Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 49 άτομα (6 μέλη και 43 επισκέπτες)

kostaras345

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαρ 2017
Like
14
Πόντοι
0
νεα αφιξη απο την περασμενη τεταρτη 6/3 μωρο απο ουκρανια στο στουντιο της φριξου 15 βραδυνη βαρδια, αδυνατο σωμα αλλά απο προσωπο υστερει αρκετα.

η υπηρεσια ειπε οτι κανει καλο προγραμμα και δεν κομοδινιαζει μεσα στο δωματιο θα τιμηθει συντομα η κοπελα για να βγουν ασφαλη συμπερασματα. η υπηρεσια ειναι αυτη που δουλευε μαζι με την Λιλανα στο μινωταυτου 3 για αρκετο καιρο.

Για σήμερα στο προγραμμά πάντως δείχνει Νταίζη και Νικολέττα για Φρίξου 15.Μήπως απλά συμπλήρωνε κάνα κενό αυτή που λες;

kostakios

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Σεπ 2014
Κριτικές
31
Like
3.591
Πόντοι
2.606
Για σήμερα στο προγραμμά πάντως δείχνει Νταίζη και Νικολέττα για Φρίξου 15.Μήπως απλά συμπλήρωνε κάνα κενό αυτή που λες;
η ανανέωση προγραμμάτων στο άλλο σαιτ , δεν είναι και πολύ σόι

kostaras345

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαρ 2017
Like
14
Πόντοι
0

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
102
Like
12.701
Πόντοι
25.165
ναι Τακη αυτος που καπνιζε στην πολυθρονα στο σαλονι ειμαι.  ;)

εισαι φανταζομαι ο ψηλος που αργησε να βγει απο το δωματιο γιατι εκανε μπανιο μετα το  :fuck2:.

Βγειτε κιαλλο καρτα.

Επι του θεματος. Περασα προ ολιγου με αυτην την Αννα που μιλησανε και οι προηγουμενοι. Πολυ ωραιο το μωρακι μεσα στο δωματιο. Μαρεσε πολυ το βυζακι της το φυσικο και στο 69 απολαυσα δεωντος το νινακι της. Η πιπα της μπορω να πω αδιαφορη αλλα οχι και μαπα. Στηνεται καλα για γερο γαμησι. Μια πολυ καλη επιλογη αν λειπουν τα στανταρακια σας. Προσωπικα θα προτιμουσα Λαρα,Νατασσα σε σχεση με αυτην. Αυτα απο μενα.

kostakios

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Σεπ 2014
Κριτικές
31
Like
3.591
Πόντοι
2.606
Βγειτε κιαλλο καρτα.

Επι του θεματος. Περασα προ ολιγου με αυτην την Αννα που μιλησανε και οι προηγουμενοι. Πολυ ωραιο το μωρακι μεσα στο δωματιο. Μαρεσε πολυ το βυζακι της το φυσικο και στο 69 απολαυσα δεωντος το νινακι της. Η πιπα της μπορω να πω αδιαφορη αλλα οχι και μαπα. Στηνεται καλα για γερο γαμησι. Μια πολυ καλη επιλογη αν λειπουν τα στανταρακια σας. Προσωπικα θα προτιμουσα Λαρα,Νατασσα σε σχεση με αυτην. Αυτα απο μενα.
είναι τελικά αυτή η στεγνή ως ανεμική ποτ λέει ο Κάραμαν;;;

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
102
Like
12.701
Πόντοι
25.165

kostakios

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Σεπ 2014
Κριτικές
31
Like
3.591
Πόντοι
2.606
Αν δεν κανω λαθος ο Καραμαν μιλησε για μια Μπαρμπαρα. Εγω μιλαω για μια που ειναι στο Λας Βεγκας απο τα δεξια στο βαθος με εναν αντρα τσατσο.
ωχ λάθος ο blastbeat στην αναφορά : ''LV (μεσα αριστερα) => Πηγα να δω την Αννα  που ελεγαν οι συναγωνιστες αν κ ειχα μια υποψια για ποια προκειται.
Τελικα οντως ηταν το κοριτσακι που ειχα δει πριν ενα μηνα περιπου και ειχα τρομαξει, δεν αμφιβαλω πως παιζει να ειναι
καλη στο δωματιο αλλα ειναι αδυνατη σε σημειο ανορεξιας.''

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
102
Like
12.701
Πόντοι
25.165
ωχ λάθος ο blastbeat στην αναφορά : ''LV (μεσα αριστερα) => Πηγα να δω την Αννα  που ελεγαν οι συναγωνιστες αν κ ειχα μια υποψια για ποια προκειται.
Τελικα οντως ηταν το κοριτσακι που ειχα δει πριν ενα μηνα περιπου και ειχα τρομαξει, δεν αμφιβαλω πως παιζει να ειναι
καλη στο δωματιο αλλα ειναι αδυνατη σε σημειο ανορεξιας.''

ναι μαλλον την ιδια λεει αλλα οχι και ανορεξια. δεν φαινοντουσαν κοκκαλα, τουλαχιστον δεν τα προσεξα εγω. μια χαρα ειναι το κοριτσακι, πανε δες την.

Crucifix

Μέγας
Εγγρ.
15 Νοε 2014
Κριτικές
63
Like
7.878
Πόντοι
4.766
2 πρέπει να είναι εκεί με τον τσάτσο η μία η ουκρανιδα που έλεγε ο gallas με το καρέ μαλλί και η άλλη η Ουγγαρέζα που είναι πολύ αδύνατη.. Έχει γίνει μπέρδεμα

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346

polymprizos

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2017
Like
211
Πόντοι
21
Τι ωρες δουλευει η καρλα?
βράδυ φίλε δουλεύει είναι η ίδια όπως ανέφεραν και οι άλλοι συμπουρδελιαρηδες με την Κάρλα που ήταν παλιά στα τριδυμα και στο vegas.έχει πάρει αρκετά κιλά σε σχέση με πέρυσι αλλά για μένα παραμένει στανταρακι παρα τη φολοδιαθεση και τη φολοσυμπεριφορα της

GALLAS

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Μαΐ 2017
Κριτικές
51
Like
6.363
Πόντοι
7.636
Μινι χθεσινη, πρωινη τσαρκα.

Τριδυμο 2 => Γκαμπριελα, ομορφη μιλφ με εξτρα κιλα.

Poison => Mια milf προς gilf με τις βυζαρες της να ασφυκτιουν. Παιζει να εχει ξαναδουλεψει στο παρελθον
σε αλλο σπιτι αλλα δεν μπορω να την θυμηθω.

[color=blue]LV (μεσα αριστερα) => Πηγα να δω την Αννα  που ελεγαν οι συναγωνιστες αν κ ειχα μια υποψια για ποια προκειται.
καλη στο δωματιο αλλα ειναι αδυνατη σε σημειο ανορεξιας
.[/color]

LV(Aπομωνομενο) => Η Ντονα, μελαχρινο μωρο με ωραια κωλαρα και πορνοheels, εχει βελτιωθει εμφανισιακα παρα πολυ
και κανει κατι πορνικα κολπα στο σαλονι για να περασεις. Πρεπει να της το δωσω καποια στιγμη.

Μινωταυρου 3 => Σουζανα, μιλφ με κοντο ξανθο μαλλι, σχετικα ομορφο προσωπο, μετριο στηθος και μπουταρες, κωλαρα.
Ξεκινουσε απο 25. Κι αυτη σαν να την θυμαμαι απο αλλο σπιτι στο παρελθον.

Ξυλινο => Η Μαρια η μολδαβη, καβλα οπως παντα με τις βυζαρες της οπου κι εγινε η καταθεση.
Ειναι μια οκ επιλογη που εχει σταθερα καλη αποδοση χωρις βεβαια να κανει κατι τρελο.

ΠΡΟΣΟΧΗ

Επειδή ο φίλος λέει ότι η Άννα είναι μία που φτάνει στο όριο της ανορεξίας...
Υπάρχει και άλλη Άννα εκεί, όντως είναι μία μυταρού ανορεξικιά στο όριο...
Δεν είναι η Άννα που έχω αναφέρει να ξέρετε μάγκες!!!

@Blastbeat208 φίλε για άλλη Άννα λέω να ξέρεις!!!
Και μόνο που το ανάφερες φίλε με προσβάλεις...είναι δυνατόν να χώσω και μιλούσα γι'αυτό?
:vomit:

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
102
Like
12.701
Πόντοι
25.165
2 πρέπει να είναι εκεί με τον τσάτσο η μία η ουκρανιδα που έλεγε ο gallas με το καρέ μαλλί και η άλλη η Ουγγαρέζα που είναι πολύ αδύνατη.. Έχει γίνει μπέρδεμα

Εγω μια απο βουδαπεστη με ειπε ειναι. Οπως και να εχει μια χαρα περασα.

parmeniwn81

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2018
Like
340
Πόντοι
21
ναι μαλλον την ιδια λεει αλλα οχι και ανορεξια. δεν φαινοντουσαν κοκκαλα, τουλαχιστον δεν τα προσεξα εγω. μια χαρα ειναι το κοριτσακι, πανε δες την.

