Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 53 άτομα (2 μέλη και 51 επισκέπτες)
Εγγρ.
1 Σεπ 2016
Κριτικές
3
Like
122
Πόντοι
0
πήγα τελικά απο την Κατερίνα οι φωτο της άλλο δείχνουν και άλλη είναι ..εκτός και αν ήταν όντως άλλη , Βγήκε ένα φοβισμένο κοριτσάκι απο το δωμάτιο , ίσως να την τρομαξαν οι 5 μαντράχαλοι μαζι με μενα που την περίμεναν  , Πάντως δεν κέρδιζει στο σαλονι με τίποτα , μέσα δεν ξέρω καθώς δεν μπήκα , έκανα τον ηρωισμό και πήγα Φρίξου σ ένα που βγήκε μια Ρενατα αν θυμάμαι καλά , δεν μ ενθουσίασε μου φάνηκε κάπως (σα πιωμενη ας πουμε) Πήγα και σ ένα άλλο που όπως μπήκα μύριζε κάτουρο .....η κοπέλα Εβελίνα αν δεν κάνω λάθος ηταν σε πρόγραμμα ( μάλλον ουρολαγνίας αν υποθέσω απο την μπόχα)δεν την είδα  ..., Τελικά μπήκα και πήγα first time με την Ελενα στο καινούργιο .Αν και δεν μ ενθουσιάζει η εμφάνιση της μπήκα καθώς η άλλη επιλογή θα ήταν η Σοφία που έχω πάει 3 φορές Δεν τα έκλαψα δεν τρελάθηκα κιόλας . GoodNight people

moikan3

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2017
Like
42
Πόντοι
1
εχεται η μονικαρα απο την σερβια
κρατατε γερα
μην γαματε αλλο τις σαυρες
τιθασευστε την καυλα σας

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
5.139
Πόντοι
2.266
κρατατε γερα
τιθασευστε την καυλα σας
Eρχετε η Μονικαρα απο τη Σερβια τυπε ΑΝ ειναι και οντος Σερβα που δε το κοβω και σιγα τα λαχανα

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.711
Πόντοι
10.326
κρατατε γερα
τιθασευστε την καυλα σας
οταν θα πας κ σε ξεπεταξει στο 10' λεπτο η Μονικαρα, γιατι παραπανω δεν θα καθεται να μπεις να μας το γραψεις! :birdman:

moikan3

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2017
Like
42
Πόντοι
1
οταν θα πας κ σε ξεπεταξει στο 10' λεπτο η Μονικαρα, γιατι παραπανω δεν θα καθεται να μπεις να μας το γραψεις! :birdman:
γαμα εσυ τις εβελινες τις μονικες τις αφροδιτες και τις λοιπες παρωχημενες πουτανες

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.684
Πόντοι
736
Παει χάλασε και Εβελίνα;

Δεν την είδε καν ο συναγωνιστης απο οτι λέει , εκτός αυτου απο οτι ξέρω η εβελίνα δεν κάνει ουρολαγνεία οπότε μπορεί απλά να μην καθαρίσανε την τουαλέτα ξέρω γω ; Απο κει και πέρα εγω με εβελίνα περνάω καλά πριν κανα δίμηνο πήγα τελευταία φορά και γενικά τα τελευταία 2-3 χρόνια την έχω για στανταράκι αν και είμαι ανάμεσα στο να πάω ξανά εβελίνα η να δοκιμάσω καμιά καινουργια , για την επόμενη φορά που θα πάω. Σκέφτομαι για άνια που έχει σχετικά καλές κριτικές.

jimiadis

Μέγας
Εγγρ.
5 Μαΐ 2011
Κριτικές
46
Like
3.331
Πόντοι
3.820
κρατατε γερα
τιθασευστε την καυλα σας
μια απο τις μεγαααλες φολες π εχω παρει...ξεπετα στο φουλ...10 θα πανε και 2 θα περασουνε καλα και αν...και το καλα ειναι σχετικο ε!!

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Δεν την είδε καν ο συναγωνιστης απο οτι λέει , εκτός αυτου απο οτι ξέρω η εβελίνα δεν κάνει ουρολαγνεία οπότε μπορεί απλά να μην καθαρίσανε την τουαλέτα ξέρω γω ; Απο κει και πέρα εγω με εβελίνα περνάω καλά πριν κανα δίμηνο πήγα τελευταία φορά και γενικά τα τελευταία 2-3 χρόνια την έχω για στανταράκι αν και είμαι ανάμεσα στο να πάω ξανά εβελίνα η να δοκιμάσω καμιά καινουργια , για την επόμενη φορά που θα πάω. Σκέφτομαι για άνια που έχει σχετικά καλές κριτικές.

ουρολαγνεια η εβελινα σιγουρα κανει με αυτην ενεργητικη δηλαδή αυτή να κατουραει τον πελατη.
με αυτην παθητικη δηλαδή να δεχεται τα κατουρα του πελατη δεν νομιζω να κανει γιατι δεν ανακοινωνει κανενα τετοιο πρόγραμμα.

δεν με κατουρησε ποτέ καμμια, αλλα επειδή τα ειχα με φιλη της ακουγα πολλες ιστοριες

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
5.139
Πόντοι
2.266
μια απο τις μεγαααλες φολες π εχω παρει...ξεπετα στο φουλ...10 θα πανε και 2 θα περασουνε καλα και αν...και το καλα ειναι σχετικο ε!!
Μα γιατι το λες αυτο δε φαινετε καθολου οτι ειναι ξεπετα η κορασιδα

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.684
Πόντοι
736
ουρολαγνεια η εβελινα σιγουρα κανει με αυτην ενεργητικη δηλαδή αυτή να κατουραει τον πελατη.
με αυτην παθητικη δηλαδή να δεχεται τα κατουρα του πελατη δεν νομιζω να κανει γιατι δεν ανακοινωνει κανενα τετοιο πρόγραμμα.

δεν με κατουρησε ποτέ καμμια, αλλα επειδή τα ειχα με φιλη της ακουγα πολλες ιστοριες
Εγώ πάντως που την είχα ρωτήσει πρίν κανένα εξάμηνο για πρόγραμμα με ουρολαγνεία μου είπε οτι δεν κάνει , συγκεκριμένα μου είπε οτι "δεν μου βγαίνει" αν το θυμάμαι καλά , ίσως βέβαια να το έχει δοκιμάσει μερικές φορές .. αλλιώς που θα ήξερε οτι δεν της βγαίνει ;

redditor

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2017
Κριτικές
3
Like
124
Πόντοι
1
Καλησπέρα, ξέρει κανείς αν έχει τίποτα καλο για σήμερα Κυριακή βράδυ?

Terrano

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2017
Κριτικές
14
Like
2.133
Πόντοι
506
Η Λάρα για εμένα είναι μια από τις τρεις που αξίζουν πλέον.

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.711
Πόντοι
10.326
[size=60pt]ΣΕΙΣΜΟΣ - ΣΕΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΜΠΟΥΞΟΥ Ο ΛΑΟΣ!!![/size] :kneel: :kneel:

Χθεσινη βραδυνη τσαρκα 8[size=20pt]+2[/size] ατομων! Τα 2 θελαν μονο φαγητακι! :grin: Μπηκαμε στα μισα σαν μιλουνια κ τα αλλα μισα τα γυρισαμε αργα το βραδυ με ΑΖΑ. :happy:

Jamaican...το θελημα σου το εκπληρωσα! :grin:
Azazel...αυγουλακι ποσε θα ρουφηξεις στο τελος της αγ. περιοδου! :rockon:
Alladalla...αυτιστικ μου εισαι στην γραμμωση? Και δεν ηρθες στο τραπεζι! :grin:
Travestolagnos...η γκαντεμοσαυρα εφερε την βροχη στην πολη μας και εφυγε! :respect:
Menathor... αυτιστικο αγαπουλη πρωτη φορα βλεπω! :grin:
Pame gia alla...το μαυρο αυτιστικο παντα πειναει. Μλκ μου εβρεξε καποτες εχθες! :2funny:
Teochatz...πολυ ησυχος μας βγηκες εσυ! :grin:
Mpotofilos...αλλο ενα παιδι που ηθελε να κανει παρεα με το μαυρο μελος! :2funny:
Jimiadis... ο μλκ μου εφυγε τρεχοντας για να πλασει! :walkingpenis:

