gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 505
- Πόντοι
- 4.906
Τετάρτη γύρω στις 23 και κάτι πήγα και εγώ να τσεκάρω τι παίζει με αυτήν την κοπέλα που όλοι έχουν ξετρελαθεί. Δεν μπορώ να πώ πως συγκρίνεται με αφρούλα. Επίπεδο μικρότερο. Κλάιν μάιν βυζί και κώλο. Όντως η πίπα της είναι αρκετά καλή, αλλά από εκεί και πέρα τίποτα το ιδιαίτερο. Ούτε η σούπερ γκόμενα είναι ούτε το σούπερ σέξ κάνει. Δεν μπορώ να πώ ότι με εντυπωσίασε. Δύσκολα θα ξαναπήγαινα. Φυσικά καθένας με τα γούστα του.
Πληροφορίες Επίσκεψης
Όνομα κοπέλας: Ντιάνα
καλα βρε παιδια τοσο καλη ειναι αυτη η ντιανα τελικα ή μας κανετε πλακα;4 κριτικες σε 4 μερες..λοιπον ε πλην γαμαικανου που ειναι γνωστος στο θρεντ και εξαιρειται,και τα γραψε και οπως ηταν τα πραγματα, ετσι και αντιληφθω οτι οι υπολοιποι μας δουλευετε ,μετα απο προσωπικη δοκιμη φυσικα θα πιασω κι εγω κανα δυο φιλες μου τανες και θα γραφω καθε μερα κριτικη με υμνολογια....δεν βαριεμαι...και θα εχω και δικιο για μερικες....στανταρ.
Πληροφορίες Επίσκεψης
Όνομα κοπέλας: Ντιάνα
καλα βρε παιδια τοσο καλη ειναι αυτη η ντιανα τελικα ή μας κανετε πλακα;4 κριτικες σε 4 μερες..λοιπον ε πλην γαμαικανου που ειναι γνωστος στο θρεντ και εξαιρειται,και τα γραψε και οπως ηταν τα πραγματα, ετσι και αντιληφθω οτι οι υπολοιποι μας δουλευετε ,μετα απο προσωπικη δοκιμη φυσικα θα πιασω κι εγω κανα δυο φιλες μου τανες και θα γραφω καθε μερα κριτικη με υμνολογια....δεν βαριεμαι...και θα εχω και δικιο για μερικες....στανταρ.