You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης
- Μέλος που άνοιξε το νήμα oceanspray
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 85K
- Εμφανίσεις 9M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 56 άτομα (2 μέλη και 54 επισκέπτες)
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
αν και εχει καποιες μερες που πηγα θελω να καταθεσω την πολυ καλη εμπειρια μου με την Σαμπρινα που δουλευει 26 οκτωβριου απεναντι απο τα jumbo.αν και ο χωρος ειναι ψιλομετριος...η κοπελα ψηλη,πλουσιο βυζι οχι σφιχτο ομως..πολυ καθαρη και ομορφη,απο πολωνια.δεν ηταν βεβαια η πρωτη φορα μαζι της (αν λεει κατι αυτο το θετω γιατι ισως μια εξοικειωση μετραει).καλο τσιμπουκι,οχι τελειο.στο προγραμμα με 69(σχημα λογου γιατι εναλλαξ την εγλειψα) με αφηνε ακομη και δαχτυλο να βαλω και να παιξω..αρκετα με το μουνακι της.εδειχνε να καυλωνει εστω και fake και δεν βιαζοταν ουτε σε αγχωνε..το αντιθετο μαλιστα μετα ξαπλωσε και λιγο διπλα στο τελος.σε ιεραποστολικο εγινε μονο η φαση αλλα με αρκετη διαρκεια οπως προανεφερα και με σφιχτο τυλιγμα ποδιων γυρω απο την μεση και βογγητακια στα πολωνικα.γενικα πιστευω αξιζει για δοκιμη και θα μοιραστουμε εμπειριες με οποιον συναγωνιστη δοκιμασε ή δοκιμασει.εγω την πετυχα πρωι δεν ξερω για τωρα ομως σιγουρα το ωραριο,κανει και νυχτες
Γαμαικανος
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 7
- Like
- 2
- Πόντοι
- 66
thanksσημερα πηρα τηλ γαμαικανε...
η μιλανα δουλευει αυριο, μετα τις 8!!
GetYouBarbara
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 19 Απρ 2007
- Κριτικές
- 102
- Like
- 12.720
- Πόντοι
- 25.165
Σημερα το μεσημερι που να παω ρε γαμωτο... Κρατουσα για αφρουλα αλλα ειναι η Σαρα στην θεση της. μετα παιζει και η μαρινα αλλα λετε να παω σαμπρινα μπας και ειναι εκει?
Γαμαικανος
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 7
- Like
- 2
- Πόντοι
- 66
γιατι δεν πας μιλαναΣημερα το μεσημερι που να παω ρε γαμωτο... Κρατουσα για αφρουλα αλλα ειναι η Σαρα στην θεση της. μετα παιζει και η μαρινα αλλα λετε να παω σαμπρινα μπας και ειναι εκει?
το βραδακυ
αφρουλα δεν ειναι αλλα λεει...
SOS μιλουσα σημερα με φιλο και μου ειπε για μια Βερονικα την οποια δν εχω παρει ποτε. Εκανα αναζητηση βρηκα που δουλευει κτλ αλλα δν ειδα κανενα σχολιο η καποια κριτικη ακομα. μπορει καποιος σας παρακαλω να μου πει παραπανω για βερονικα τι ωρες δουλευει, τι προγραμμα κανει, σε τι ειναι καλη κτλ κτλ!!! ευχαριστω.
Δεν μας λες τι σου ειπε το φιλαρακι σου για να εξαψουμε την φαντασια μας..
GetYouBarbara
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 19 Απρ 2007
- Κριτικές
- 102
- Like
- 12.720
- Πόντοι
- 25.165
γιατι δεν πας μιλανα
το βραδακυ
αφρουλα δεν ειναι αλλα λεει...
Μπορει να παω και βραδυ. αλλα μεσημερι θα παω σιγουρα γιατι οπως λεω και στην αφρουλα καθε φορα που παω ΕΧΩ ΠΟΛΛΕΣ ΚΑΟΥΡΕΣ! χαχαχα
Γαμαικανος
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 7
- Like
- 2
- Πόντοι
- 66
η αφρουλα νομιζω εφυγε για τας διακοπαςΜπορει να παω και βραδυ. αλλα μεσημερι θα παω σιγουρα γιατι οπως λεω και στην αφρουλα καθε φορα που παω ΕΧΩ ΠΟΛΛΕΣ ΚΑΟΥΡΕΣ! χαχαχα
δηλαδης θα πηδησεις εν μια ημερα εις διπλουν;;; :o
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
η αννα μαρια γνωριζει κανεις αν κανει footjob η ποδολαγνεια;Ας απαντησει καποιος που το εχει κανει η απο τους πολυ παλιους.θελω την πληροφορια για φιλαρακι.την εχω παρει αρκετες φορες αλλα επειδη το συγκεκριμενο προγραμμα δεν με ενδιαφερει ουτε ρωτησα ουτε αυτη το ανεφερε
GetYouBarbara
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 19 Απρ 2007
- Κριτικές
- 102
- Like
- 12.720
- Πόντοι
- 25.165
Λαθος, η Αφρουλα εχει αδιαθεσια και γυρναει απο τριτη, ετσι μου ειπε η τσατσα δλδ..η αφρουλα νομιζω εφυγε για τας διακοπας
δηλαδης θα πηδησεις εν μια ημερα εις διπλουν;;; :o
Γαμαικανος
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 7
- Like
- 2
- Πόντοι
- 66
ε τοτε την τριτη θα την τιμησω δεοντωςΛαθος, η Αφρουλα εχει αδιαθεσια και γυρναει απο τριτη, ετσι μου ειπε η τσατσα δλδ..
thanks
Γαμαικανος
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 7
- Like
- 2
- Πόντοι
- 66
ολα καλατι κανετε παιδες?ολα καλα?καιρο εχουμε να τα πουμε.τι λενε τα νεα κοριτσακια μας στην κωλλετη?
αλλα αποσενα περιμενουμε
καμια εκ βαθεων αναλυση
γιατι εμεις τωρα τελευταια
πολυ χειρογλυκανο
ελειπα χαλκιδικη 5μερο κ δεν ειχα το χρονο για βολτες.αλλα το ευχαριστο ειναι οτι ειδα πολλα νεα μεληολα καλα
αλλα αποσενα περιμενουμε
καμια εκ βαθεων αναλυση
γιατι εμεις τωρα τελευταια
πολυ χειρογλυκανο
ντεκερ ειχε πολυ μουνι χαλκιδικη? σε ποιο μερος ησουνα?ελειπα χαλκιδικη 5μερο κ δεν ειχα το χρονο για βολτες.αλλα το ευχαριστο ειναι οτι ειδα πολλα νεα μελη
ημουν με τη δικια μου αλλα απο μουνι αλλο τιποτα φιλε.πολλα ζευγαρια βυζια ειδε κ δεν την παλεψα.πρωτο ποδι.....ασε,οι γυναικες εχουν ξεφυγει.δεν υπηρχε γκομενα μονη η οποια να μην φοραει μακρυα μπλουζα για φορεμα.......ντεκερ ειχε πολυ μουνι χαλκιδικη? σε ποιο μερος ησουνα?
Γαμαικανος
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 7
- Like
- 2
- Πόντοι
- 66
φουρκα πηγες;ημουν με τη δικια μου αλλα απο μουνι αλλο τιποτα φιλε.πολλα ζευγαρια βυζια ειδε κ δεν την παλεψα.πρωτο ποδι.....ασε,οι γυναικες εχουν ξεφυγει.δεν υπηρχε γκομενα μονη η οποια να μην φοραει μακρυα μπλουζα για φορεμα.......
πηγα κ απο κει.γιατι?φουρκα πηγες;
Γαμαικανος
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 7
- Like
- 2
- Πόντοι
- 66
γιατι και εγω εκει ημουνπηγα κ απο κει.γιατι?
και συμφωνω και επαυξανω με οσα προειπες
τα χουν παιξει οι γκομενες και εχουν βαλθει να μας χαπακοποιησουν
αν ησουν κ την κυριακη στο καπρις θα πρεπει να εφαγες φρικη οπως κ εγω αλλωστεγιατι και εγω εκει ημουν
και συμφωνω και επαυξανω με οσα προειπες
τα χουν παιξει οι γκομενες και εχουν βαλθει να μας χαπακοποιησουν
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 69
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 176
- Εμφανίσεις
- 30K
- Απαντήσεις