teochatz
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 24 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 44
- Like
- 1.500
- Πόντοι
- 1.071
Το δικο μου συμπερασμα ειναι και με την πειρα τοσων ετων πλεον αλλα και με τις δοκιμες που εκανα το καλοκαιρι οτι οι κοπελες που αξιζουν σιγουρα ειναι μονιμα η Αφροδιτη,η Νατασα,η Ειρηνη,η Γαληνη και τωρα η πιτσιρικα η Αντριαννα που επεστρεψε.
Απο κει και περα ρισκαρεις...κατι ψιλοκαλες πιτσιρικες εμφανιζονται δουλευουν 2 μηνες και εξαφανιζονται...
ο αλλος ανοιγει καινουριο στουντιο και βαζει μεσα τη Μαρινα να δουλεψει
Στα χρονια που ασχολουμαι με το αθλημα τετοια περιοδο παρακμης δεν εχω ξαναδει
Οποτε κι εγω αναρωτιεμαι πλεον αν οι ενημερωσεις απο τσαρκες και το γραψιμο κριτικων εχει πλεον νοημα ή ειναι τζαμπα κοπος και γι'αυτο και δε μου κανει καμια αισθηση πλεον το να γυριζω απο δω κι απο κει σε 20 μπουρδελα μπας και πετυχω το κατι καλο...
Αυτο το κατι καλο σπανιοτατα το πετυχαινω...
και οσο για τις καλοκαιρινες δοκιμες και πιο συγκεκριμενα για 3 κοπελες που πηγα λογω των καλων κριτικων που διαβασα ηταν εντελως για τον πουτσο
Θέμα ρίσκου πιστεύω δεν τίθεται.Πας δοκιμάζεις,μένεις ευχαριστημένος,ξαναπάς.Δεν μένεις,δεν ξαναπάς.Εκτός αν δεν έμεινες ευχαριστημένος και θες να ξαναπάς επειδή ακούς θετικά λόγια για τη κοπέλα και θεωρείς ότι δεν ήταν σε καλή μέρα ή κάτι τέλος πάντως δεν πήγε καλά.Τότε ναι θα το εκλάμβανα ως ρίσκο,όπως και να πας σε κάποια που ούτως ή άλλως έχει αρνητικές εντυπώσεις