Παμε επιγραμματικα...
Bad girls. Γκαμπριελλα! :boobies:
Villa prive. Βερα. :rose:
Studio lux. Nικ. 1α. Σισσυ...το κοκκινομαλικο τσουβαλακι μου.
Νικ.1β. Βανεσσα...καλη ειναι μεσα,αν δεν ειχε θεμα με τον χρονο θα γινοταν top επιλογη.
Paradise 1. Αμαρυλλις.
Paradise 2. Σαντυ...ηθελε να μας παρει ολους Σαλονατο! :jade:
Red diamomd. Ινα...εχει μια κωλαρα τυπου Τουνης απο το my style rocks! :grin:
Νικ.8. Στελλα... ξανθο μιλφ που σε τραβαει απο εδω απο κει, πεταει μλκιες κ την χουφτωνεις και παλι χαζογελαει! :grin:

kostakios

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Σεπ 2014
Κριτικές
31
Like
3.591
Πόντοι
2.606
[size=60pt]ΣΕΙΣΜΟΣ - ΣΕΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΜΠΟΥΞΟΥ Ο ΛΑΟΣ!!![/size] :kneel: :kneel:

Χθεσινη βραδυνη τσαρκα 8[size=20pt]+2[/size] ατομων! Τα 2 θελαν μονο φαγητακι! :grin: Μπηκαμε στα μισα σαν μιλουνια κ τα αλλα μισα τα γυρισαμε αργα το βραδυ με ΑΖΑ. :happy:

Jamaican...το θελημα σου το εκπληρωσα! :grin:
Azazel...αυγουλακι ποσε θα ρουφηξεις στο τελος της αγ. περιοδου! :rockon:
Alladalla...αυτιστικ μου εισαι στην γραμμωση? Και δεν ηρθες στο τραπεζι! :grin:
Travestolagnos...η γκαντεμοσαυρα εφερε την βροχη στην πολη μας και εφυγε! :respect:
Menathor... αυτιστικο αγαπουλη πρωτη φορα βλεπω! :grin:
Pame gia alla...το μαυρο αυτιστικο παντα πειναει. Μλκ μου εβρεξε καποτες εχθες! :2funny:
Teochatz...πολυ ησυχος μας βγηκες εσυ! :grin:
Mpotofilos...αλλο ενα παιδι που ηθελε να κανει παρεα με το μαυρο μελος! :2funny:
Jimiadis... ο μλκ μου εφυγε τρεχοντας για να πλασει! :walkingpenis:

Παμε επιγραμματικα...
Bad girls. Γκαμπριελλα! :boobies:
Villa prive. Βερα. :rose:
Studio lux. Nικ. 1α. Σισσυ...το κοκκινομαλικο τσουβαλακι μου.
Νικ.1β. Βανεσσα...καλη ειναι μεσα,αν δεν ειχε θεμα με τον χρονο θα γινοταν top επιλογη.
Paradise 1. Αμαρυλλις.
Paradise 2. Σαντυ...ηθελε να μας παρει ολους Σαλονατο! :jade:
Red diamomd. Ινα...εχει μια κωλαρα τυπου Τουνης απο το my style rocks! :grin:
Νικ.8. Στελλα... ξανθο μιλφ που σε τραβαει απο εδω απο κει, πεταει μλκιες κ την χουφτωνεις και παλι χαζογελαει! :grin:
Στέλλα μέσα... τζάμπα φράγκα- παπαλα....Πρόεδρε για τα υπόλοιπα δεν θα γράψεις;;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom