Κούλης Χρυσός
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Μαρ 2017
- Κριτικές
- 19
- Like
- 7.232
- Πόντοι
- 3.346
Δες μονο τις προηγουμενες σελιδες πως γραφει. Εγινε μελος το 17 και εχει παραπανω ποστ απο μενα. Μιλαμε ο ανθρωπος εχει προβλημα.
εσύ δεν τρώγεσαι
Δες μονο τις προηγουμενες σελιδες πως γραφει. Εγινε μελος το 17 και εχει παραπανω ποστ απο μενα. Μιλαμε ο ανθρωπος εχει προβλημα.
παστάκι Έλενα ποια η Ρουμάνα ;;Την Ξενια Ν.Ουρανου 4, την εχει παρει κανενας.?? Ελεγα για Παολα σημερα το βραδυ, αλλα βλεπω ειναι απογευματινη, οποτε πρεπει να βρω αντικαταστατρια... Αλλιως με βλεπω στο παστακι την Ελενα ή στην πορνιαρα την Λορενα....
εσύ δεν τρώγεσαι
Νταξει φιλε με εσβησες. Παλι καλα που δεν με εβαλες και τιποτα Ημισκουμπρια.
Φίλε παπα με όλο το συμπαθειο και καλή διάθεση κάθε μέρα γράφεις δέκα ποστς και λες και τα ίδια και ίδια.. Είναι βαρετό για τους άλλους.. Εδώ ενημερώνουμε για τα σπιτάκια και εργαζόμενες δεν κάνουμε κουτσομπολιό
Την Ξενια Ν.Ουρανου 4, την εχει παρει κανενας.?? Ελεγα για Παολα σημερα το βραδυ, αλλα βλεπω ειναι απογευματινη, οποτε πρεπει να βρω αντικαταστατρια... Αλλιως με βλεπω στο παστακι την Ελενα ή στην πορνιαρα την Λορενα....
Η Ξένια φίλε μου αρκετά τούμπανο και οι υπηρεσίες της καλές. Εμένα με ικανοποίησε! Ελπίζω να βοηθάω!Την Ξενια Ν.Ουρανου 4, την εχει παρει κανενας.?? Ελεγα για Παολα σημερα το βραδυ, αλλα βλεπω ειναι απογευματινη, οποτε πρεπει να βρω αντικαταστατρια... Αλλιως με βλεπω στο παστακι την Ελενα ή στην πορνιαρα την Λορενα....
Η Ξένια φίλε μου αρκετά τούμπανο και οι υπηρεσίες της καλές. Εμένα με ικανοποίησε! Ελπίζω να βοηθάω!
Η Ξένια φίλε μου αρκετά τούμπανο και οι υπηρεσίες της καλές. Εμένα με ικανοποίησε! Ελπίζω να βοηθάω!
Εχω γράψει για μια Ξένια που δουλεύει στις βίλες,δεν ξέρω αν λες γι αυτή.
παστάκι Έλενα ποια η Ρουμάνα ;;
Κατερίνα:μάπα το καρπούζι!Πηγα την ειδα, δεν μου γεμισε το ματι, πολυ μπαρμπατσικια...
Ναι για τις βιλες λεω, τωρα ειναι στο παρανταιζ. Στο παρανταιζ ηταν και η Καρινα το τουμπανακι, πηγα να την δω και αυτην σε σχεση με τις φωτογραφιες στο αλλο σαιτ, εχει ΒΥΖΑΡΕΣ.!!!!!!! Μικροκαμομενο κοριτσακι με κατι βυζαρες, το σουτιεν ηταν ετοιμο να σπασουν οι μπανελες, να κανουν κρακ.!!!
Στο Φριξου 12 το πανω ηταν ενα πιπινακι μοντελο μαυρομαλα Κατερινα, πολυ σπεσιαλ κωλαρακι, φαινοταν να εχει καλο μεγαλουτσικο βυζακι, φατσουλα ομορφη αλλα μου φανηκε βαριεστημενη και ξινη, εχει κανενας αποψη για το μικρο γιατι ψινομουνα να το χωσω...
Ν.Ουρανου & Μινωταυρου γωνια, η Ντονα ειναι αυτη.??? Μαυρομαλα, Αν ναι εχει μουνεψει αρκετα, το γκομενακι...
Ν.Ουρανου 26, Καρινα, ξανθια ψιλη γκομενιτσα λενε πολυ καλη μεσα στο δωματιο...
Εφυγα αχιστος, θα γυρισω για την Καρινα Ν.Ουρανου...Κωλαρα εχει το μωρο, μπουταρες.!!
έτσι οπως τα γράφεις νόμιζα ότι δε ζω Θεσσαλονίκη και ότι έχουμε τρέλα μωρα στα μπουρδελα..με έχεις καταμπερδεψει ρε φιλος.Αθήνα μενω;Πηγα την ειδα, δεν μου γεμισε το ματι, πολυ μπαρμπατσικια...
Ναι για τις βιλες λεω, τωρα ειναι στο παρανταιζ. Στο παρανταιζ ηταν και η Καρινα το τουμπανακι, πηγα να την δω και αυτην σε σχεση με τις φωτογραφιες στο αλλο σαιτ, εχει ΒΥΖΑΡΕΣ.!!!!!!! Μικροκαμομενο κοριτσακι με κατι βυζαρες, το σουτιεν ηταν ετοιμο να σπασουν οι μπανελες, να κανουν κρακ.!!!
Στο Φριξου 12 το πανω ηταν ενα πιπινακι μοντελο μαυρομαλα Κατερινα, πολυ σπεσιαλ κωλαρακι, φαινοταν να εχει καλο μεγαλουτσικο βυζακι, φατσουλα ομορφη αλλα μου φανηκε βαριεστημενη και ξινη, εχει κανενας αποψη για το μικρο γιατι ψινομουνα να το χωσω...
Ν.Ουρανου & Μινωταυρου γωνια, η Ντονα ειναι αυτη.??? Μαυρομαλα, Αν ναι εχει μουνεψει αρκετα, το γκομενακι...
Ν.Ουρανου 26, Καρινα, ξανθια ψιλη γκομενιτσα λενε πολυ καλη μεσα στο δωματιο...
Εφυγα αχιστος, θα γυρισω για την Καρινα Ν.Ουρανου...Κωλαρα εχει το μωρο, μπουταρες.!!
είχα γράψει ότι επισκέφτηκα την Πριν καμία 10αρια μέρες Αλλά γεμίσανε οι σελίδες με Λάρα και Πάολα και πήγε πίσωΤόσο κόπος είναι να γράψεις μια κριτική?
Αυτά που έγραψες σε 2 μέρες δεν θα τα θυμάται κανένας και θα ξανα έχουμε ερωτήσεις.
τελικά πήγες μπήκες;Τόσο κόπος είναι να γράψεις μια κριτική?
Αυτά που έγραψες σε 2 μέρες δεν θα τα θυμάται κανένας και θα ξανα έχουμε ερωτήσεις.
τελικά πήγες μπήκες;
έχεις δίκιο φίλε μου. Εγώ είπα να το γράψω εδώ να ενημερωθείτε Αλλά στις κριτικές μένει με το όνομα. Σωστός ο azazelΆμα εννοείς την Ξένια από τις βίλες,πήγα έγραψα και κριτική αλλά είναι η μοναδική για την κοπέλα,γι αυτό λέω γράψτε κριτικές,οι κριτικές μένουν και ο καθένας ψάχνει με το όνομα και βρίσκει ότι θέλει.
Εδώ μέσα ότι γράφουμε βλέπεις σε 2-3 σελίδες χάνονται