Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 67 άτομα (1 μέλη και 66 επισκέπτες)

Malzahar

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2018
Like
367
Πόντοι
21
Χτές πήρα τη Πάολα, πιο άκυρο δεν θα έδινα, πολύ μη και μη και είπα στην τσατσα να μου δωσει πετσετα για ντουζ αλλα την εστειλε μεσα κατευθειαν.

εγω που την ειδα στις φωτο δεν ενθουσιαστηκα,πολυ αδυνατη ειναι....

GALLAS

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Μαΐ 2017
Κριτικές
51
Like
6.388
Πόντοι
7.636
Κύριοι καλησπέρα,

Επίσκεψη την τελευταία βδομάδα στην "Πάολα", όχι την τραγουδιάρα, την Πουτανιάρα!!!
Στο κάτω καθώς δούλευε όλη τη βδομάδα στο "Hot Lady".

1η φορά την έβλεπα τη κοπελίτσα και θα πω ότι μου άρεσε, 21 Μαίων δήλωσε, δεν είναι τρελό μωρό στη φάτσα αλλά βγάζει μια ψιλογκαύλα με το υφάκι που διαθέτει και την αθωότητα της (τουλάχιστον κατ'εμέ και πάντα όσο αφορά το προσωπικό μου γούστο), και στο σώμα είναι από αυτά που μου αρέσουν μάγκες.(Νεανικό σωματάκι, λεπτό, με ωραίο κολαράκι κλπ).Το μόνο αρνητικό θα έλεγα είναι λίγο κάτι με τα δοντάκια της και κάτι σημαδάκια σα λεκέδες στη κοιλίτσα της-ίσως ερεθισμός από το κόντρα πλακέ ξύρισμα-.
Η τσατσά, ήταν η χαζοβιόλα που μιλάει λες και έχει πιει ήλιο.
Την συγκεκριμένη όταν την βλέπω την κάνω πλάκα και χαζογελάει, οπότε τη φέρνω στα νερά μου!!
Βλέπω το κορίτσι, διαβάζοντας τόσα γι'αυτήν θετικά-αρνητικά, λέω μπαίνω τη τσατσά, το μωρό να γελάει συνέχεια σα χαζό για να με πείσει να μπω.
Μου αναφέρει το πρόγραμμα και λέει χαλαρά 50 ακα και 69.
Την λέω θα πάρεις 40 με το μωρό μπροστά, γτ τόσα είναι τα κουκιά.
Αλληλοκοιτιούνται, συγκαταβατικά βλέμματα και από τις δυο και μέσα ο παίχτης.
Πάει να με βάλει στη τρύπα δεξιά, την λέω ο, ο, θέλω μπανάκι γτ είμαι βρομιάρης και μπαίνω στο δώμα με το μπάνιο-τσακούζι.
Έρχεται η πετσέτα και χωρίς να προλάβω να βγάλω ρούχα έρχεται το μικρό.
Την λέω μπάνιο baby φερστ, μου λέει ντα ντααα.
Παίδες δε ξέρω, τι παίζει με θετικά & αρνητικά, πάντως η φάση ήταν πολύ δυνατή για μένα. Το μωρό με ξέντυσε, ξεντύθηκε και αυτή παίξαμε, ξαπλώσαμε, κάναμε μπανάκι σχεδόν μαζί,
και πέσαμε για έρωτα με φουλ γλωσσόφιλα, αγκαλίτσες και λίγο ξύλο στη 1η μπούκα.
Το βάρεσα αρκετά σε μία και μόνο στάση καθώς τα γλ/φιλα πέφταν αβέρτα και είχα καραγκαυλώση.
Ξέχασα να αναφέρω, πίπα όχι τίποτα τρελό αλλά με ωραία δόση δοντιού και σάλιου!

Μάγκες θα ξαναπάω, γτ πρέπει να το γαμήσω κι΄άλλο, κάποιες φορές μία φορά = καμία!!!

Υ.Γ.
1.Εσείς εκεί σε αυτό το μπουρδέλο-Studio κάντε κάτι με τα αφρόλουτρα, τα είδη υγιεινής(χαρτιά) και με το δωμάτιο δεξιά, μπήκα για λίγο και βρωμούσε. Ήμαρτον!
1.Να μοιράζεστε info παίδες, να μπορούμε να το χώνουμε έχοντας επιλογές.

