Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 49 άτομα (1 μέλη και 48 επισκέπτες)

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346

kostakios

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Σεπ 2014
Κριτικές
31
Like
3.591
Πόντοι
2.606
Την Ξενια Ν.Ουρανου 4, την εχει παρει κανενας.?? Ελεγα για Παολα σημερα το βραδυ, αλλα βλεπω ειναι απογευματινη, οποτε πρεπει να βρω αντικαταστατρια... Αλλιως με βλεπω στο παστακι την Ελενα ή στην πορνιαρα την Λορενα....
παστάκι Έλενα  :huh: :huh: ποια η Ρουμάνα ;;

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
102
Like
12.720
Πόντοι
25.165

Crucifix

Μέγας
Εγγρ.
15 Νοε 2014
Κριτικές
63
Like
7.897
Πόντοι
4.766
Φίλε παπα με όλο το συμπαθειο και καλή διάθεση κάθε μέρα γράφεις δέκα ποστς και λες και τα ίδια και ίδια.. Είναι βαρετό για τους άλλους.. Εδώ ενημερώνουμε για τα σπιτάκια και εργαζόμενες δεν κάνουμε κουτσομπολιό

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
Νταξει φιλε με εσβησες. Παλι καλα που δεν με εβαλες και τιποτα Ημισκουμπρια.

χαίρομαι που το αντιμετώπισες με χιούμορ  :thumbsup:, γιατί στην αρχή πίστεψα ότι ήθελες πάλι να ανοίξει ένας φαύλος κύκλος συζητήσεων.

δεν χρειάζεται να χαλάσουμε το όμορφο μας απόγευμα τώρα που έφτιαξε και λίγο ο καιρός

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
Φίλε παπα με όλο το συμπαθειο και καλή διάθεση κάθε μέρα γράφεις δέκα ποστς και λες και τα ίδια και ίδια.. Είναι βαρετό για τους άλλους.. Εδώ ενημερώνουμε για τα σπιτάκια και εργαζόμενες δεν κάνουμε κουτσομπολιό

όλοι να ενημερώσουμε και να ενημερωθούμε θέλουμε, κανένας δεν θέλει πίστεψε με να μπαίνει σε αντιπαραθέσεις  :hi:

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
217
Like
17.691
Πόντοι
38.177
Την Ξενια Ν.Ουρανου 4, την εχει παρει κανενας.?? Ελεγα για Παολα σημερα το βραδυ, αλλα βλεπω ειναι απογευματινη, οποτε πρεπει να βρω αντικαταστατρια... Αλλιως με βλεπω στο παστακι την Ελενα ή στην πορνιαρα την Λορενα....

Εχω γράψει για μια Ξένια που δουλεύει στις βίλες,δεν ξέρω αν λες γι αυτή.

