gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
εχει site?γιατι δεν το βρηκα?..τελικα επεστρεψε η οχι?και ποτε τη βρισκουμε στο μαγαζι?
[/quote
εχει site?γιατι δεν το βρηκα?..τελικα επεστρεψε η οχι?και ποτε τη βρισκουμε στο μαγαζι?
[/quote
ασε θα το στειλω με pmεχει site?γιατι δεν το βρηκα?..τελικα επεστρεψε η οχι?και ποτε τη βρισκουμε στο μαγαζι?
[/quote
η χριστινα ποια ειναι?ποτε δουλευουν αυτες τελικα?kiri εμενα εμφανησιακα πιο πολυ μαρεσει η Χριστινα απο την Μαντυ. Α και κατι ακομα μεχρι και η τσατσα μιλαει γερμανικα!
προσπαθησε ο φιλος gl να μου το στειλει αλλα δεν γινετε και εγω δεν το βρισκω στο ιντερνετ ...το σιτε δν το εχεις να δεις τηλεφωνακι να παρεις να μαθεις?? εγω δν μπορω να ξερω τα προγραμματα καθε κοπελας.
ΦΡΙΞΟΥ 9
ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΗΛΕΦΩΝΟΥ 6934 917169
στο σιτε λεει πρωινα ολη την εβδομαδα θα ειναι η Χριστινα και βραδυ Μαντυ.
τι εννοεις?χαθηκε και petrosyn ειχαμε καλη ενημερωση
kiri77 ξερης κατι;;;;;;;;
ο petrosyn λεω εχει κονε καλα σε αυτα τα θεματα.............τι εννοεις?
παραξενω που δεν υπαρχει το σιτε του μαγαζιουο petrosyn λεω εχει κονε καλα σε αυτα τα θεματα.............
μεχρι?απο 7 και μετα.
η μαντυ θα ειναι εκει μεχρι της 4? καλα πλακα κανω....θα περασω τοτε ,,,μεχρι τις 4 το πρωι, σοβαρα ομως αμα ξαναρωτησεις κατι στα επομενα 3 δευτερολεπτα του οποιου η απαντηση να μην εχει και τοσο σημασια θα αρχισω να βριζω! χαχαχα
Ρε Kiri77 τόσο φορτωμένο είναι το πρόγραμμά σου από τα και μπορεί να μην προλάβεις μέχρι τις 4?
Μην παρεξηγηθείς. Πλάκα κάνω
με ειχε φαει η αγαμια με τη δικια μου και εχω να αναπληρωσω ;)