Να είστε όλοι καλά και να γαμάτε καλύτερα!!!

Με εκτίμηση
GALLAS

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.238
Πόντοι
3.346
Βράδυ Σαββάτου και έχω μεγάλη επιθυμία ύστερα από αρκετό καιρό να δω το μωρό την Πάολα.  :P Βλέπω στο άλλο site ότι Παρασκευή και Σάββατο είναι βραδινή βάρδια που με βολεύει διότι όλη την εβδομάδα το μωράκι δούλευε πρωί. Μπαίνω στο καινούριο στούντιο  το playboy, στο δωμάτιο ήταν δυο συναγωνιστές καθώς περίμενα την σειρά μου. Είδα τον συναγωνιστή που βγήκε με το χαμόγελο στα χείλη του. Είδα και τον δεύτερο συναγωνιστή να φεύγει και αυτός ευχαριστημένος.  :rockon: :rockon: :rockon:

Όσο περίμενα την σειρά μου για να μπω στο δωμάτιο είχα μια πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση με την ευγενέστατη υπηρεσία και πέρασε γρήγορα η ώρα και ήρθε και η σειρά μου χωρίς να το καταλάβω.

Μπαίνω με πρόγραμμα των 50 ευρώ που περιλαμβάνει ακάποτο στοματικό. Ας κάνω και μια περιγραφή της κοπέλας η Πάολα είναι από την Ρωσία 21 χρονών αδύνατη κοπέλα με αναλογίες μοντέλου  από τις πιο όμορφες κοπέλες αυτή την στιγμή στα στούντιο της Θεσσαλονίκης μαζί με το πιπινάκι την Ήρα.  :smitten:

Κάνω το ντουζάκι μου και να το μωρό έρχεται στο δωμάτιο με χαμόγελο και θετική ενέργεια. Στα του σεξ μπορώ να πω ήταν μια μαεστρία όπως η συμφωνική ορχήστρα της Βιέννης. Φουλ προκαταρκτικά και GFE και μπόλικα παιχνιδάκια όμορφα σαν να κάνω με την κοπέλα μου έρωτα. Γατούλα με σκέρτσο και παιχνιδιάρα η Πάολα και με διάθεση να με ευχαριστήσει και να μου προσφέρει την μέγιστη ικανοποίηση.  :respect:

Συναγωνιστές μπορώ να σας πω ότι έφυγα με το χαμόγελο μου στα χείλη μου και με την ψυχολογία μου στα καλύτερα της, ανυπομονώ να βρεθώ ξανά με την Πάολα παρά πολύ σύντομα διότι έχω τις καλύτερες αναμνήσεις από την κοπέλα και στις δυο φορές που βρεθήκαμε.  :rose: :rose:

BellAir

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2019
Κριτικές
2
Like
89
Πόντοι
0
Καλημέρα,

Τελικά το studio ονόματι Playboy ποιο είναι?
Τα έχω μπερδέψει....

Φρίξου 12 στον επάνω όροφο?
και το Hot Lady το από κάτω μαγαζάκι?

Μου σφηνώθηκε ήδη από την αρχή της εβδομάδας στο κεφάλι αυτή η περιβόητη Πάολα (ας όψεται ο καταιγισμός σχολίων στο νήμα) και εάν προλάβω να ξεμπερδέψω νωρίς και προφτάσω σκέφτομαι να την επισκεφθώ σήμερα.

topscorer

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Νοε 2014
Κριτικές
30
Like
5.150
Πόντοι
5.646
Βράδυ Σαββάτου και έχω μεγάλη επιθυμία ύστερα από αρκετό καιρό να δω το μωρό την Πάολα.  :P Βλέπω στο άλλο site ότι Παρασκευή και Σάββατο είναι βραδινή βάρδια που με βολεύει διότι όλη την εβδομάδα το μωράκι δούλευε πρωί. Μπαίνω στο καινούριο στούντιο  το playboy, στο δωμάτιο ήταν δυο συναγωνιστές καθώς περίμενα την σειρά μου. Είδα τον συναγωνιστή που βγήκε με το χαμόγελο στα χείλη του. Είδα και τον δεύτερο συναγωνιστή να φεύγει και αυτός ευχαριστημένος.  :rockon: :rockon: :rockon:

Όσο περίμενα την σειρά μου για να μπω στο δωμάτιο είχα μια πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση με την ευγενέστατη υπηρεσία και πέρασε γρήγορα η ώρα και ήρθε και η σειρά μου χωρίς να το καταλάβω.

Μπαίνω με πρόγραμμα των 50 ευρώ που περιλαμβάνει ακάποτο στοματικό. Ας κάνω και μια περιγραφή της κοπέλας η Πάολα είναι από την Ρωσία 21 χρονών αδύνατη κοπέλα με αναλογίες μοντέλου  από τις πιο όμορφες κοπέλες αυτή την στιγμή στα στούντιο της Θεσσαλονίκης μαζί με το πιπινάκι την Ήρα.  :smitten:

Κάνω το ντουζάκι μου και να το μωρό έρχεται στο δωμάτιο με χαμόγελο και θετική ενέργεια. Στα του σεξ μπορώ να πω ήταν μια μαεστρία όπως η συμφωνική ορχήστρα της Βιέννης. Φουλ προκαταρκτικά και GFE και μπόλικα παιχνιδάκια όμορφα σαν να κάνω με την κοπέλα μου έρωτα. Γατούλα με σκέρτσο και παιχνιδιάρα η Πάολα και με διάθεση να με ευχαριστήσει και να μου προσφέρει την μέγιστη ικανοποίηση.  :respect:

Συναγωνιστές μπορώ να σας πω ότι έφυγα με το χαμόγελο μου στα χείλη μου και με την ψυχολογία μου στα καλύτερα της, ανυπομονώ να βρεθώ ξανά με την Πάολα παρά πολύ σύντομα διότι έχω τις καλύτερες αναμνήσεις από την κοπέλα και στις δυο φορές που βρεθήκαμε.  :rose: :rose:
23.40 βγήκα από το δωμάτιο.Εσυ ήσουν αυτός που περίμενε στο σαλόνι?

topscorer

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Νοε 2014
Κριτικές
30
Like
5.150
Πόντοι
5.646
Καλημέρα,

Τελικά το studio ονόματι Playboy ποιο είναι?
Τα έχω μπερδέψει....

Φρίξου 12 στον επάνω όροφο?
και το Hot Lady το από κάτω μαγαζάκι?

Μου σφηνώθηκε ήδη από την αρχή της εβδομάδας στο κεφάλι αυτή η περιβόητη Πάολα (ας όψεται ο καταιγισμός σχολίων στο νήμα) και εάν προλάβω να ξεμπερδέψω νωρίς και προφτάσω σκέφτομαι να την επισκεφθώ σήμερα.
Playboy λέγεται αυτό που είναι στον όροφο.Σε αυτό δουλεύει σήμερα η Πάολα 19.00-05.00

parmeniwn81

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2018
Like
340
Πόντοι
21
Να επιβεβαιώσω και γω με τη σειρά μου οτι η Άννα της πρωινής βάρδιας στο Λας Βέγκας στο μέσα δεξια είναι κ αυτή μια πολύ ενδιαφέρουσα περίπτωση νεοεισερχόμενη
Επιτέλους κάτι αρχίζει και γίνεται στην πόλη μας. Μπορεί οι τιμές να μην πέφτουν,τουλάχιστον κατι βελτιώνεται στην ποιότητα

kostakios

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Σεπ 2014
Κριτικές
31
Like
3.603
Πόντοι
2.606
όποιου του αρέσουν τα σκίννυ πιπινοειδή τύπου Χριστίνα Λας Βέγκας , νέο μωρό Μαρία στο Νικ. Ουρανού 28, θα δοκιμασθεί. Επίσης φίλος μου είπε για νέο μωρό πιο μεγάλο ηλικιακά στο 26 , εκεί που ήταν η Καρίνα, μου είπε ότι δεν ξέρει αν έχει ξαναπαίξει σε μαγαζί εκεί

kostakios

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Σεπ 2014
Κριτικές
31
Like
3.603
Πόντοι
2.606
α είδα και αυτήν την Κάρλα στο Φρ.13 δεν μου φάνηκε η ίδια με την Κάρλα των 3δυμων, εκτός αν πήρε κιλά και άλλαξε πολύ, πάντως κάνει φούλ λέει ....

topscorer

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Νοε 2014
Κριτικές
30
Like
5.150
Πόντοι
5.646

Blastbeat208

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2007
Κριτικές
201
Like
4.623
Πόντοι
17.065
Μινι χθεσινη, πρωινη τσαρκα.