gloutofagos

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2019
Like
185
Πόντοι
1
μην μαλωνετε παιδες,δεν βγαινει τιποτα να μαλωνετε για το αν μια πουτανα ειναι καλυτερη απο μια αλλη,περι ορεξεως κολοκυθοπιτα.
και γω στο παρελθον πηγα σε τανες που ειχαν εκθειαστικες κριτικες,αλλα για τα γουστα μου δεν αξιζαν μια.
παρεπιπτωντος,ειμαι πολυ παλιος παικτης,εχω φαει τα πεζοδρομια βαρδαρι με το κουταλι,και πολυ συχνος επισκεπτης μυλου.
all time favourite  ποθυτανα Εφη,all time καλυτερο-αγριο γαμιση ειρηνη μιλφ ρουμανα.
να μια περιπτωση αμφιλεγομενης πουτανας,η ειρηνη,αλλοι την βλεπουν και κανουν μεταβολη,και αλλοι πινουν τοσα χρονια νερο στο ονομα της,μεταξυ αυτων και εγω,οχι τοσο για την εμφανιση της,(εγω προσωπικα σαν κολακιας αρωσταινω με την κωλαρα της,οπως αρωσταινα και με την υψιστη κωλαρα της εφης),αλλα γιατι στο γαμησι με απελευθερωνει και βγαζει το ζωο απο μεσα μου,με βρισιδια,αρπαγματα,καριολικια,και ολα τα ανωμαλιαρικα αρρωστα.
Αν υπαρχουν και αλλοι φαν της εδω μεσα,ας γραψουν εμπειριες γιαυτην την μιλφαρα.
προσωπικα ειναι η φαντασιωση μου να την παρω παρτουζα,και μια και δεσμευμενος δεν μπορω να το κανω με γνωστο μου,αν υπαρχει κανενας μερακλης που ειναι ακομπλεξαριστος ανομαλακιας κολλημενος με ειρηνη σαν και εμενα,ας στειλει πμ να το οργανωσουμε,σαν εμπειρια.
κατα τα αλλα η ενημερωση μου θα περιοριστει στην τελευταια μου επισκεωη στην λαρα,που αν και παλια την τιμησα πρωτη φορα καθαρα γιατι οι  πιτσιρικες πετιτ αδυνατες δεν ειναι πολυ του στυλ μου,παντως εμεινα αρκετα ευχαριστημενος,εγλυψε απο μονη της αρχιδια,στασεις οσες ηθελα,βεβαια ψιλοαποστασιοποιημενη συμπεριφορα,ισως γιατι δεν με ηξερε.
επισης σε αλλη επισκεψη στην μανταλινα,που ειναι παλυ κοντρα στο στυλ μου,εμεινα πολυ ευχαριστημενος,εχει υπομονη,δεν χαλαει χατιρι,αφησε χυσιμο στα κολωμαγουλα,DT αφθονο,μια χαρα.
στα υποψην,θελω να δοκιμασω την απιστευτη κωλαρα της ρουμανας εμμα των βιλων,που αν και με μετριες κριτικες θελω να την βαλω στην συλλογη μου,και την κωλαρα της μιλενας,επισης απο βιλλες.

kostakios

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Σεπ 2014
Κριτικές
31
Like
3.591
Πόντοι
2.606
Σε αυτήν την Σάρα από την Τσεχία που λέει ο Αλ στο Φρ.14 , έχει πάει κανείς;;

veriotis22

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2017
Like
98
Πόντοι
1
Η Ξένια φίλε μου αρκετά τούμπανο και οι υπηρεσίες της καλές. Εμένα με ικανοποίησε! Ελπίζω να βοηθάω!

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
217
Like
17.691
Πόντοι
38.177
Η Ξένια φίλε μου αρκετά τούμπανο και οι υπηρεσίες της καλές. Εμένα με ικανοποίησε! Ελπίζω να βοηθάω!

Τόσο κόπος είναι να γράψεις μια κριτική?
Αυτά που έγραψες σε 2 μέρες δεν θα τα θυμάται κανένας και θα ξανα έχουμε ερωτήσεις.

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.832
Πόντοι
11.585

Πηγα την ειδα, δεν μου γεμισε το ματι, πολυ μπαρμπατσικια...

Εχω γράψει για μια Ξένια που δουλεύει στις βίλες,δεν ξέρω αν λες γι αυτή.

Ναι για τις βιλες λεω, τωρα ειναι στο παρανταιζ. Στο παρανταιζ ηταν και η Καρινα το τουμπανακι, πηγα να την δω και αυτην σε σχεση με τις φωτογραφιες στο αλλο σαιτ, εχει ΒΥΖΑΡΕΣ.!!!!!!! Μικροκαμομενο κοριτσακι με κατι βυζαρες, το σουτιεν ηταν ετοιμο να σπασουν οι μπανελες, να κανουν κρακ.!!!

Στο Φριξου 12 το πανω ηταν ενα πιπινακι μοντελο μαυρομαλα Κατερινα, πολυ σπεσιαλ κωλαρακι, φαινοταν να εχει καλο μεγαλουτσικο βυζακι, φατσουλα ομορφη αλλα μου φανηκε βαριεστημενη και ξινη, εχει κανενας αποψη για το μικρο γιατι ψινομουνα να το χωσω...