ουγγαρεζα ειναι η Αννα παιδες....συμφωνω με τον μπαρμπαρα....οχι κ ανορεξια....μια χαρα κωλαρακι κ στητο βυζακι με καλο ρωγιδι εχει το κοριτσακι

Crucifix

Μέγας
Εγγρ.
15 Νοε 2014
Κριτικές
63
Like
7.878
Πόντοι
4.766
ΠΡΟΣΟΧΗ

Και μόνο που το ανάφερες φίλε με προσβάλεις...είναι δυνατόν να χώσω και μιλούσα γι'αυτό?
Όχι και μυταρου και ανορεξικια ,μια χαρά είναι το κοριτσάκι εγώ είχα περάσει καλά το είχα γράψει στην κριτική όπως επίσης και οι υπόλοιποι λένε τα καλύτερα μην πετάτε υπερβολές

kostakios

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Σεπ 2014
Κριτικές
31
Like
3.591
Πόντοι
2.606
ΠΡΟΣΟΧΗ

ε και αυτοί ρε πούστη μου, χάθηκαν τα ονόματα δώστε στην μια ένα άλλο...λες και χρησιμοποιούν τα αληθινά τους 

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.820
Πόντοι
11.585
Μολις επεστρεψα απο 2ο γυρο στην Παολα, αν και μου φανηκε κουρασμενη, ηταν το ιδιο αποδοτικη και ευδιαθετη οπως με την 1η φορα, προκαταρτικα φουλ, πιπα με παθος, και γαμησι διχως αυριο.!!! :rockon:

Ειχα πει οτι μοιαζει με μια ηθοποιο, εμενα μου φερνει λιγο στο προσωπο στο καυλακι την Ana de Armas... :wanker:

GALLAS

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Μαΐ 2017
Κριτικές
51
Like
6.363
Πόντοι
7.636
Όχι και μυταρου και ανορεξικια ,μια χαρά είναι το κοριτσάκι εγώ είχα περάσει καλά το είχα γράψει στην κριτική όπως επίσης και οι υπόλοιποι λένε τα καλύτερα μην πετάτε υπερβολές

Δεν λέω για το όμορφο κορίτσι @mitsov, σε εκείνο το σπιτάκι με το τσάτσο έχει 2 Άννες να ξέρεις.
Ένα δυνατό με καρέ μαλλί (που πήρα και έγραψα γι'αυτήν) και ένα άλλο κοριτσάκι που όντως είναι skinny τελείως με μυτάρα, μακρύ μαλλί και άχαρη.

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
Μολις επεστρεψα απο 2ο γυρο στην Παολα, αν και μου φανηκε κουρασμενη, ηταν το ιδιο αποδοτικη και ευδιαθετη οπως με την 1η φορα, προκαταρτικα φουλ, πιπα με παθος, και γαμησι διχως αυριο.!!! :rockon:

Ειχα πει οτι μοιαζει με μια ηθοποιο, εμενα μου φερνει λιγο στο προσωπο στο καυλακι την Ana de Armas... :wanker:

καλησπέρα φίλε karaman7  :hi:

το Σάββατο είχε πολύ δουλειά γι' αυτό ίσως ήταν λίγο κουρασμένη σήμερα η κοπέλα. να φανταστείς εγώ περίμενα στην αναμονή 2 συναγωνιστές που ήταν στο δωμάτιο πριν από εμένα.

για εμένα η Πάολα και εδώ εκφράζω καθαρά την προσωπική μου άποψη, είναι ο τύπος γυναίκας που μου αρέσει πολύ. Άκρως ερωτεύσιμη η κοπέλα.

Θεωρώ ότι μαζί με την Ήρα είναι οι πιο όμορφες κοπέλες της πόλης σε εμφάνιση αλλά και σε χαρακτήρα. Σαφώς και υπάρχουν και άλλες όμορφες κοπέλες αλλά αυτές οι δυο κοπέλες εμένα μου αρέσουν πάρα πολύ.

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.680
Πόντοι
736
Δεν λέω για το όμορφο κορίτσι @mitsov, σε εκείνο το σπιτάκι με το τσάτσο έχει 2 Άννες να ξέρεις.
Ένα δυνατό με καρέ μαλλί (που πήρα και έγραψα γι'αυτήν) και ένα άλλο κοριτσάκι που όντως είναι skinny τελείως με μυτάρα, μακρύ μαλλί και άχαρη.
Μπέρδεμα , δηλαδή από ότι κατάλαβα είναι και οι δύο πρωινές και δουλεύουν διαφορετικές μέρες ; Εγώ που είχα πάει την skinny είχα πετύχει.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom