GetYouBarbara
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 19 Απρ 2007
- Κριτικές
- 102
- Like
- 12.689
- Πόντοι
- 25.165
Μηπως τελικα η νατασσα τσαρινα σταματησε οριστικα και δεν μας το λενε? Πηρα χθες παλι τηλ να ρωτησο και μου ειπαν να ξαναπαρω σε ενα μηνα....
Μηπως τελικα η νατασσα τσαρινα σταματησε οριστικα και δεν μας το λενε? Πηρα χθες παλι τηλ να ρωτησο και μου ειπαν να ξαναπαρω σε ενα μηνα....
Ενα μηνα.???...ουτε στο Ικα να επαιρνες...
εγραψα και κριτικη και τα ειπα καμια 7-8 σελιδες πιο πισωΑσχετο αλλα για την Καντυ κανεις δεν μιλησε. Πηγε κανεις τελικα?
εγραψα και κριτικη και τα ειπα καμια 7-8 σελιδες πιο πισω
Μεγαλη απωλεια αν ισχυει οντως. Μολις ειχε ερθει κ δουλευε στο Bella και πριν περασει μηνας σταματησε. Ειχε μαθει και λιγα ελληνικα. Πολυ κριμα, μονο γι αυτην εγω κατεβαινα.σταματησε επιστρεφει στην πατριδα της
Αμα ειναι να πηγαινουν 50 και να γραφει ο 1. Να λεμε παλι καλα που εγραψε και ο 1.
εγω ενημερωσα την πρωτη μερα π γυρισε...αν και δεν το πιστευα ,ετρεξα,ειδα,εγραψα..τωρα μαλλον οι υπολοιποι δεν το θεωρησαν αναγκαιο γιατι η καντυ πανω κατω ειναι ακριβως οπως ητανε και δεν υπαρχει κατι καινουργιο να πουνε...Αμα ειναι να πηγαινουν 50 και να γραφει ο 1. Να λεμε παλι καλα που εγραψε και ο 1.
Τόσο καλή είναι η σαντυ
Καλα ενταξει..
ρε ειμαστε αξιολυπητοι ρεΚαλα ενταξει..
Διαβασε και τις κριτικες που λενε οτι ειναι επιπλο...
Ψαχνεται τωρα ολοι και ποσταρετε κοριτσια απο τα στουντιο της Αθηνας..
Μη τη γαμας ρε φιλε αμα δε σου αρεσει...δεν ειναι υποχρεωτικο ή προτεινε μας κι εσυ καποια αλληρε ειμαστε αξιολυπητοι ρε
ρε ο αλλος κλαιει που εφυγε η νατασα ρε
ρε ελεος...
ΕΛΕΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ
αποχη ρεΜη τη γαμας ρε φιλε αμα δε σου αρεσει...δεν ειναι υποχρεωτικο ή προτεινε μας κι εσυ καποια αλλη
Οντως για την Βανεσσα ειναι απωλεια αν και πηγα πολλες φορες με αυτην θα ξαναπηγαινα και απ οτι θυμαμαι γιατι εβλεπα και το προγραμμα των βιλλων ξαναγυρισε την τελευταια φορα γυρω στα τελη Μαιου μεχρι τον Αυγουστο στο bella dona οπου και πηγα μονο για να την παρω ματι.Ισως γυρισει παλι ποιος ξερει.....Μεγαλη απωλεια αν ισχυει οντως. Μολις ειχε ερθει κ δουλευε στο Bella και πριν περασει μηνας σταματησε. Ειχε μαθει και λιγα ελληνικα. Πολυ κριμα, μονο γι αυτην εγω κατεβαινα.