Κάνοντας χθες το βράδυ τσάρκα,πρόσεξα πάντως ότι υπάρχουν κάποια ελάχιστα καινούργια κομμάτια.Κατέληξα πάντως στη Μαρίζα από Las Vegas και αναμένεται κριτική.Παραθέτω τα δεδομένα,ότι θυμάμαι:
Φρίξου 14Β Τζέσυ,μια συμπαθητική κοκκινομάλλα τσουβάλα
Φρίξου 14Α ένα ωραίο ξανθό μωρό αλλά όταν μπήκα,ήταν ήδη στο σαλόνι και πήγαινε στο δωμάτιο,ίσα ίσα το είδα και έφυγα
Φρίξου 15 μετά η Μπία αν κατάλαβα καλά από περιγραφή κριτικής yorkie.Βαριεστημένη βγήκε στο σαλόνι και η τσατσά μου πρήξε τα @@@ να περάσω.Μου πε και μένα για πρόγραμμα μισή ώρας με 50 ευρώ και τελείωμα όπου θέλω
Φρίξου 13Α ένα ωραίο μωρό,που βγήκε με τα βυζιά φόρα ωστόσο δεν συγκράτησα το όνομα της και σίγουρα θα τη δοκιμάσω.Όποιος ξέρει όνομα ας πει και εντυπώσεις
Φρίξου 13 Μιρέλα εμφανώς αδυνατισμένη πάλι,εμένα πάντως τα μοντελέ δεν μ αρέσουν
Νικηφόρου Ουρανού 8 Βιολέτα,έχω βαρεθεί να τη βλέπω και δεν έχει κριτική,μοντελέ και αυτή
Vis 9-Νικηφόρου Ουρανού 20 Γκαμπριέλα
Στο κόκκινο πιο πέρα εμφανίστηκε μια Χριστίνα αν θυμάμαι καλά,αλλού ήταν πριν τη θυμάμαι
Νικηφόρου Ουρανού 28 μια κοπέλα που μου θυμίζει μια στριπτιτζού από το Blue Iguana,δεν θυμάμαι όνομα,ωστόσο μου κάνε εντύπωση και αυτή
Στο πρώτο τρίδυμο ένα άβυζο minio Φλορίτα
Στο δεύτερο δεν άνοιξαν
Στο τρίτο η milf Καρίνα
Μινώταυρου 14 η Αθηνά με τα βυζιά φόρα,χωρίς τσατσά.Όπως την είδα φέρνει λίγο σε Νικόλ,σε νεότερη έκδοση σαφώς
Μινώταυρου 16 Τόνια,φαίνεται λίγο να τουμπάνιασε το κωλαράκι της
Μινώταυρου 3 το μόνο που δεν μπήκα,υπέθεσα θα ναι η Ρουμάνα milf Χριστίνα με της βυζάρες και είχα πάει 3 φορές σ αυτήν σε μικρό χρονικό διάστημα
Las Vegas 1 η Μαρίζα με τα βυζιά φόρα και μπήκα
Las Vegas 2 δεν άνοιξαν
Las Vegas 3 η Μαρία Μολδαβέζα.Όπου φάνηκε να ξεφούσκωσε λίγο τα βυζιά της και σαν να ασχήμεινε
Πέτρου Ερημίτη στο ένα η Τζαστίν,μετά η κοπέλα με τα γυαλιά που ξεχνάω το όνομα της και μια ξανθιά Ουκρανέζα καινούργια η οποία όταν πήγα να φύγω με αγκάλιαζε και επέμενε έντονα να περάσω
Τέλος Νικηφόρου Ουρανού 1Α στο μικρό,ήταν η Ουκρανέζα Χριστίνα,ένα καστανό πολύ ωραίο πλάσμα που την επόμενη φορά θα πάω κατευθείαν σ αυτήν.Είναι η ίδια που ήταν και πέρσι,στις κριτικές;
ΥΓ. Τα δυο καινούργια Free House άνοιξαν,κάτω από τη Νικηφόρου Ουρανού,στη Μινώταυρου.Το ένα έχει με διαφορά το καλύτερο σαλόνι από τα υπόλοιπα(χωρίς να συμπεριλαμβάνω βίλες γιατί δεν έχω μπει),ωστόσο από γκόμενες μέτρια πράγματα τουλάχιστον για τα γούστα μου