Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 57 άτομα (2 μέλη και 55 επισκέπτες)

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.238
Πόντοι
3.346
οχι, Την εχεις πληρωσει, 2015, τοτε ηταν ποιο μουναρα...την εχεις δει την Καρινα.?? Δεν πιστευω να πεφτω τοσο εξω...

Κομοδινο, ναι, δεν εκανε τιποτα απο το να κατσει να γαμηθει, κωλους και φατσες μπορει να ξεχναω, την Απαθεια ομως οχι.!!! 3η φορα την παταω ετσι...

μου έχεις εξάψει την περιέργεια να δω ποια παλιά κοπέλα είναι. όταν βγω για τσάρκα θα περάσω να την δω για να μου φύγει η περιέργεια

kostakios

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Σεπ 2014
Κριτικές
31
Like
3.603
Πόντοι
2.606
N. Ουρανού 26 ;; άλλη Καρίνα είναι αυτή;; όχι η ψηλή που έγινε ξανθιά και τον έπαιρνε στον φάρυγγα ;;   :think: :think: :think:

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
6.110
Πόντοι
11.585
Λοιπον η Καρινα που ειναι Ν.Ουρανου 26 και κανει το ''σπαθατο'' οπως το διαφηζει η τσατσα, ειναι η Μπαρμπαρα που δουλεψε για λιγο το 2015 στο λας βεγκας. Βλεπω απο τις κριτικες εχει καιρο στο Ν.Ουρανου ως Καρινα. Συστηνε παλι ως ουγγαρεζα 22χρωνων, και τοτε ουκρανεζα ηταν 22 χρωνων.!! :2funny: Την πατησα και δεν την γνωρισα, μεσα στο δωματιο την πηρα χαμπαρι, εχει μπαλατεψει απο παλια, που ηταν ποιο μουναρα, εντονο μεικαπ, ψευτικες βλεφαριδες, εμαθε ελληνικα, και καλο λαρυγγατο, σε ολα τα αλλα ειναι φωλαααααα...κατευθειαν στο φαι για πιπα, προκαταρτικα μηδεν ψωφια στο γαμιση, κλειστα τα ματια, διαβασα την κριτικη μου απο λαςβεγκας, και δεν αλλαξε καθολου...

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.238
Πόντοι
3.346
Λοιπον η Καρινα που ειναι Ν.Ουρανου 26 και κανει το ''σπαθατο'' οπως το διαφηζει η τσατσα, ειναι η Μπαρμπαρα που δουλεψε για λιγο το 2015 στο λας βεγκας. Βλεπω απο τις κριτικες εχει καιρο στο Ν.Ουρανου ως Καρινα. Συστηνε παλι ως ουγγαρεζα 22χρωνων, και τοτε ουκρανεζα ηταν 22 χρωνων.!! :2funny: Την πατησα και δεν την γνωρισα, μεσα στο δωματιο την πηρα χαμπαρι, εχει μπαλατεψει απο παλια, που ηταν ποιο μουναρα, εντονο μεικαπ, ψευτικες βλεφαριδες, εμαθε ελληνικα, και καλο λαρυγγατο, σε ολα τα αλλα ειναι φωλαααααα...κατευθειαν στο φαι για πιπα, προκαταρτικα μηδεν ψωφια στο γαμιση, κλειστα τα ματια, διαβασα την κριτικη μου απο λαςβεγκας, και δεν αλλαξε καθολου...

κατάλαβα τώρα μεγάλο κομοδίνο η τύπισσα  :hi:

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
6.110
Πόντοι
11.585
Όχι δεν κάνω πλάκα- όπως έχουμε πει πολλές είναι [δυστυχώς] με τις ώρες τους.

Αμα ειναι με τις ωρες τις να κατσει σπιτι της και να μην περνει τα 40αρια...

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
6.110
Πόντοι
11.585

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.238
Πόντοι
3.346
Κανει καλο λαρυγγατο ομως, και τα περνει ολα μεσα, η τσατσα το διαφημισει λες και μιλαει σε παρθενους αγαμητους...

ειχες γραψει κριτικη γι' αυτη οταν δουλευε στο las vegas  :hi:

την πηρε και ενας φιλος μου τοτε και εκλαψε το 50αρικο θυμαμαι που ηταν μεσα στα νευρα εκεινο το βραδυ

GALLAS

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Μαΐ 2017
Κριτικές
51
Like
6.388
Πόντοι
7.636
Καλησπέρα στα Αδέλφια,

Πέρασμα-Βολτίτσα προχθές στα φωτάκια της πόλης μας...
πρωινή ώρα...γεμάτος γκαύλες και έτοιμος για search μιας καλής και καυλιάρας
κοπελίτσας.
Δεν ήθελα κάτι από τις βίλλες γτ τελευταία το έχουν παραχέσει με τα στάνταρ τους και τις λιγόψυχες υπηρεσίες τους!!
Μπούκαρα στο Λας Βέγκας 1ο Δεξιά καθώς πάμε, τίποτα το αξιόλογο(Ένα ξανθό Ουκρανικό κοριτσάκι τίποτα σπουδαίο...)
Επόμενη στάση το διπλανό στο βάθος δεξιά.
Το μωράκι ήταν στο δωμάτιο, ο τσάτσος ευγενικός, πολύ καλός, έσταξε μέλι για την Άννα απο Ουκρανία, έκατσα να περιμένω καθώς κάτι μου έλεγε ότι έχει φαί.
Έχω ξανακούσει το τσάτσο και πάντα είναι σωστός, δεν κοροιδεύει κοσμάκι, ούτε αερολογεί.
Βγαίνει το γκαυλάκι!!!
Ένα μικρό κοριτσάκι (20-23) με καστανόξανθο καρέ μαλλάκι, πολύ ωραίο σωματάκι, να το πιεις στο ποτήρι.
Έπαρση σημαίας και μόνο στην ιδέα να μπω μέσα της.
Μπαίνω λέω τον αρχηγό με 50 χαλαρά, ακα και 69.
Ωραίος μου λέει...χεχε
Έρχεται μετά από λίγο το κορίτσι και αυτό ήταν...Έρωτας με τη 1η ματιά.
Πολύ παιχνίδι, φιλιά με γλώσσα σα με τη κοπέλα σου, δαχτυλάκι με ήπιες κινήσεις.
Το μικρό μοσχομύριζε, πολύ ωραίο αιδοίο και βελούδινη επιδερμίδα, μικρό βυζάκι και οι ρόγες να ανταποκρίνονται στον έρωτα.
Έγινε έρωτας σε 2 στάσεις, 1η μπρος και 2η μπρούμητα με μαξιλάρι από κάτω, όπου ήρθε το τέλος πολύ γκαυλοτικά.
Σε όλη την διάρκεια το μωρό να κοιτάει με τις ματάρες της και να πετάει κάτι ουκρανικά, ρώσσικα δε ξέρω, δε με ένοιαζε κιόλας!!!

Πήγα άλλη μια φορά από τότες μάγκες.

Καλή φάση για στανταράκι αν κάτσει καιρό!!

Ορμάτε γκαυλομάχοι!!!

Με εκτίμηση
GALLAS

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
Μάλιστα..... μόνο αυτή μας έλειπε.  :-  Παρεπιπτόντως βέβαια εγώ τα πήγαινα καλά μαζί της, στην αρχή τουλάχιστον, μια φορα μαλιστα την πήρα και από κόλο, τις δύο τελευταίες όμως ήταν το απόλυτο κομοδίνο, τόσο που ούτε ξαναπάτησα, θα περάσω να την δω πάντως, βραδυνή να υποθέσω ??  Πάντως για την ιστορία εγώ σαν ουγγαρέζα την θυμάμαι.

Crucifix

Μέγας
Εγγρ.
15 Νοε 2014
Κριτικές
63
Like
8.006
Πόντοι
4.766
Καλησπέρα στα Αδέλφια,

κοπελίτσας.
Δεν ήθελα κάτι από τις βίλλες γτ τελευταία το έχουν παραχέσει με τα στάνταρ τους και τις λιγόψυχες υπηρεσίες τους!!
Μπούκαρα στο Λας Βέγκας 1ο Δεξιά καθώς πάμε, τίποτα το αξιόλογο(Ένα ξανθό Ουκρανικό κοριτσάκι τίποτα σπουδαίο...)
Το μωράκι ήταν στο δωμάτιο, ο τσάτσος ευγενικός, πολύ καλός, έσταξε μέλι για την Άννα απο Ουκρανία, έκατσα να περιμένω καθώς κάτι μου έλεγε ότι έχει φαί.
Έχω ξανακούσει το τσάτσο και πάντα είναι σωστός, δεν κοροιδεύει κοσμάκι, ούτε αερολογεί.
Βγαίνει το γκαυλάκι!!!
Ένα μικρό κοριτσάκι (20-23) με καστανόξανθο καρέ μαλλάκι, πολύ ωραίο σωματάκι, να το πιεις στο ποτήρι.
Ωραίος μου λέει...χεχε
Πολύ παιχνίδι, φιλιά με γλώσσα σα με τη κοπέλα σου, δαχτυλάκι με ήπιες κινήσεις.
Το μικρό μοσχομύριζε, πολύ ωραίο αιδοίο και βελούδινη επιδερμίδα, μικρό βυζάκι και οι ρόγες να ανταποκρίνονται στον έρωτα.
Έγινε έρωτας σε 2 στάσεις, 1η μπρος και 2η μπρούμητα με μαξιλάρι από κάτω, όπου ήρθε το τέλος πολύ γκαυλοτικά.
Σε όλη την διάρκεια το μωρό να κοιτάει με τις ματάρες της και να πετάει κάτι ουκρανικά, ρώσσικα δε ξέρω, δε με ένοιαζε κιόλας!!!

Ορμάτε γκαυλομάχοι!!!

Με εκτίμηση
GALLAS
Φίλε με έφτιαξες θα κάνω μια γύρα αύριο.

• Like
Αντιδράσεις: GALLAS

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
10.095
Πόντοι
13.755
Μάλιστα..... μόνο αυτή μας έλειπε.  :-  Παρεπιπτόντως βέβαια εγώ τα πήγαινα καλά μαζί της, στην αρχή τουλάχιστον, μια φορα μαλιστα την πήρα και από κόλο, τις δύο τελευταίες όμως ήταν το απόλυτο κομοδίνο, τόσο που ούτε ξαναπάτησα, θα περάσω να την δω πάντως, βραδυνή να υποθέσω ??  Πάντως για την ιστορία εγώ σαν ουγγαρέζα την θυμάμαι.
Τι κάνουν οι καριολες και μας μπερδεύουν ρε ??
Άμα είναι αυτή κι εγώ τη γαμησα δύο φορές στο Λας Βέγκας και μάλιστα μ'αρεσε και της έγραψα και δύο θετικές κριτικές.
Αλλά δύο χρόνια τώρα που βλέπω την Καρίνα ούτε καν μπορούσε να πάει το μυαλό μου ότι είναι αυτή.

Ωραία η Καρινα δε λέω,αλλά η Μπαρμπαρα ήταν μουναρα   :grin:

BellAir

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2019
Κριτικές
2
Like
89
Πόντοι
0
Καλησπέρα στα Αδέλφια,

κοπελίτσας.
Βγαίνει το γκαυλάκι!!!
Ωραίος μου λέει...χεχε

Ορμάτε γκαυλομάχοι!!!

Με εκτίμηση
GALLAS
Ακρος κατατοπιστική η ανανάρτιση σου και επιβεβαιώνω στο 100% τα γραφώμενα του συμπολίτη μας!

Ακολούθησα την συμβουλή σου σήμερα και μπορώ να ομολογήσω πως όλα οσα καταθέτει ο συνάδερφος Gallas είναι πέρα για πέρα αντικειμενικά και ορθά!!

Η κοπελίτσα είναι γλυκήτατη παιχνιδιάρα και αγαπησιάρα!!!!
Εγραψα και κριτική στο ανάλογο νήμα που είναι προς έγκριση δημοσίευσης.

Μια συμβουλή...επικύνδινα ερωτεύσιμη η Αννα...οχι γιατί έχει κάτι το εξωπραγματικά ιδιαίτερο αλλα γιατί απλά είναι παιχνιδιάρα χαμογελαστή και γλυκιά σαν αμαρτία!!!!!

Οπότε οι αγαπούλιδες.....με μέτρο το γλυκό!! :happy:

Η χαμογελαστή και χαριτωμένη Αννούλα της διπλανής πόρτας..... :-*

nikitas5

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2017
Like
1.422
Πόντοι
201
πείτε μου που βρίσκετε η αννά γιατί δεν είμαι από θεσσαλονίκη αλλα θα πάω τεταρτη για δουλειά και θέλω να την επισκεφτώ

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.238
Πόντοι
3.346

miloss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
1.545
Πόντοι
216
Χτές πήρα τη Πάολα, πιο άκυρο δεν θα έδινα, πολύ μη και μη και είπα στην τσατσα να μου δωσει πετσετα για ντουζ αλλα την εστειλε μεσα κατευθειαν.

jimiadis

Μέγας
Εγγρ.
5 Μαΐ 2011
Κριτικές
46
Like
3.375
Πόντοι
3.820
Χτές πήρα τη Πάολα, πιο άκυρο δεν θα έδινα, πολύ μη και μη και είπα στην τσατσα να μου δωσει πετσετα για ντουζ αλλα την εστειλε μεσα κατευθειαν.
είπαμε η παολα σας γαμαει και δεν τη γαμάτε...Όταν καταλάβετε τι εννοώ τότε θα είναι κι αργά...Μαυροοοο

billmi

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2018
Like
6
Πόντοι
0
Καλησπέρα σύντροφοι, κάνα μιλφακι για μετά τις 10 υπάρχει?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom