You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης
- Μέλος που άνοιξε το νήμα oceanspray
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 86K
- Εμφανίσεις 9M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 44 άτομα (4 μέλη και 40 επισκέπτες)
Και γω που μιλάω πάρα πολύ καλά γερμανικά να πάω και γω?
πιστευω οτι εχεις πλεονεκτηματα απο ολες τις αποψεις οταν μπορεισ να μιλας με τη κοπελα στη γλωσσα της.παμε παρεα να κανουμε δυο
Δεν μπορώ να αποδώσω όταν με βλέπουν άλλοι.
Προτιμώ μόνος
μην τρεπεσε κωλο ποσο εχει στην μαντυ?
AB66
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Απρ 2008
- Like
- 453
- Πόντοι
- 36
μην τρεπεσε κωλο ποσο εχει στην μαντυ?
μάλλον δεν κατάλαβα τι εννοείς
sxoinobaths
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 11 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 52
- Like
- 456
- Πόντοι
- 2.357
Κορίτσια,ενα έχω να σας πω..,η Ντιανα με ξέσκισε!! Εφόσον είχα ακούσει από έναν φιλαράκι μου ότι δεν έχει κόλλημα με τούς “besexual”,σκέφτηκα να την επισκεφτώ.Πήγα σήμερα πρωί κατά της 04:00,η μοναξιά στο σπίτι μου με έπνιγε. Έτσι αποφάσισα να πάω. Πράγματι εμφανίστηκε το ζουζουνακι μου που από το χαμόγελο της ένιωσα ότι θα περάσω καλά. Η Ντιανα ήταν πολύ φιλική και άνετη και με ώθησε να ξεπεράσω τον αχός που είχα. Πήρα ένα πρόγραμμα τον 70 ευρώ αφού συνεννοήθηκα μαζί της. Η ξανθούλα δεν ήθελε πολύ να καταλάβει τη έψαχνα γιατί μόλις είδε και το στριγκάκι μου όταν ξάπλωσα, ξεκίνησε μονή της ... Ομόλογο ότι το ζήλεψε το στρινγ μου γιατί πράγματι είναι πολύ σέξι. Δεν άργησε πολύ να νιώθω τα δάκτυλα της μέσα μου και με το αλο χέρι να πεζή το πουλάκι μου... .Ακόμα και τώρα που το περιγραφώ νιώθω την ξεχωριστή βραδιά που πέρασα μαζί της γεια αυτά τα λίγα λεπτά....... Η μολδαβεζα είναι απίστευτη φιλότιμη και χαμογελαστή πράγμα που σε κάνει να νιώθεις ότι γνωριζόμαστε από καιρό και ομολογώ ήτανε η πρώτη φορά έκτες που την είδα.Πριν φηγό μου υποσχέθηκε ότι την επόμενη φόρα θα μου κάνει κατή αλο ποιο φοβερό από την φαντασία της. Μην χάνετε τον χρόνο σάς φιλενάδεςJ γυρεύοντας μαλακες. Το άρωμα της μυρίζω ακόμα και καβλονω ,και δεν μου το ίππε αφού την ρώτησα και όλας γαμωτό μου. Οκ, δεν την μαλώνω γιατί θα είναι το κολλητό μου ζουζουνακι .Θα σου έρθω σύντομα γλυκιά μου και θέλω πολύ να δω αυτά που μου υποσχέθηκες........
Πληροφορίες Επίσκεψης
ρε παιδια τι γινετε;;;
φιλαρακο
τι ακριβως προγγραμα πηρες
αυταρχικο;
δεν την πηδηξες καθολου;
Ρε παιδιά σορυ άλλα η κριτική φαίνεται ότι γράφηκε από γυναίκα, το μόνο που με μπερδεύει είναι ότι λέει ότι έπαιζε το πουλάκι της..
Τώρα ή λέει πουλάκι το γατάκι της, ή πρόκειται για τραβεστί..!
Πάντως άντρας δεν την έγραψε...
GetYouBarbara
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 19 Απρ 2007
- Κριτικές
- 109
- Like
- 13.513
- Πόντοι
- 32.165
Αντε να πω και ενα καλο νεο που εμαθα σημερα. Πηρα τηλ κωλετη, ρωτησα για αφρο και εφη, αφρο θα δουλευει απο δευτερα και εφαρα απο τελος του μηνα περιπου. Αυτα!!
