Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 11 άτομα (1 μέλη και 10 επισκέπτες)

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
102
Like
12.655
Πόντοι
25.165
καλησπερα παιδια τι κανετε???μπορειτε να μου πειτε μερικα πραγματα για τη μαντυ???ειδα και καποιες φωτος της???υπαρχει καποιο site που μπορω να κοιταξω η' κυκλοφορουν ετσι???

Ωπα ο αδερφος του kiri εσκασε μυτι

vdgle

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2008
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
1
Βρε παιδια αυτό με το studio athens ladies.κομ  πρεπει να εχει αναφερθεί τουλάχιστον δεκα φορες…
Πηγαίνετε λιγο πισω στις σελίδες δεν είναι δα και κανένας κόπος…

clayman1983

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
0
ρε παιδια αυτο το casa amare που αναφερατε πιο πανω, ποιό είναι?
εκεί δουλεύει η Αντριάνα???

mpotofilos

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
13
Like
200
Πόντοι
6.055
η τσατσα μου ειπε οτι βερονικα σταματαει γτ ειχε κατι οικογενειακα προβληματα στην πατριδα της,δυστυχως ειναι αληθεια η συγκεκριμενη τσατσα ειναι αξιοπιστη πηγη καθως μου ειπε οτι μιλησανε κ απο το τηλεφωνο :'(

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
καλησπερα συναγωνιστες και σορι αν δεν απαντησα σε καποιον αλλα ειχα ενα μικρο προσωπικο προβλημα υγειας και δεν μπηκα σημερα ουτε πηγα τσαρκα...αλλα θα σας αποζημιωσω με πληροφοριες απο την μεσημεριανη βολτα φιλου μου που δεν γραφει στα σαιτ ,στον μυλο και περιξ
ν. ουρανου 26 μια χοντρομιλφ ρωσιδοφατσα χωριατικη...χεσε μεσα και μια τσατσα αγενεστατη
ν. ουρανου το γνωστο κοντοπουτανο με ξανθιες ανταυγειες,το μουνακι και τα βυζια εξω φορα παρτιδα,φατσα μουνι,απαραδεκτη αισθητικα...
κωλετη η πολωνεζα λινα ωραιο,παχουλουτσικο μωρο με καλο βυζι...
κεφαλληνιας η αννα-μαρια κλασσικα παντα ομορφη..και παχουλουλα τελευταια,νταρντανεψε μου φαινεται...
στο λαφαμ οπου κατεθεσε ο φιλος μου πραγματι δουλευει η μαρια η τσεχα.σπευσατε!!μεταξυ μας τρελο μωρο για σπεσιαλ ξεσκισματα ακομη παρα τα χρονια δουλειας...εμφανως πιο αδυνατισμενη..ομως
ερως 16 κλειστο προφανως θαναι η μονικα αλλα μετα; τις 4-5;
ανδρεου γΕωργιου 4 η χριστινα η ρουμανα που δινει και κωλο...
για βερονικα δεν ξερω φιλε michael k
η ενημερωση βεβαια αφορα πρωινη βαρδια και σορι που την γραφω αργα αλλα φανταζομαι τα ιδια θα ισχυουν και αυριο πλην αννας μαριας που δουλευει δε-τρ-τε μονο..οποτε πιστευω σας προιδεαζω για αυριο.τωρα στην φριξου 9 μπηκε ο φιλος αλλα ηταν σε προγραμμα η κοπελα και δεν περιμενε να δει μαλλον θα ηταν η χριστινα...

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
ΥΓ 1 επειδη βλεπω μποτοφιλους μποτες δεν νομιζω να φοραγε καμια...απο αυτες που αναφερθηκαν
ΥΓ2 Η ΧΡΙΣΤΙΝΑ γυριζει κεφαλληνιας απο 22/8
ΥΓ3 η αννα μαρια σταματα οριστικα τελη αυγουστου...
ΥΓ4 η αφρουλα γυριζει απο δευτερα
ΥΓ 5 το νεο τηλ της κωλετη που το ξαναβρηκα ειναι 6940653999
για καποιον που ρωτησε
ΥΓ6 η ντιανα ειναι τανταλου 14 για αλλον φιλο που με ρωτησε
ΥΓ 7 Η Δαναη παλι λειπει ,περιοδος... :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
ΥΓ 8 Ολο  το ρεπορταζ ειναι απο καλη μεν πηγη,φιλο αλλα οχι πληρες γιατι απευθυνοταν σε μενα που ξερει τα γουστα μου..και δεν εχω για ολα αποψη προσωπικη σημερα οποτε μην με ρωτησετε λεπτομερειες..
ΥΓ 9 ανδρεου γεωργιου 4 θα ειναι κλειστο βραδι..αφου η μαρια τραγουδαει αλλου...
ΥΓ 10 ξεχασα την πολωνικη δυναμη στο 26 οκτωβριου για το πρωι,ο maaneskygen με επιβεβαιωσε με το παραπανω σημερα για οσα ειχα γραψει παλιοτερα...ΣΑΜΠΡΙΝΑ

oso_nixtonei

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
5
Like
16
Πόντοι
1
στο λαφαμ οπου κατεθεσε ο φιλος μου πραγματι δουλευει η μαρια η τσεχα.σπευσατε!!μεταξυ μας τρελο μωρο για σπεσιαλ ξεσκισματα ακομη παρα τα χρονια δουλειας...εμφανως πιο αδυνατισμενη..ομως