Ν.Ουρανου & Μινωταυρου γωνια, η Ντονα ειναι αυτη.??? Μαυρομαλα, Αν ναι εχει μουνεψει αρκετα, το γκομενακι...

Ν.Ουρανου 26, Καρινα, ξανθια ψιλη γκομενιτσα λενε πολυ καλη μεσα στο δωματιο...

Εφυγα αχιστος, θα γυρισω για την Καρινα Ν.Ουρανου...Κωλαρα εχει το μωρο, μπουταρες.!!

topscorer

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Νοε 2014
Κριτικές
30
Like
5.065
Πόντοι
5.646

Ναι για τις βιλες λεω, τωρα ειναι στο παρανταιζ. Στο παρανταιζ ηταν και η Καρινα το τουμπανακι, πηγα να την δω και αυτην σε σχεση με τις φωτογραφιες στο αλλο σαιτ, εχει ΒΥΖΑΡΕΣ.!!!!!!! Μικροκαμομενο κοριτσακι με κατι βυζαρες, το σουτιεν ηταν ετοιμο να σπασουν οι μπανελες, να κανουν κρακ.!!!

Στο Φριξου 12 το πανω ηταν ενα πιπινακι μοντελο μαυρομαλα Κατερινα, πολυ σπεσιαλ κωλαρακι, φαινοταν να εχει καλο μεγαλουτσικο βυζακι, φατσουλα ομορφη αλλα μου φανηκε βαριεστημενη και ξινη, εχει κανενας αποψη για το μικρο γιατι ψινομουνα να το χωσω...

Ν.Ουρανου & Μινωταυρου γωνια, η Ντονα ειναι αυτη.??? Μαυρομαλα, Αν ναι εχει μουνεψει αρκετα, το γκομενακι...

Εφυγα αχιστος, θα γυρισω για την Καρινα Ν.Ουρανου...Κωλαρα εχει το μωρο, μπουταρες.!!
Κατερίνα:μάπα το καρπούζι!

jimiadis

Μέγας
Εγγρ.
5 Μαΐ 2011
Κριτικές
46
Like
3.331
Πόντοι
3.820

έτσι οπως τα γράφεις νόμιζα ότι δε ζω Θεσσαλονίκη και ότι έχουμε τρέλα μωρα στα μπουρδελα..με έχεις καταμπερδεψει ρε φιλος.Αθήνα μενω;

veriotis22

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2017
Like
98
Πόντοι
1
Τόσο κόπος είναι να γράψεις μια κριτική?
Αυτά που έγραψες σε 2 μέρες δεν θα τα θυμάται κανένας και θα ξανα έχουμε ερωτήσεις.
είχα γράψει ότι επισκέφτηκα την Πριν καμία 10αρια μέρες Αλλά γεμίσανε οι σελίδες με Λάρα και Πάολα και πήγε πίσω

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
217
Like
17.691
Πόντοι
38.177
τελικά πήγες μπήκες;

Άμα εννοείς την Ξένια από τις βίλες,πήγα έγραψα και κριτική αλλά είναι η μοναδική για την κοπέλα,γι αυτό λέω γράψτε κριτικές,οι κριτικές μένουν και ο καθένας ψάχνει με το όνομα και βρίσκει ότι θέλει.
Εδώ μέσα ότι γράφουμε βλέπεις σε 2-3 σελίδες χάνονται

veriotis22

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2017
Like
98
Πόντοι
1
Άμα εννοείς την Ξένια από τις βίλες,πήγα έγραψα και κριτική αλλά είναι η μοναδική για την κοπέλα,γι αυτό λέω γράψτε κριτικές,οι κριτικές μένουν και ο καθένας ψάχνει με το όνομα και βρίσκει ότι θέλει.
Εδώ μέσα ότι γράφουμε βλέπεις σε 2-3 σελίδες χάνονται
έχεις δίκιο φίλε μου. Εγώ είπα να το γράψω εδώ να ενημερωθείτε Αλλά στις κριτικές μένει με το όνομα. Σωστός ο azazel

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom