Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 246 άτομα (3 μέλη και 243 επισκέπτες)

sxoinobaths

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Μαρ 2009
Κριτικές
52
Like
456
Πόντοι
2.357
Η Νατασα ειναι μια ΣΕΞΟΒΟΜΒΑ στο κρεβατι και ειδικα τωρα που εχει το πλαστικο,στο κρεβατι κλασης ανωτερη απο τον Μιρελα.Ραπτορ,ακομα ειναι στο Godiva??Τελευταια που περασα (δεν πηρα τηλ ο μαλακας) δεν δουλευει,αν ξες κατι καλως.

Εγω τελευταια φορα που εκανα τσαρκα, μετα τα χριστουγεννα, την πετυχα στο καινουριο που λεγεται Free House νομιζω..
Για το αλλο το καινουριο, που ειναι η Βανεσα-Λουση, ξερει κανεις το τηλεφωνο ή τις βαρδιες..;
Γιατι θελω να παω αυριο το πρωι, να μην τρεχω τζαμπα...

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
5.095
Πόντοι
2.266
Η Νατασα ειναι μια ΣΕΞΟΒΟΜΒΑ στο κρεβατι και ειδικα τωρα που εχει το πλαστικο,στο κρεβατι κλασης ανωτερη απο τον Μιρελα.Ραπτορ,ακομα ειναι στο Godiva??Τελευταια που περασα (δεν πηρα τηλ ο μαλακας) δεν δουλευει,αν ξες κατι καλως.
Τυπε μαλακια ειπες εμφανισιακα μιλαμε οχι στο κρεβατι και τη Μιρελα δε τη φτανει η θεια που να χτυπαει τον κωλο της κατω.Δεν εχω ιδεα που δουλευειδε παω καθουλου σ αυτην μια δυο φορες εχω παει πριν αρκετα χρονια

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
5.095
Πόντοι
2.266
Εγω τελευταια φορα που εκανα τσαρκα, μετα τα χριστουγεννα, την πετυχα στο καινουριο που λεγεται Free House νομιζω..
Για το αλλο το καινουριο, που ειναι η Βανεσα-Λουση, ξερει κανεις το τηλεφωνο ή τις βαρδιες..;
Γιατι θελω να παω αυριο το πρωι, να μην τρεχω τζαμπα...
Πρωινη δουλευει στο καινουργιο ν.ουρανου με μινωταυρου

Πουτσαρας4

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2016
Κριτικές
6
Like
249
Πόντοι
281
Γουστα ειναι αυτα ραπτορ,κλαιν μαιν η Μιρελα.Σαν 15χρονο κανει.Για την εμφανιση,προσωπικα δεν... :)

sxoinobaths

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Μαρ 2009
Κριτικές
52
Like
456
Πόντοι
2.357
Πρωινη δουλευει στο καινουργιο ν.ουρανου με μινωταυρου

Ναι, αλλα λογικα καποιες μερες θα παιρνει ρεπο... Λεω μπας κ κανεις ξερει αν θα ειναι αυριο, μην τυχον πεσω πανω στο ρεπο...
Ας πουμε η Αφροδιτη η γνωστη απο Κωλεττη ειναι σταθερα Δε-Τρ-Τε πρωι, εδω κ χρονια απ' οτι θυμαμαι... Παρεπιπτοντως αναφερθηκε κατι για μια αλλη Αφροδιτη βυζαρου στο Βεγκας...
Και για αυτη θα θελα ενημερωση αν υπαρχει...

kritik1982

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2013
Κριτικές
34
Like
1.652
Πόντοι
716
Ναι, αλλα λογικα καποιες μερες θα παιρνει ρεπο... Λεω μπας κ κανεις ξερει αν θα ειναι αυριο, μην τυχον πεσω πανω στο ρεπο...
Ας πουμε η Αφροδιτη η γνωστη απο Κωλεττη ειναι σταθερα Δε-Τρ-Τε πρωι, εδω κ χρονια απ' οτι θυμαμαι... Παρεπιπτοντως αναφερθηκε κατι για μια αλλη Αφροδιτη βυζαρου στο Βεγκας...
Και για αυτη θα θελα ενημερωση αν υπαρχει...

Εβαλα στο αλλο θεμα με τα τηλεφωνα το τηλεφωνο του στουντιο να ρωτησεις

sxoinobaths

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Μαρ 2009
Κριτικές
52
Like
456
Πόντοι
2.357
Εβαλα στο αλλο θεμα με τα τηλεφωνα το τηλεφωνο του στουντιο να ρωτησεις

OK, θενκς φιλε..!
Μολις πηρα τηλεφωνο... Τωρα ειναι εκει, αλλα αυριο δεν θα ειναι... Απο βδομαδα μαλλον παλι, μου ειπε...

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
5.095
Πόντοι
2.266
Γουστα ειναι αυτα ραπτορ,κλαιν μαιν η Μιρελα.Σαν 15χρονο κανει.Για την εμφανιση,προσωπικα δεν... :)
Το οτι κανει σα 15χρονο δε μας ενδιαφερει μιλαμε για εμφανηση οχι για χαρακτηρα επισεις συμφωνω για τα γουστα αλλα αντικειμενικα η τσαρινα δε φτουραει μια μπροστα στη Μιρελα δε πηρε το παρατσουκλι η μοντελισια για πλακα

sokofretas_soko

Νέο Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2016
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα αλάνια, ξέρει κανεις αν η Εμμανουέλα η Ξανθιά Ρουμάνα ειναι ξανά στην πιάτσα πήγε κανένας τωρα στα κοντά ?

FILOXENOUMENOS

Μέγας
Εγγρ.
10 Αυγ 2006
Κριτικές
40
Like
1.190
Πόντοι
4.387
Επειδή δέχτηκα 6 μηνύματα για τη Βουλγάρα θα το ξαναπω.
ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΒΓΑΛΑ ΕΞΩ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΠΙΣΚΕΨΗ. ΤΗ ΓΝΩΡΙΣΑ ΕΞΩ.

Το να με ρωτάτε τι έκανα όμως ρε παιδιά ημαρτον...

Θέλετε να βγαλετε γκομενα που δουλεύει σε μπουρδέλο ή για το free fuck μόνο?

Πηδηξτε την εκεί στο μαγαζί όσο θα μείνει ακόμα

FILOXENOUMENOS

Μέγας
Εγγρ.
10 Αυγ 2006
Κριτικές
40
Like
1.190
Πόντοι
4.387
Επίσης , πήγε ένας γελοιος σήμερα και της είπε να βγουνε. Του λέει Οχι. Και αυτός της είπε για μένα. Και καλά όπως βγηκες με εκείνον βγες και μαζί μου...

Η κοπελα είναι πολύ συνειδητοποιημένη επαγγελματίας .
Δουλεύει 8 10 ώρες και μετά πάει σπίτι της.
Εγω υπήρξα τυχερός και τη γνώρισα σε περίοδο που δε δούλευε.

Γνώμη μου είναι ότι δεν ενδείκνυται για αγαπουληδες γιατί μέλημά της είναι να μαζέψει χρήματα για ένα συγκεκριμένο λόγο οπότε ελλοχεύει ο κίνδυνος ο κάθε γαμπρός να την χρυσοπληρώσει εκτός μαγαζιού

colonel nathan jessup

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2017
Κριτικές
30
Like
534
Πόντοι
306

steroto

Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2016
Like
2
Πόντοι
0
Καλησπέρα συναγωνιστές!

Ψάχνω εδώ και καιρό και δεν μπορώ να βρω κοπέλα στη Σαλόνικα (είτε σε μπουρδέλο ή βίζιτα) που να μην είναι τελείως ξυρισμένη (το τελείως αξύριστη αποδεκτό ;-) )...  :zfuck:

Φαντάζομαι οι περισσότεροι τυπάδες θα με κράξετε αφού προτιμάτε φαλακρίτσα, αλλά ρε μάγκες εγώ θέλω το μουνί να έχει την τριχούλα του (άλλο θέμα η καθαριότητα).

Αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει θα είμαι ευγνώμων!  :helpplea: :helpplea:
Είσαι παράξενο παιδί...

Έχω αρχέγονα ένστικτα συναγωνιστή... και τα lux studio πλέον δεν θυμίζουν σπηλιές... Οπότε πάνε η εποχές (αρχές του 2000 είχα ξεκινήσει τις καταθέσεις) που οι 3/10 ικανοποιούσαν την παραξενιά μου. Τώρα ψάχνω και δεν βρίσκω... και δυστυχώς δεν νομίζω να μπορεί να βοηθήσει κανείς!

Μόνο μία βρήκα σε ένα σπίτι (όχι studio κτλ), ανεξάρτητη, αλλά μόλις την είδα ψιλοσιχάθηκα και την έκανα...

Να μην είναι full ξυρισμένη θέλω, όχι να είναι βρωμιάρα ή χοντρή... Και δυστυχώς (για εμένα - ευτυχώς για εσάς) τα καλά ή έστω μέτρια πιπίνια, είναι καθρέφτες...

giomotor

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2016
Like
26
Πόντοι
0
αυτα γινονται αμα γραφεις μαλακιες και παπαριες...

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
217
Like
17.679
Πόντοι
38.177
Η κοπέλα είναι από βουλγαρία τρελό μουνι
Γνωριστήκαμε εκτός χώρου πριν τις γιορτές
Δεν ξέρω στη δουλειά πώς είναι αλλά στην προσωπική της ζωή πηδιέται φανταστικά
Έχει όμως κάποια θέματα ψυχολογικά και έκοψα

Γνωριζεις αρκετες γκομενες-γυναικες που ΔΕΝ εχουν ψυχολογικα θεματα???

Έχω αρχέγονα ένστικτα συναγωνιστή... και τα lux studio πλέον δεν θυμίζουν σπηλιές... Οπότε πάνε η εποχές (αρχές του 2000 είχα ξεκινήσει τις καταθέσεις) που οι 3/10 ικανοποιούσαν την παραξενιά μου. Τώρα ψάχνω και δεν βρίσκω... και δυστυχώς δεν νομίζω να μπορεί να βοηθήσει κανείς!

Μόνο μία βρήκα σε ένα σπίτι (όχι studio κτλ), ανεξάρτητη, αλλά μόλις την είδα ψιλοσιχάθηκα και την έκανα...

Να μην είναι full ξυρισμένη θέλω, όχι να είναι βρωμιάρα ή χοντρή... Και δυστυχώς (για εμένα - ευτυχώς για εσάς) τα καλά ή έστω μέτρια πιπίνια, είναι καθρέφτες...

Τυπε,ποιανου κλωνος εισαι???

Χυσεας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2016
Κριτικές
3
Like
1.290
Πόντοι
216
Μολις γυρισα απο Λουση-Βανεσα Μινωταυρου με Νικ.Ουρ..Τρελο Μουνι και τρελο Γαμησι!!Απο τις 11 το πρωι που πηγα δεν ειχε ερθει μου ελεγε συνεχως η τσατσα,πηγα αλλες 5-6 φορες εως τις 12 που τελικα ηρθε και ημουν ο Πρωτος της Ημερας!! :dancing: :dancing:
Την πήρα πριν 4 χρόνια στο λα φαμ , Ρουμάνα, άψογη στο κρεβάτι.

Χυσεας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2016
Κριτικές
3
Like
1.290
Πόντοι
216
αφου ειναι οι ιδιες και οι ιδιες θελω να ρωτησω κατι! Ξερουμε τπτ γι αυτες?

Κερυ- las vegas
Λιζα- Vis 9
Μαρια- free house
Αννα - free house
Σαρα- Μινωταυρου 14
Μονικα-Νικ.28
Χριστινα- Πετρου Ερημιτη 1
Αλινα- Βιλλες.....
Σκεφτόμαστε να δοκιμάσουμε μια από αυτές

Stories

Νέο!

Stories

Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Top Bottom