topscorer
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 9 Νοε 2014
- Κριτικές
- 30
- Like
- 5.051
- Πόντοι
- 5.646
Ξέρω ένα με 5€ γλύφεις πατούσα!Σου κάνει?παιδια κανενα φτηνο μπουρδελο με καλες υπηρεσιες στην θεσσαλονικη ξερεται?
Ξέρω ένα με 5€ γλύφεις πατούσα!Σου κάνει?παιδια κανενα φτηνο μπουρδελο με καλες υπηρεσιες στην θεσσαλονικη ξερεται?
ξέρεις που είναι οι Βιλλες;;; χαχαχα
:coolcondom: :coolcondom: :coolcondom: :coolcondom: :coolcondom: :coolcondom:
Με τη ΜΟΝΙΚΑ..θα τις βρω!!!!ξέρεις που είναι οι Βιλλες;;; χαχαχα
[size=30pt]Η Μόνικα Σέρβα σύντομα κοντά μας στη Θεσσαλονίκη![/size]
[size=30pt]Η Μόνικα Σέρβα σύντομα κοντά μας στη Θεσσαλονίκη![/size]
Φακιρη οτι λαμπει δεν ειναι χρυσοςΜε τη ΜΟΝΙΚΑ..θα τις βρω!!!!
γραψε την σε καποιο αλλο μαγαζι απο τις Βιλλες....αλλωστε για την Λαρα θελεις να γραψεις οχι για το μαγαζιμπορουν οι διαχειριστες να βαλουν το Bella Donna στο χαρτη? θελω να γραψω κριτικη για Λαρα και δεν μπορω. Ενημερωτικα παντως περασα με προγραμμα 150ε με τζακουζι και 2 εκτονωσεις και περασα σουπερ. Λαρα η Σεξουλιαρα.
αθηνα εχει πολυ καλες κριτικες και σε μερικες την κραζουνε λογο επαρσης...λες να μας βγει παλτο;Φακιρη οτι λαμπει δεν ειναι χρυσος
150 για την Λαρα............
Οχι πώς μπαινω στο πορτοφόλι κανενός.....
Αλλα 150 στην Λαρα ρε φιλε?????
Και οταν λες πέρασες σούπερ ??
Εκανες cim,cif,πρωκτικο???
Σε αφησε δάχτυλα, Γλωσσοφιλα ??
Ποση ωρα εκατσες μαζι της??
Και εγω παει φιλε με την Λαρα οταν ηταν στα 30 και κομοδινο,
Αλλα ηξερα τι εδινα και πως ηθελα να γαμησω το μικρο ετσι για το γουστο του πετιτ μινιον κοριτσακι!
Διάβασα βέβαια οτι άλλαξε εδω στα ποστ σας.....
ΆΛΛΑΞΕ τοσο πολυ για 150??????
μην βιαζεσαι ...κατσε να μαθουμε...την λαρα την πηδαω χρονια απο τοτε που ητανε κομοδινο...τωρα τελευαταια εχει αλλαξει πολυ...150 για την Λαρα............
Θα δειξει η νεκροψια εγω παντος κραταω μικρο καλαθιαθηνα εχει πολυ καλες κριτικες και σε μερικες την κραζουνε λογο επαρσης...λες να μας βγει παλτο;
Δε ξερω αν αξιζει τα 150 αλλα εχει αλλαξει παααααααααααααααααααααααααααρα πολλη σε σχεση με παλια ειναι αρκετα καλη στο δωματιο πλεον150 για την Λαρα............
οντως...λες να κανει γυμνο και να αφηνει δαχτυλιασματα σε τζακουζι;Δε ξερω αν αξιζει τα 150 αλλα εχει αλλαξει παααααααααααααααααααααααααααρα πολλη σε σχεση με παλια ειναι αρκετα καλη στο δωματιο πλεον
Δε ξερω αν τα σκαει καποιος πλεον πολλα μπορει να κανει εδω φαντασου και με το 40αρι περνας αρκετα καλα μαζι της φαντασου αν καποιος σκασει 150αριοντως...λες να κανει γυμνο και να αφηνει δαχτυλιασματα σε τζακουζι;