topscorer
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 9 Νοε 2014
- Κριτικές
- 30
- Like
- 5.051
- Πόντοι
- 5.646
Στη Χαρίλαου!χεστηκαμε για την μονικα (ισως παω χαχαχαχα) εμενα πιο πολυ με νοιαζει το "που ειναι η νατασσα"
Στη Χαρίλαου!χεστηκαμε για την μονικα (ισως παω χαχαχαχα) εμενα πιο πολυ με νοιαζει το "που ειναι η νατασσα"
περασα σημερα με το αμαξι εξω απο το free house , το 1ο ηταν ανοιχτο, μετα απο καιρο μερα, αλλα βιαζομουν και δεν μπηκα να δω ποια ηταν μεσαχεστηκαμε για την μονικα (ισως παω χαχαχαχα) εμενα πιο πολυ με νοιαζει το "που ειναι η νατασσα"
Την ειδες τωρα τελευταια δηλαδη??Στη Χαρίλαου!
Όχι,αλλά εκεί ξέρω ότι μένει.Την ειδες τωρα τελευταια δηλαδη??
ναι μαζι με τη Σαρα...ποσα χρονια πισω εισαι αδερφε?Μαγκες η εφη ειναι ακομα στο Ι. Κωλέττη 17?Αν ναι ξέρετε μηπως και ωραριο που ειναι εκει? ειμαι στην πολη και θελω να παω μια επισκεψη
Κάποτε η Νικόλ είχε δουλέψει στις βίλες αλλά για πολύ λίγο, τώρα δε ξέρω αν ξαναπήρε μεταγραφή εκει
[/quoteσα μουμια ειναι τωρα η νικολ μετα το ατυχημα και τησ πλαστικες..κριμα.την ειδα πριν ενα μηνα και δεν πιστευα οτι την εχω παρει στο βαρδαρη 200 φορεσ σε καλεσ εποχες τηςΑληθεια τωρα;; Η γνωστή Νικόλ (η Γαλλιδα Μιλφο-τζιλφ) παίζει να πήρε μεταγραφή στις Βίλλες;;; Περασε κανενας απο εκει;;
δεν ειναι γαλιδα.απλα ετσι κολησε απο τη αρχη και ετσι την ξερουμε ολοιΑληθεια τωρα;; Η γνωστή Νικόλ (η Γαλλιδα Μιλφο-τζιλφ) παίζει να πήρε μεταγραφή στις Βίλλες;;; Περασε κανενας απο εκει;;
Που τη θυμήθηκαν και ξέθαψαν αυτή πάλι?Η Νικολ η γνωστή τελικά...όταν έλεγα δεν μπορούν να βρουν κοπέλες , όμορφες, ορεξάτες κλπ κλπ ....οι άνδρες είμαστε αρχοντοχορηγοι παντού. Γιατί να δουλέψει η μουναρα και μάλιστα αυτήν την δουλειά ;;; Άντε βαριά κάνα 20 ήμερο σαν εσκορτακι για τα βασικά και άραγμα- χορηγία ...
Καλησπερα!
Νεος στο forum αλλα και στον χωρο :-)
Ως απειρος, θα ηθελα να ρωτησω:
Παιζει στη Θεσσαλονικη κανενας οικος με Asian; Το κλασικο που βλεπουμε στις τσοντες. Κοντουλα, μαυρο ισιο μαλι, σχιστο ματι κτλ