Τριδυμο 2 => Γκαμπριελα, ομορφη μιλφ με εξτρα κιλα.

Poison => Mια milf προς gilf με τις βυζαρες της να ασφυκτιουν. Παιζει να εχει ξαναδουλεψει στο παρελθον
σε αλλο σπιτι αλλα δεν μπορω να την θυμηθω.

LV (μεσα αριστερα) => Πηγα να δω την Αννα  που ελεγαν οι συναγωνιστες αν κ ειχα μια υποψια για ποια προκειται.
Τελικα οντως ηταν το κοριτσακι που ειχα δει πριν ενα μηνα περιπου και ειχα τρομαξει, δεν αμφιβαλω πως παιζει να ειναι
καλη στο δωματιο αλλα ειναι αδυνατη σε σημειο ανορεξιας.

LV(Aπομωνομενο) => Η Ντονα, μελαχρινο μωρο με ωραια κωλαρα και πορνοheels, εχει βελτιωθει εμφανισιακα παρα πολυ
και κανει κατι πορνικα κολπα στο σαλονι για να περασεις. Πρεπει να της το δωσω καποια στιγμη.

Μινωταυρου 3 => Σουζανα, μιλφ με κοντο ξανθο μαλλι, σχετικα ομορφο προσωπο, μετριο στηθος και μπουταρες, κωλαρα.
Ξεκινουσε απο 25. Κι αυτη σαν να την θυμαμαι απο αλλο σπιτι στο παρελθον.

Ξυλινο => Η Μαρια η μολδαβη, καβλα οπως παντα με τις βυζαρες της οπου κι εγινε η καταθεση.
Ειναι μια οκ επιλογη που εχει σταθερα καλη αποδοση χωρις βεβαια να κανει κατι τρελο.

BellAir

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2019
Κριτικές
2
Like
89
Πόντοι
0
Καλημέρα και ευχαριστώ για την πληροφορία!  :hi:

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.238
Πόντοι
3.346
23.40 βγήκα από το δωμάτιο.Εσυ ήσουν αυτός που περίμενε στο σαλόνι?

ναι Τακη αυτος που καπνιζε στην πολυθρονα στο σαλονι ειμαι.  ;)

εισαι φανταζομαι ο ψηλος που αργησε να βγει απο το δωματιο γιατι εκανε μπανιο μετα το  :fuck2:.

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.238
Πόντοι
3.346
νεα αφιξη απο την περασμενη τεταρτη 6/3 μωρο απο ουκρανια στο στουντιο της φριξου 15 βραδυνη βαρδια, αδυνατο σωμα αλλά απο προσωπο υστερει αρκετα.

η υπηρεσια ειπε οτι κανει καλο προγραμμα και δεν κομοδινιαζει μεσα στο δωματιο θα τιμηθει συντομα η κοπελα για να βγουν ασφαλη συμπερασματα. η υπηρεσια ειναι αυτη που δουλευε μαζι με την Λιλανα στο μινωταυτου 3 για αρκετο καιρο.

kostakios

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Σεπ 2014
Κριτικές
31
Like
3.603
Πόντοι
2.606
νεα αφιξη απο την περασμενη τεταρτη 6/3 μωρο απο ουκρανια στο στουντιο της φριξου 15 βραδυνη βαρδια, αδυνατο σωμα αλλά απο προσωπο υστερει αρκετα.

η υπηρεσια ειπε οτι κανει καλο προγραμμα και δεν κομοδινιαζει μεσα στο δωματιο θα τιμηθει συντομα η κοπελα για να βγουν ασφαλη συμπερασματα. η υπηρεσια ειναι αυτη που δουλευε μαζι με την Λιλανα στο μινωταυτου 3 για αρκετο καιρο.
α την είδα και αυτήν , είχε έρθει πριν κάνα μήνα στο 1ο στο Λας βέγκας πρωί ...φίλος είχε πει τότε αματούρι που δεν έλεγε ...αν δοκιμάσεις πες

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom