Γαμαικανος
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 7
- Like
- 2
- Πόντοι
- 66
φιλε τι ακριβως περιλαμβανει το αυταρχικον;φιλε gl, μονο εσυ με καταλαβαινεις η μαντυ κανει ?
φιλε τι ακριβως περιλαμβανει το αυταρχικον;φιλε gl, μονο εσυ με καταλαβαινεις η μαντυ κανει ?
γαμαικανε φτιαχνεσαι να ακουσεις μου φαινεται;;; καθε μερα τα ιδια ...φιλε τι ακριβως περιλαμβανει το αυταρχικον;
οχι αλλα τωρα καταλαβαγαμαικανε φτιαχνεσαι να ακουσεις μου φαινεται;;; καθε μερα τα ιδια ...
ελα ρε μην κρινεις τον αλλον ετσι...οχι αλλα τωρα καταλαβα
αυτος που το ζηταει ειναι πουστακος και ετσι εξηγειτε
η μεγαλη του μωαμεθανικη σουφρα
κατι δικα μου λεω
μην δινεις σημασια
εννωεις εμενα φιλε εβραιε???οχι αλλα τωρα καταλαβα
αυτος που το ζηταει ειναι πουστακος και ετσι εξηγειτε
η μεγαλη του μωαμεθανικη σουφρα
κατι δικα μου λεω
μην δινεις σημασια
οκ αν μπω θα της δωσω λες να πεσει γλωσσοφιλο;Εγω λεω πανε Χριστινα και πες της εχεις φιλακια απο το Αστερι. ΛοΛ. θα καταλαβει αυτη. Αυταρχικο = μπενεις μεσα και μετα φευγεις κρατωντας τον πισινο σου?
Μη γαματε το thread με οπαδικες παπαριεςεννωεις εμενα φιλε εβραιε???
:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*εννωεις εμενα φιλε εβραιε???
το αρχισα σε αλλο θεμα...οχι εδω!!!!και καλα θα κανεις να το ληξεις μην εχουμε αλλα..ενταξει?αντε μπραβω:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
εσυ τ'αρχισες
το ληγω ειμεθα οφ-τοπικ
με απειλεις;το αρχισα σε αλλο θεμα...οχι εδω!!!!και καλα θα κανεις να το ληξεις μην εχουμε αλλα..ενταξει?αντε μπραβω
και εμεις στα αντολικα και σε κατι καλαμαριες και φοινικες τους το..υςδεν απειλω ρε φιλε,αλλα εμεις εκει δυτικα τα παταμε τα ερ...α..τες παντων...στο θεμα...θα πας να γαμησεις?
και εμεις στα αντολικα και σε κατι καλαμαριες και φοινικες τους το..υς
σορυ για το ανωθεν ποστ
στο παρων θρεντ ειμεθα ολοι φιλοι
σκεφτομαι να παω αυτη την εβδομαδα αλλα προβληματιζομαι μεταξυ σαρας απο κωλετη,βερονικα και εκεινο το καινουργιο το μονικακι
την μαντυ την εχω φαει στον βαρδαρι
πολυ καλο
αν θες αυταρχικο κανει και η ντιανα στο αλουμινατο
ναι αξιζειθα γινουμαι και φιλοι στο τελος...καλα λενε το μουνι σερνει καραβι!!! εγω θα παω στη μαντυ,θελω οντος να δω αν αξιζει οπως λενε πολυ εδω
ε οσο γιαυτην το εμπεδωσαμε πιααν θες αυταρχικο κανει και η ντιανα στο αλουμινατο
εγραψε ενας μια κριτικη και ειπε οτι ηταν θεσπεσια
ναι αξιζει
αν εχεις και ρευστο παραπανω παρε και κατι εξτρα
τα τιμαει τα λεφτα της
δεν απειλω ρε φιλε,αλλα εμεις εκει δυτικα τα παταμε τα ερ...α..τες παντων...στο θεμα...θα πας να γαμησεις?
ενταξει ηρεμησε..δεν μιλαμε οπαδικα για ομαδες αλλα οπαδικα για πορνεςΑμέ τα πάτε καλά στο 40 εναντίον ενός.Αλλιώς η σούφρα σας μέσα σε 10 λεπτάκια πιο ανοιχτή και από ότι ιερόδουλος GILF 50 -αρα που κάνει πρωκτικό στο πρόγραμμα απο τα 18 της.