τωρα πες μας και για τα ωραριαΑντε να πω και ενα καλο νεο που εμαθα σημερα. Πηρα τηλ κωλετη, ρωτησα για αφρο και εφη, αφρο θα δουλευει απο δευτερα και εφαρα απο τελος του μηνα περιπου. Αυτα!!
GetYouBarbara
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 19 Απρ 2007
- Κριτικές
- 109
- Like
- 13.513
- Πόντοι
- 32.165
τωρα πες μας και για τα ωραρια
Εσενα θα σου πω για τα ωαρια!
sxoinobaths
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 11 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 52
- Like
- 456
- Πόντοι
- 2.357
Μαλλον με το φιλο το sxoinobati εχουμε ακριβως τα ιδια γουστα....Πρεπει να ειναι και αυτος ειδικευμενος σε μεγαλομαστα θυληκα,και βυζοειλωτας με γουστο...Μας αρεσει μαλλον το ιδιο στυλ...Το στυλ Αφρουλας,Μαιρουλας,ΧριστιναςΜαντυ και έως τα όρια της Σαρας.....Αν και εχω παθει πλακα με το σωμα και τα τεραστια βυζια της Βικυς,απο τη Μαντζαρου,η οποια όμως είναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ.....Μια φορά την πηρα,και δεν ξαναπηγα.Προτιμότερη η δεξιά ή η αριστερη για άλλους χειρα...
Ελπιζω σε ανανεωση του βυχοστολου γιατι :1.Βαριεσαι να πηγαινεις και να πληρωνεις συνεχεια την ιδια
2. Προσωπικα ξενερωνω να τρωω την ίδια γκόμενα μαζι με όλη τη Θεσσαλονικη εις στην ν-ιοστη...
Ναι φίλε είναι αλήθεια πως έχω ένα κόλλημα με το στήθος, αν κι είμαι νέος στο χώρο κ δεν ξέρω πολλά για τα κορίτσια της πόλης, οπότε μπορεί να μου ξεφεύγουν κι άλλα καλά κομάτια..! Ας πούμε γι' αυτή τη Βίκυ πρώτη φορά ακούω.. Έχεις περισσότερες πληροφορίες;
Σε ποιό της Μαντζάρου, κ πότε δουλεύει..; Αν ξέρει κάποιος ας βοηθήσει..! Thanks!
μη με μαλωνετε ρε παιδια,μονο βραδυ μπορω...γιαυτο ρωταωΡε κόλλημα αυτός ο άνθρωπος με τα ωράρια.
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 505
- Πόντοι
- 4.906
το επιβεβαιωνω η μαντυ μετα τις 7,τωρα κριστιντο σιτε δν το εχεις να δεις τηλεφωνακι να παρεις να μαθεις?? εγω δν μπορω να ξερω τα προγραμματα καθε κοπελας.
ΦΡΙΞΟΥ 9
ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΗΛΕΦΩΝΟΥ 6934 917169
στο σιτε λεει πρωινα ολη την εβδομαδα θα ειναι η Χριστινα και βραδυ Μαντυ.
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 505
- Πόντοι
- 4.906
απο Δευτερα λεει...Η Αφρούλα πότε γυριζει ρε κομάντα?
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 505
- Πόντοι
- 4.906
ε ειπαμε τα παντα ολα...και οι γερμανιδες ειναι συνηθως και καλες και αφου ηταν και αθηνα στο μεγαλο σχολειο...εδω ειναι επαρχια ακομα, πιο πισω τα πουτανακια μας,αγραμματα τα καημενα,θελουν φροντιστηρια.... δυστυχως εγω θα ρθω πρωι για λιγο απο το εξοχικο ενος φιλου χαλκιδικη και δεν παιζει να την φαω..λετε να παω χριστινα να δοκιμασω;ή θα τα κλαψω...φιλε gl, μονο εσυ με καταλαβαινεις η μαντυ κανει ?
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 69
- Εμφανίσεις
- 12K
- Απαντήσεις
- 180
- Εμφανίσεις
- 35K
- Απαντήσεις
- 38
- Εμφανίσεις