Καλα καταλαβα φιλε gl δεν ξεχνιεται τετιος ωραιος πατακος.Αλλα οταν την ειχα παρει μετρια πραγματα δε ειχε πιασιματα και τετοια.Θυμαμαι της ετριβα την κωλοτρυπιδα οσο την γαμουσα στα 4 και με τραβαει μια το χερι σαν να λεει θα στο κοψω.Κατα τα αλλα καλη.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Καλα καταλαβα φιλε gl δεν ξεχνιεται τετιος ωραιος πατακος.Αλλα οταν την ειχα παρει μετρια πραγματα δε ειχε πιασιματα και τετοια.Θυμαμαι της ετριβα την κωλοτρυπιδα οσο την γαμουσα στα 4 και με τραβαει μια το χερι σαν να λεει θα στο κοψω.Κατα τα αλλα καλη.
φιλε εχει αδυνατισει κι αλλο αλλα παραμενει old time classic για σαλονικη...εχω αλλη αποψη προσωπικα.φοβερα ξεσκισματα μαζι της...ειδικα παλιοτερα..τελευταια σαν να βιαζοταν αλλα σημερα ο φιλος μου ειπε ηταν καλη και καθολου βιαστικη...τωρα πως την εχασε το αλλο μαγαζι,τι παιχτηκε δεν ξερω..οικονομικα μαλλον...αυτο με το χερι το χουν πολλες και με εκνευριζει κι εμενα... :tickedoff:τελοσπαντων η συγκεκριμενη βαρυνεται με λιγοτερα αδικηματα απο αλλες οποτε αθωα η κατηγορουμενη στο μπουρδελοδικαστηριο  :2funny: :2funny: :2funny:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
που σαι ρε μποτοφιλε!!!!!!?
μπηκαν και θηλεα στο θρεντ;μπραβο...αντε γιατι πολυ π..ίλα επεσε :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
για πες λοιπον κοριτσι απο αθηνα τι ψαχνεις στην μπουρδελοκατασταση θεσσαλονικης; :think:

oso_nixtonei

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
5
Like
16
Πόντοι
1
Δοκιμασα την κοντοπουτανη τουμπανιαρα την κελλυ καλη τυπικη ενταξει 30 ευρω δεν τα λες και χαμενα καλα ηταν τιποτα το ιδιαιτερο βεβαια.

Βαρδαρης = παρακμη

Φευγοντας να παω στο αμαξι μου περναει ενας τυπος με ενα σαραβαλο και σταματαει με κοιταει τον κοιταω αντιλαμβανομαι οτι ειναι πουστρακι και φτυνω χαμω χαρακτηριστικα για να παρει συρμα σε τι εκτιμηση εχω τα πουστρακια.Κανονικα αυτον επρεπε να φτυσω βεβαια.Οταν μπενω στο αμαξι περναει παλι απο διπλα με κοιταει ε αγανακτω του κανω χαρακτηριστικη κινηση οτι θα του κοψω τον λαιμο και εφυγε.Καλα τι αλλο επρεπε να κανω για να το αντιληφθει το πουστρακι.Μαντρωμα θελουν και φουντο στο αιγαιο με 10 μποφορ.Τουλαχιστον οσοι απο δαυτους γινονται ενοχλητικοι και προκλητικοι και επιμενουν οταν καταλαβαινουν οτι δεν τους σηκωνει.

teris3

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2006
Like
1
Πόντοι
6
χαχαχαχα...παρόμοιο σκηνικό φίλε στην πιάτσα προχτές...δεν ξέρω αν τον έχεις πετύχει αλλά είναι ένας πούστης γύρω στα 50 που γυρίζει γύρω από το City Gate με ασημί Audi και ψάχνεται...
περνάω με το αμάξι και μου κάνει φώτα, την ψηλιάζομαι εγώ γιατί τον έχω ξαναδεί, και του λέω "γιατί μου κάνεις φώτα ρε ?" και μου λέει "πάμε να σου πάρω μια πίπα?" και του ρίχνω μια ροχάλα από το παράθυρο , για πότε έβαλε πρώτη και έφυγε....

AB66

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2008
Like
409
Πόντοι
36
:2funny: :2funny: :2funny:

Δεν τον/την έπιασαν τα σκάγια?

gerojimmy

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2009
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
1
το κοντοπουτανο που λες το πηρα προχτες ..κελλυ νομιζω μου ειπα ..πολυ γλυκια στο δωματιο αλλα και πολυ τυπικη ....πλαστικο βυζι αλλα καλο ...κλασσικη ελληνιδα πουτανα ..εχει απιστευτη σκυλοφατσουλα που σε προδιαθετει ...δεν διαμαρτυρηθηκε για τπτ και πραγματικα αξιζει τα 30 ευρω .40 δεν θα τα εδινα ...
Ερώτηση προς συναδέλφους..Αυτή η Κέλλυ πότε και που δουλεύει?

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
102
Like
12.655
Πόντοι
25.165
Η μαρινα σταματησε για τας διακοπας η δουλευει κανονικα πρωινα στο μαρινοσπιτο??

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom