινέ καταστάσεις πολλές φορές κάποια κοπέλα ισοσταθμίζει την κακή της εμφάνιση με τις καλές υπηρεσίες που προσφέρει στο δωμάτιο.

τώρα αν κάποια είναι και μουνάρα και κάνει παπάδες μέσα στο δωμάτιο τότε έχουμε πετύχει το τέλειο αποτέλεσμα (βλέπε π.χ. Πάολα & Ήρα).

γενικά εγώ δεν κράζω μια κοπέλα για την εμφάνιση της αλλά για τις κακές τις υπηρεσίες που προσφέρει.

να σου δώσω το παράδειγμα της Μελίνας (που έχω ανεβάσει και κριτική) από φάτσα δεν λέει, αλλά από υπηρεσίες είναι τοπ.

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
στα call girls και στα city tours όμως έχω την απαίτηση η κοπέλα να έχει όλο το πακέτο (εμφάνιση + υπηρεσίες) διότι το χρηματικό αντίτιμο σ' αυτές είναι υψηλό +140 ευρώ δεν είναι 30-40 ευρώ όπως στα στούντιο και εκεί ο πήχης αξιολόγησης είναι ιδιαίτερα αυστηρός. Αν δω κάποια που δεν έχει το πακέτο π.χ. είναι σκατόφατσα με μη ρεαλιστικές φωτογραφίες θα κάνω μεταβολή και θα φύγω.

γενικά η πόλη πάσχει από καλά call girls και η πλειοψηφία των κορασίδων είναι επιπέδου στούντιο  :headbang: και γι' αυτό σπάνια ψωνίζω κάτι μόνο αν προκύψει κάποια εξαιρετική περίπτωση.

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
102
Like
12.701
Πόντοι
25.165
στα call girls και στα city tours όμως έχω την απαίτηση η κοπέλα να έχει όλο το πακέτο (εμφάνιση + υπηρεσίες) διότι το χρηματικό αντίτιμο σ' αυτές είναι υψηλό +140 ευρώ δεν είναι 30-40 ευρώ όπως στα στούντιο και εκεί ο πήχης αξιολόγησης είναι ιδιαίτερα αυστηρός. Αν δω κάποια που δεν έχει το πακέτο π.χ. είναι σκατόφατσα με μη ρεαλιστικές φωτογραφίες θα κάνω μεταβολή και θα φύγω.

γενικά η πόλη πάσχει από καλά call girls και η πλειοψηφία των κορασίδων είναι επιπέδου στούντιο  :headbang: και γι' αυτό σπάνια ψωνίζω κάτι μόνο αν προκύψει κάποια εξαιρετική περίπτωση.

Επειδη σε εχω ιδιαιτερη συμπαθεια, αυτο το ακυρο ποστ γιατι το εγραψες?

gagarin

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
6.584
Πόντοι
7.095

στα city tours εχεις μια ωρα, extra balls και αλλα διαφορα. Συγκρινεις εστιατοριο με καντινα αυτη τη στιγμη.

BellAir

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2019
Κριτικές
2
Like
89
Πόντοι
0
στα city tours εχεις μια ωρα, extra balls και αλλα διαφορα. Συγκρινεις εστιατοριο με καντινα αυτη τη στιγμη.

Καλημέρα,
φίλε gagarin θα πρέπει να διαφωνήσω με την δήλωση σου, το γεγονός οτι τα ct προσφέρουν μια ώρα 2πλό βόλη και τα εξτραδάκια δεν σημαίνει οτι φτάνει να δικαιολογήσουν ένα ελλειπές πακέτο....στον δεδομένο τιμάριθμο!

ο πάπας έχει δίκαιο...στα Call Girls όλα πρέπει να είναι στο 100%.
Απόλυτη μοντελήσια εμφάνιση, απόλυτη και άψογη συμπεριφορά, άνεση επικοινωνιάς (μια γλωσσα την αγγλικη κατα ελάχιατο σε πολύ καλο επίπεδο) υπηρεσιές χωρις καμία έκπτωση....γιατί μην ξεχνας δυνητικα εαν έχεις ένα νομισματοκοπείο στο μπαλκόνι σου δυνασε να πληρώσεις και 600+ ευρωπαίκα και τα την πάρεις και συνοδο σε κάποια επαγγελματικη σου υποχρέωση....άρα όλα πρέπει να είναι άψογα γιατί ψωνίζεις σε πολυ υψηλό επίπεδο!!!

Δεν φτάνει το 2ο ημιχρονο και το cim να δεχτεί ο πελάτης την παραμικρή απόκλιση!

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.820
Πόντοι
11.585
καλησπέρα φίλε karaman7  :hi:

το Σάββατο είχε πολύ δουλειά γι' αυτό ίσως ήταν λίγο κουρασμένη σήμερα η κοπέλα. να φανταστείς εγώ περίμενα στην αναμονή 2 συναγωνιστές που ήταν στο δωμάτιο πριν από εμένα.

για εμένα η Πάολα και εδώ εκφράζω καθαρά την προσωπική μου άποψη, είναι ο τύπος γυναίκας που μου αρέσει πολύ. Άκρως ερωτεύσιμη η κοπέλα.

Θεωρώ ότι μαζί με την Ήρα είναι οι πιο όμορφες κοπέλες της πόλης σε εμφάνιση αλλά και σε χαρακτήρα. Σαφώς και υπάρχουν και άλλες όμορφες κοπέλες αλλά αυτές οι δυο κοπέλες εμένα μου αρέσουν πάρα πολύ.

Το εχω ξαναπει, στ'αρχιδια μου αν η καθε κοπελα, ηταν κουρασμενη, αν εχει προβληματα, αν μαλωσε με τον γκομενο και οτι δηποτε αλλο που την απασχολει, στην δουλεια της πρεπει να ειναι αριστη και αποδοτικη, και δεν ειναι δικαιολογια αυτη για να μην προσφερει και να δικαιολογησουμε την χαμηλη αποδοση της, αν δεν μπορει να κατσει σπιτι της...πηρωνω και πληρωνουμε να παρουμε υπηρεσιες, δεν εχουμε εγγυηση αποδοσης.
Η Παολα χτες οπως ειπα αν και μου φανηκε κουρασμενη, αποδωσε τα δρωμενα πληρως, φερθηκε οπως πρεπει και της το καταλογιζω.

777F

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2016
Κριτικές
14
Like
590
Πόντοι
311
Πέρασα και εγώ πριν λίγες μέρες με την Αννα στο LV την Ουγγαρέζα με τον τσάτσο όταν βγήκε έπαθα πλάκα το πόσο μικρόσωμη ήτανε παίζει να ήταν καλύτερη απο bianca, Και μπήκα μέσα μιας και ήταν σπάνιο κομμάτι μετά απο τότες κανονικές αδιάφορες με 40αρια . Μπήκε μέσα με έγδυσε και άρχισε να με γλύφει μετά γύρισε 69 από μονή της αρκετά καλή και μετά γύρισε για γαμήσει με πολλές στάσεις γενικός έκανε δουλειά δεν ήταν κομοδίνο μέχρι και φιλιά είχαμε και αρκετή ώρα και θυμάμαι είχα δώσει 100€ στην bianca για τζακούζι και βαρέθηκα στα μισά αφού δεν δούλευε τζακούζι στο τέλος έφυγα 

GALLAS

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Μαΐ 2017
Κριτικές
51
Like
6.363
Πόντοι
7.636

Έγινε αδερφέ δε θα μαλώσουμε περι τούτης...τουλάχιστον κτλβες για ποια έγραψα...sorry αν θίξαμε τη κοπέλα!!

Μπορεις να μου πεις  ποιοι είναι οι 7 που λένε για την skinny κοπέλα, και που γράφουν γι'αυτήν ότι είναι κανόνι?

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.680
Πόντοι
736
Έγινε αδερφέ δε θα μαλώσουμε περι τούτης...τουλάχιστον κτλβες για ποια έγραψα...sorry αν θίξαμε τη κοπέλα!!

Μπορεις να μου πεις  ποιοι είναι οι 7 που λένε για την skinny κοπέλα, και που γράφουν γι'αυτήν ότι είναι κανόνι?
Ο ένας πάντως από τους 7 είμαι σίγουρα εγώ , αν είμαστε 7 δλδ δεν μας μέτρησα κιόλας , είχα γράψει εδώ στο νήμα ακριβώς πώς περασα κάποιες σελίδες πίσω.
Επίσης επειδή οι κριτικές είναι που μένουν μάλλον πρέπει να αρχίσω να γράφω κι εγώ καμία κριτική. :P

BellAir

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2019
Κριτικές
2
Like
89
Πόντοι
0
Καλημέρα,

με διάθεση πεσμένη λόγω καιρού...μια ερώτηση για να αναίβει λίγο το ηθικό και για να μπορέσουμε να οργανωθούμε για την επεμενη απόδραση.....

Πρόσεξα στο νήμα οτι μιά απο τις αξιόλογες επιλογές είναι η ΗΡΑ....

έψαξα λίγο για κάποια κρητική αλλά δεν έβγαλα άκρη....κάποιος συνμπολίτης να μας παραπέμψει σε κρητικές και να μας πει που έχει έδρα η κοπέλα??? (studio & βάρδιες)

ευχαρηστω!

Crucifix

Μέγας
Εγγρ.
15 Νοε 2014
Κριτικές
63
Like
7.878
Πόντοι
4.766

Μπορεις να μου πεις  ποιοι είναι οι 7 που λένε για την skinny κοπέλα, και που γράφουν γι'αυτήν ότι είναι κανόνι?
Υπάρχουν 3 κριτικές ανεβασμένες και άλλοι 4 στο φόρουμ την αναφερανε όλοι είπαμε θετικά λόγια.. Άρα είναι και θέμα γούστου κιόλας μην το επεκτείνουμε παραπάνω

Πανοπλος

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2017
Like
90
Πόντοι
1
Πριν απο λιγες μερες στο μαγαζι το Ασπρο ειναι γωνια  Μηνωταυρου με Ν Οουρανου γνωρισα την Αγγελικη κοντο γκομενακι χαριτωμενο γλυκο με καλο κορμι ειναι προσχαρη και με κερδισε εδωσα 50 ε με 69 πολυ θετικη τα ρουφαει περασα καλα με ανεση χρονου

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
Πριν απο λιγες μερες στο μαγαζι το Ασπρο ειναι γωνια  Μηνωταυρου με Ν Οουρανου γνωρισα την Αγγελικη κοντο γκομενακι χαριτωμενο γλυκο με καλο κορμι ειναι προσχαρη και με κερδισε εδωσα 50 ε με 69 πολυ θετικη τα ρουφαει περασα καλα με ανεση χρονου

πρωινή βάρδια φαντάζομαι να είναι, διότι βραδύνη δουλεύει η Ηρα από όσο ξέρω.

δώσε μια πιο λεπτομερή περιγραφή της κοπέλας εθνικότητα, ηλικία, χρώμα μαλλιών και αν παίκτηκαν γλωσσόφιλα

Πανοπλος

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2017
Like
90
Πόντοι
1
πρωινή βάρδια φαντάζομαι να είναι, διότι βραδύνη δουλεύει η Ηρα από όσο ξέρω.

δώσε μια πιο λεπτομερή περιγραφή της κοπέλας εθνικότητα, ηλικία, χρώμα μαλλιών και αν παίκτηκαν γλωσσόφιλα
Ελληνιδα κοντα στα τριαντα παντα πρωι φιλια οχι

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
Καλημέρα,

με διάθεση πεσμένη λόγω καιρού...μια ερώτηση για να αναίβει λίγο το ηθικό και για να μπορέσουμε να οργανωθούμε για την επεμενη απόδραση.....

Πρόσεξα στο νήμα οτι μιά απο τις αξιόλογες επιλογές είναι η ΗΡΑ....

έψαξα λίγο για κάποια κρητική αλλά δεν έβγαλα άκρη....κάποιος συνμπολίτης να μας παραπέμψει σε κρητικές και να μας πει που έχει έδρα η κοπέλα??? (studio & βάρδιες)

ευχαρηστω!

εχω γραψει εγω κριτικη για την Ηρα εχει και al pacino λιγο πιο παλια απο την δικια μου.

τωρα δουλευει στο ασπρο σπιτακι γωνια νικηφορου ουρανου με μινωταυρου. διπλα κολλητα εχει ενα ξυλινο σπιτακι οχι ομως το las vegas.

Η Ηρα ειναι μαυρομαλα πιτσιρικα με αδυνατο σωμα μοντελισιο και ομορφο προσωπο απο Μολδαβια. βραδινη παντα βαρδια  :hi:

αυριο μπορει να κανω και εγω καταδρομικη επισκεψη

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom