GetYouBarbara
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 19 Απρ 2007
- Κριτικές
- 102
- Like
- 12.687
- Πόντοι
- 25.165
deker περιμενε για εφαρα
θα εφυγε βολτα,περιμενουμε νεα απο το μετωπο...deker περιμενε για εφαρα
ενα απο τα δυδιμα μπαινουμε μεσα,βλεπουμε την τανα και αμεσως μεταβολη και οπισθεν
και μουρμουριζει η τσατσα''που να μας πηδησει καλε...,αυτος παει για παπας με τετοιο μουσι''
ο ρε φιλε καλα την γλιτωσες,που το επαθες αυτο?το εχω δει πολλες φορες αυτο να γινεται με αλλους την ωρα που περιμενα στο σαλονι και η γκομενα παντα εβγαινε εξαλλη και γινοταν χαμος.μαλιστα μια φορα φοναξαν και νταβατζη γιατι εσπασε η καποτα και ο αλλος εχυσε μεσα.αυτη που λες μαλλον το εκανε για να καλυψει το θεμα και να μην υπαρξει φασαρια.παιδιά μου τυχε η εξής φάση. πάνω στην πράξη έσπασε η καπότα - ευτυχώς το πήρε αμέσως πρέφα η κορασίδα - γυρνάει όμως και μου λέει ότι δεν έχει άλλη μαζί και οτι δε πέζει με τίποτα να βγεί να φέρει άλλη γιατι θα την δόυν οι άλλοι, με συνέπεια απλα να μου τον παίξει. τι λέτε? πέζει όντως θέμα ή βρήκε ευκαιρία για τρελή ξεπέτα?
γεια σου ρε φιλε!που χαθηκες?οντως ειχα φυγει.λοιπον,συντομη βολτα....
ενα μελαχροινο ρουμανακι με απιστευτο πατο στο γνωστο σημειο κ ενα ξανθο επισης δυνατο πιο κατω κοντα στο φαναρι στο city gate γινοταν ουρες οποτε μονο απο μακρυα τα ειδα.δυο τρανς προς σφαγεια,δεν ειναι του γουστου μου οποτε δεν μπορω να εκφερω αποψη.στα στουντιακια μας τωρα.απεναντι απο jumbo,μαυρο καλο με ωραιο βυζακι κ ωραιο κωλαρακι στα 40ε.
λα φαμ,μελαχροινο μικροκαμομενο με ωραιο κωλαρακι αβυζο εντελως στα 40ε.
εκκλησια,μαυρη ασχημη ψηλη.....
φριξου,η γνωστη σε ολους μαντυ
τερμα κατω η ξανθια μιλφ με τις δυνατες βυζαρες
το καινουριο απεναντυ απο μπουτικ εχει φωτορυθμικα οποτε θυμιζει πολυ ντισκο κ ειχε την τονια,κοντη,λεπτουλα με μικρο βυζακι,εμενα δεν μου πολυαρεσε,το θετικο ειναι τα 30ε
κ κωλεττη η επισης γνωστη σε ολους σαρα.
στην περιοχη του βαρδαρη δεν μπηκα καν στον κοπο να παω
σιγουρα ειχε οικογενειακα η επιασε καμια αρρωστια και αποσυρθηκε?η τσατσα μου ειπε οτι βερονικα σταματαει γτ ειχε κατι οικογενειακα προβληματα στην πατριδα της,δυστυχως ειναι αληθεια η συγκεκριμενη τσατσα ειναι αξιοπιστη πηγη καθως μου ειπε οτι μιλησανε κ απο το τηλεφωνο :'(
ο ρε φιλε καλα την γλιτωσες,που το επαθες αυτο?το εχω δει πολλες φορες αυτο να γινεται με αλλους την ωρα που περιμενα στο σαλονι και η γκομενα παντα εβγαινε εξαλλη και γινοταν χαμος.μαλιστα μια φορα φοναξαν και νταβατζη γιατι εσπασε η καποτα και ο αλλος εχυσε μεσα.αυτη που λες μαλλον το εκανε για να καλυψει το θεμα και να μην υπαρξει φασαρια.
καμια παλια ηταν?
οχι η μιρελαμετα απο πολυ διαβασμα ξεχωρισα 2 3 καλες οπως αφρουλα χριστινα και σαρα αυτη η μιρελα ειναι μια ξανθια προστυχοφατσα?
οχι η μιρελα
ειναι σε ενα απο τα δυδιμα στον βαρδαρη
αρκετα καλη
μελαχρινη,πιασμενο πισω το μαλλιπως ειναι εμφανησιακα για να την ξεχωρισω ξερεις?
λεω να την χτυπησω το βραδακι αφου χτυπησω μερικές μπυριτσεςμελαχρινη,πιασμενο πισω το μαλλι
με μια ελιτσα στο χειλος
αξιζει μια καταθεση
δουλευει βραδινη βαρδια στο δυδιμο το γειτνιαζον προς το γυαλινο καφε
λεω να την χτυπησω το βραδακι αφου χτυπησω μερικές μπυριτσες
ποτε σεξ μετα απο αλκοολ, το χω κανει...δεν θα μπορεις να χ....λεω να την χτυπησω το βραδακι αφου χτυπησω μερικές μπυριτσες
την εφη στην κωλετη λες;γεματη δεν ειναι...η εφη που δουλευει? ειναι μια γεματη με κοντο μαλλι?