You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης
- Μέλος που άνοιξε το νήμα oceanspray
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 85K
- Εμφανίσεις 9M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 48 άτομα (2 μέλη και 46 επισκέπτες)
al pacino
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2008
- Κριτικές
- 293
- Like
- 9.994
- Πόντοι
- 13.755
εχεις παει ποτε ή εχεις περασει ποτε εξω απο στουντιο??εχει σημασια αυτο που σε ρωταωεχω την εξης απορια τα στουντιο ειναι νομιμα? ειναι δλδ κατι σα τα μπουρδελα αλλα πιο κυριλε? ή οι γκομενες που εχουν δεν ελεγχονται απο κανενα?
Γαμαικανος
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 7
- Like
- 2
- Πόντοι
- 66
ρε τι μουνια γαμανε οι αθηναιοι....
Humax
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Νοε 2007
- Like
- 9.085
- Πόντοι
- 2.356
και που περασες πως σου φανηκε ναναι κατι νομιμο η κατι παρανομοναι εχω περασει γιατι?
al pacino
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2008
- Κριτικές
- 293
- Like
- 9.994
- Πόντοι
- 13.755
αν περασες απ'εξω,θα ειδες ταμπελες,φωτεινα γραμματα,παρκινγκ....λες να ριχνει ο αλλος τοσα λεφτα για να φτιαξει κατι παρανομο που το βλεπει ολος κοσμος??γι'αυτο σε ρωτησα αν εχεις περασει απ'εξωδε μου φανηκε παρανομο αλλα ελλαδα ειμαστε, ξερω γω....
που ακριβως βρισκονται??Βρε παιδιά κοιτάξτε καλα το site…
Εχει φωτογραφίες κοριτσιων από κάθε σπιτι…
GetYouBarbara
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 19 Απρ 2007
- Κριτικές
- 102
- Like
- 12.720
- Πόντοι
- 25.165
Κατι ακουσα για καινουριο μωρο Κωλετη, περασε κανεις?? η Σαρα τι να εγινε... Πρωινα στην θεση της αφρουλας ποια ειναι αραγε? ξερει κανεις?
Επισκέπτης
Στην κωλέττη οι καινούργιες παρουσίες είναι μια Νατάσσα νομίζω (ελληνίδα) ψιλομπαμπάτσικη που λέει κ ο Αρναούτογλου, μαυρούλα στο δέρμα με γυαλάκια. Δεν θα την έλεγες όμορφη άλλα κάτι μου λέει ότι μέσα θα είναι καλή, επίσης δουλεύει κ η Ίνγκα που την είχα δοκιμάσει πριν κάτι μέρες στην Νικηφόρου Ουρανού τέρμα κάτω. Έχω γράψει κριτική γιαυτήν για περισσότερες λεπτομέριες.
Nick-Thess
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 3
- Like
- 309
- Πόντοι
- 21
Καλησπερα παιδες... Καταθεση χτες βραδυ, κατα τις 4.00 στην Κεφαλληνιας στη Χριστινα απο Πολωνια... (ξανθια, ψηλη, λεπτη, καλο προσωπο, ωραιο στητο αλλα σιλικονατο μαλλον βυζι κ καπως πεσμενο κωλαρακι που ομως ειχε τελεια αισθηση...)
Περασα αψογα μαζι της, ειχε πολυ καλη συμμετοχη παρα την περασμενη ωρα, κ με τις κραυγουλες που εβγαζε καθως την εσπρωχνα με εφτιαχνε υπερβολικα...
Σιγουρα θα ξαναπαω μαζι της, και μουναρα ειναι, και πολυ καλη στο σεξ...
Απλα εχω μια απορια: Αυτη ειναι η περιβοητη Χριστινα που δουλευε παλια στην Κοροβαγκου? Βλεπετε δεν ειχα παει στον οικο της Κοροβαγκου οσο ηταν ανοιχτος και δεν ξερω αν οι αναφορες για την 'Χριστινα Κοροβαγκου' αντιστοιχουν σ'αυτην την Χριστινα...ας δωσει τα φωτα του καποιος που ξερει
Περασα αψογα μαζι της, ειχε πολυ καλη συμμετοχη παρα την περασμενη ωρα, κ με τις κραυγουλες που εβγαζε καθως την εσπρωχνα με εφτιαχνε υπερβολικα...
Σιγουρα θα ξαναπαω μαζι της, και μουναρα ειναι, και πολυ καλη στο σεξ...
Απλα εχω μια απορια: Αυτη ειναι η περιβοητη Χριστινα που δουλευε παλια στην Κοροβαγκου? Βλεπετε δεν ειχα παει στον οικο της Κοροβαγκου οσο ηταν ανοιχτος και δεν ξερω αν οι αναφορες για την 'Χριστινα Κοροβαγκου' αντιστοιχουν σ'αυτην την Χριστινα...ας δωσει τα φωτα του καποιος που ξερει
Επισκέπτης
Ναι αυτή είναι.
Γαμαικανος
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 7
- Like
- 2
- Πόντοι
- 66
ρε παιδια η μιλανα στο ερως στην περιοχη μυλου
δουλευει πρωινη η βραδυνη βαρδια
δουλευει πρωινη η βραδυνη βαρδια
Επισκέπτης
Εγώ είμαι τυχερός που την πρόλαβα το πρώι δηλαδή! Μπουαχαχα xD
GetYouBarbara
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 19 Απρ 2007
- Κριτικές
- 102
- Like
- 12.720
- Πόντοι
- 25.165
SOS μιλουσα σημερα με φιλο και μου ειπε για μια Βερονικα την οποια δν εχω παρει ποτε. Εκανα αναζητηση βρηκα που δουλευει κτλ αλλα δν ειδα κανενα σχολιο η καποια κριτικη ακομα. μπορει καποιος σας παρακαλω να μου πει παραπανω για βερονικα τι ωρες δουλευει, τι προγραμμα κανει, σε τι ειναι καλη κτλ κτλ!!! ευχαριστω.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 69
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 176
- Εμφανίσεις
- 30K
- Απαντήσεις
- 38
- Εμφανίσεις