mpouxos
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2014
- Κριτικές
- 169
- Like
- 8.711
- Πόντοι
- 10.326
Ε! Εισαι ωραιος.Σκεφτόμαστε να δοκιμάσουμε μια από αυτές
Ε! Εισαι ωραιος.Σκεφτόμαστε να δοκιμάσουμε μια από αυτές
Γράψτε λάθοςΆλλη ήταν αυτή φίλε
Επίσης , πήγε ένας γελοιος σήμερα και της είπε να βγουνε. Του λέει Οχι. Και αυτός της είπε για μένα. Και καλά όπως βγηκες με εκείνον βγες και μαζί μου...
Η κοπελα είναι πολύ συνειδητοποιημένη επαγγελματίας .
Δουλεύει 8 10 ώρες και μετά πάει σπίτι της.
Εγω υπήρξα τυχερός και τη γνώρισα σε περίοδο που δε δούλευε.
Γνώμη μου είναι ότι δεν ενδείκνυται για αγαπουληδες γιατί μέλημά της είναι να μαζέψει χρήματα για ένα συγκεκριμένο λόγο οπότε ελλοχεύει ο κίνδυνος ο κάθε γαμπρός να την χρυσοπληρώσει εκτός μαγαζιού
Φίλε Thanassis1984 θα εισηγηθώ τη χρήση καινούργιου αξεσουάρ
Κατά άλλα πραγματικά σε νοιώθω και εγώ τη γουστάρω τη μουνότριχα, αλλά η WWF έχει ήδη ανακηρύξει τη μουνόψειρα "προστατευόμενο είδος"
Επίσης , πήγε ένας γελοιος σήμερα και της είπε να βγουνε. Του λέει Οχι. Και αυτός της είπε για μένα. Και καλά όπως βγηκες με εκείνον βγες και μαζί μου...
Γνώμη μου είναι ότι δεν ενδείκνυται για αγαπουληδες γιατί μέλημά της είναι να μαζέψει χρήματα για ένα συγκεκριμένο λόγο οπότε ελλοχεύει ο κίνδυνος ο κάθε γαμπρός να την χρυσοπληρώσει εκτός μαγαζιού
Kαι τι σε πειραζει στα τετοια σου εκτος οτι ειναι πουτανα εκοψες και λασπηΕπίσης , πήγε ένας γελοιος σήμερα και της είπε να βγουνε. Του λέει Οχι. Και αυτός της είπε για μένα. Και καλά όπως βγηκες με εκείνον βγες και μαζί μου...
Παντα μιλαμε να συνδυαζει Εμφανιση με Καλς Υπηρεσιες μεσα και οχι να Παιδιαριζει και να μενεισ με το Πουλι στο χερι.Η Μιρελα εινι καλη να την εχεις Γκομενα εξω να σου κανει τα ναζακια κανα μισαωρο να σου σπαει τα αρχιδια γενικα και να της ριχνεις κανα πηδουλο και να την Κυκλοφορεις εξω μετα ετσι που ειναι Μοντελισια οπως λες και να Καυχιεσαι με υφος Καρδιναλιου και να λενε οι αλλοι που σε βλεπουν μαζι της 'Πωω τι Μουνι Γαμαει ο Τυπος'. Η τσαρινα ειναι Γυναικα με ολη τη Σημασια της λεξης με Βυζαρες για να Γλειψιματα Ισπανικα και Χυσιματα.Στο Φιναλε παρε εσυ το Μιρελακι και εγω την Τσαρινα και Καλα μας Στεφανα!!χαχαχαΤο οτι κανει σα 15χρονο δε μας ενδιαφερει μιλαμε για εμφανηση οχι για χαρακτηρα επισεις συμφωνω για τα γουστα αλλα αντικειμενικα η τσαρινα δε φτουραει μια μπροστα στη Μιρελα δε πηρε το παρατσουκλι η μοντελισια για πλακα
Κανενα προβλημα εγω τα βρισκω μαζι της χαχαχαχα αλλα μιλουσαμε καθαρα εμφανησιακα οχι για αποδοσεις και πιστεψε με οτι απο θεμα αποδοσης μια χαρα ειναι η Μιρελα απλα οχι με ολους κατι που κανουν οι περισσοτερεςΠαντα μιλαμε να συνδυαζει Εμφανιση με Καλς Υπηρεσιες μεσα και οχι να Παιδιαριζει και να μενεισ με το Πουλι στο χερι.Η Μιρελα εινι καλη να την εχεις Γκομενα εξω να σου κανει τα ναζακια κανα μισαωρο να σου σπαει τα αρχιδια γενικα και να της ριχνεις κανα πηδουλο και να την Κυκλοφορεις εξω μετα ετσι που ειναι Μοντελισια οπως λες και να Καυχιεσαι με υφος Καρδιναλιου και να λενε οι αλλοι που σε βλεπουν μαζι της 'Πωω τι Μουνι Γαμαει ο Τυπος'. Η τσαρινα ειναι Γυναικα με ολη τη Σημασια της λεξης με Βυζαρες για να Γλειψιματα Ισπανικα και Χυσιματα.Στο Φιναλε παρε εσυ το Μιρελακι και εγω την Τσαρινα και Καλα μας Στεφανα!!χαχαχα
ο αλλος ανοιγει καινουριο στουντιο και βαζει μεσα τη Μαρινα να δουλεψει
οριστε....αμεσως ρε αλ να κατηγορησεις τα αφεντικαποιο εννοεις αρχηγε?...επειδη την ψαχνω την Μαρινα...
δε γαμιεσαι ν ασπρισεις ρε παπαρα!!!!!
τα ονόματα που λες φίλε μου εγώ τα διάβασα εδώ πέρα γιατί την κοπέλα τη γνωρίζω με το κανονικό το βουλγαρικό της το όνομα.Δεν καταλαβαινω πως τη γνωρισες... Λες οτι την πετυχες εντελως τυχαια καπου κι ετυχε να 'ναι μια κοπελα που δουλευε παλια σε στουντιο ως Λουση κ τωρα αρχισε να ξαναδουλευει ως Βανεσα..;
Καθαρα απο συμπτωση, χωρις να γνωριζεις ποια ειναι κ που δουλευει..;
Οχι οτι με αφορα βεβαια... Δικη σας υποθεση το τι κανετε στη ζωη σας...
Αλλα μου κανει εντυπωση, πως γνωριζετε τοσα πραγματα για τη ζωη καποιων κοριτσιων...
Ισως αν εισαι σταθερος πελατης καποιας να μαθαινεις πιο πολλα...
Εγω σπανια να 'χω παει με καποια πανω απο 2-3 φορες, και με το τσιγγελι αποσπω καποιες πληροφοριες...
Οσο για αυτο που λες, περα απ' το οτι αναφερθηκε σε σενα, που 'ναι οντως μαλακια... Κι αν βγηκε με καποιον αλλον δηλαδη, ειναι υποχρεωμενη να βγει κ με καθε αλλον..;
Εγω οταν παω με καποια κοπελα, θελω να μ' αρεσει πολυ κ να τη γουσταρω, οπως θα γουσταρα κ μια γκομενα που βλεπω εξω... Με τη διαφορα οτι ξερεις οτι με 30-40 ευρω, μπορεις να την εχεις για 10-15 λεπτα... Κ στην ωραια γκομενα, που θα γνωρισεις εξω, το πιθανοτερο ειναι οτι θα φας χυλοπιτα κι ακυρο, και με την κοπελα στο στουντιο το πιθανοτερο ειναι απλα να 'χεις εναν καλο οργασμο κ να μην υπαρχει καμια συνεχεια... Αλλα δεν ειναι κακο να 'χεις την φαντασιωση κ την ψευδαισθηση, οτι υπαρχει κατι παραπανω απ' αυτο κι οτι μπορει να γουσταρει κι αυτη...
Λεφτα δεν υπαρχει περιπτωση να μου φαει καποια ουτως ή αλλως, καθως ουκ αν λαβεις παρα του μη εχοντος...!
Η Νατάσα δουλεύει στο free house ΠΣΚΔ πρωινή βάρδια 11-20.Καλησπέρα σε όλη την παρέα ! Μια ερώτηση έχω μιας και λείπω το τελευταίο 1,5 μηνα απο την ενεργο δράση και εχω χάσει καποιες εξελίξεις ! Το λοιπον , η Νατάσα η τσαρίνα που δούλευε παλια στους κλέφτες και μετα γκοντιβα που εμφανιζεται πλεον ? Δευτερον η Αντριαννα που αναφερεται ειναι η γνωστη κλασσικη Αντι που στο ροντεο ειναι πιο καλη κι απ τη Λολα του Καρνεισον ? Αν ειναι αυτη θα ηθελα να γνωριζω επισης και για αυτην τη διευθυνση του καταστηματος της . Ευχαριστω πολυ ολους , Μπορει να μη βοηθω ακομη οσο θελω αλλα συγχωρεστε λιγο η αμαθεια λιγο η αφραγκια θα ανακαμψουμε αδερφια !!