Τρία αξιομνημόνευτα από τα σπιτάκια της πόλης
1) Μαντζάρου 14 παίζει ασιάτισσα!!! Σπάνιο για τα σπίτια της πόλης! Σχιτομάτικο με πιασίματα και μεγάλο πάτο! Την πέτυχα την περασμένη Πέμτη στις 19:30. Ψήνωμαι να την δοκιμάσω λόγω εμφάνισης. Αρνητικό το ότι βγηκε και ξαναμπήκε πολύ γρήγορα στην κουζίνα όπου κουβέντιαζε με φίλο/η. Αυτό σημαίνει γρήγορη ξεπέτα για όποιον την πάρει εκείνη τη στιγμή
2) Μόνικα στο έρως της 26ης Οκτ. Πολύ καλό μωρό, φιλικό gfe με σχιστά μάτια μεγάλο πάτο, μακρια καστανόξανθα μαλλιά. Γλύφει και τα μπαλάκια ακόμη και στο απλό πρόγραμμα. την πήρα γύρω στις 17:30
3) Αντριάνα στην εκκλησία της Νικ. Ουρανού. Βουλγάρικο καλικατζαρακι με εμφάνιση ''γαμώ το στανιό μου'' Μου έβγαλε μια γκάβλα όταν την πρωτοείδα και από τότε την έχω πάρει 3 φορές (ετοιμάζω το 4ο χτύπημα απόψε). Κοντή με ανύπαρκτο βυζί καλικατζαρε φάτσα (σαν μετωπική με νταλίκα είναι) της λείπουν και κάτι δόντια αλλά ... έχει καλή συμμετοχή, χαβαλέ, αφήνει να της πιάσεις το μουνί και στήνεται Α-Π-Ι-Θ-Α-Ν-Α στο πισωκολλητό! Έχει πολύ πλάκα όπως μιλάει τα ελληνικά με βουλγάρικη προφορά! Μ'αρεσει να είναι λίγο χαζούλα η γκόμενα! με ανάβει!!! Από αύριο θα είναι πρωινή (12:00 - 20:00)