η σαρα φιλε ειναι πραγματι ολα τα λεφτα...την εχω παρει αρκετες φορες..φοβερη βυζαρου,αφηνει γλειψιμο στα βυζακια κανει και γλειφομουνι,special προγραμματα κλπ αριστη επιλογη..για τους λατρεις των πληθωρικων μωρων οπως εμεις και των βυζολαγνων.τωρα η δαναη ειναι ελληνιδα παλιουτσικη στον χωρο,καστανη ποτε κοντο ποτε μακρυ μαλλι πολυ παλια ηταν βαρδαρη,μετα στις ραγες ανδρεου γεωργιου 4 ως τα Χριστουγεννα περυσι,μετα προμηθεως 14 τελευταια την εχω χασει και την ψαχνω κι εγω...ομορφουλα ειναι,εξυπηρετικη,ελευθερα πιασιματακια αλλα οχι και φοβερη απο λοιπες επιδοσεις και πρωτοβουλιες..ανεβαινει παντως κι απο πανω αν θελησεις ομως και τουλαχιστον δεν σε αγχωνει ουτε βιαζεται,θελει να φυγεις ικανοποιημενος..μια φορα που βιαζομουν μου ειπε γρηγορος ησουν σημερα,πρωτοφανες για πουτανα εστω κι αν δεν το εννοουσε..τωρα αν μας φωτισει και καποιος για το που εμφανιζεται... να σου πω την αληθεια βαρδαρη δεν πολυψαχνω ειμαι της περιοχης μυλου περισσοτερο και εκει πηγαινα καρφωτη μονο για παρτη της...