TRANS_NINA
Trans
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2009
- Like
- 9.075
4000 χιλιαδες ευρω για + 3cmΝινα τώρα ειμαι με τον Μπουξο και λέει ότι η εγχείρηση για να κόψει 3cm κοστίζει.
4000 χιλιαδες ευρω για + 3cmΝινα τώρα ειμαι με τον Μπουξο και λέει ότι η εγχείρηση για να κόψει 3cm κοστίζει.
Καλησπέρααα. Δύο ερωτήσεις
1) Στο Vis9 που αναφερει η κριτική του mpouxou , είναι αυτή η Γκαμπριέλα που δούλευε Π.Ερημ1;
2) Η Βικτώρια απο τις βιλες είναι ακόμα με κοντό μαλλί και υπεβολικά αδυνατισμένη;
Οπως ειπα και πριν που να δεις τη Μιρελα ετσιΕτσι ακριβως.
1) Στο Vis9 που αναφερει η κριτική του mpouxou , είναι αυτή η Γκαμπριέλα που δούλευε Π.Ερημ1;
2) Η Βικτώρια απο τις βιλες είναι ακόμα με κοντό μαλλί και υπεβολικά αδυνατισμένη;
Η Βικτωρια εχει κουρευτει αλλα φοραει ξανθια τρεσα μακρια. Οποτε αυτο που βλεπεις ειναι ξανθο μακρυ μαλλι. Αδυνατη ειναι αλλα οχι σε ασχημο σημειο, ειναι λιγο πλακωμενη στη γυμναστικη, fit θα την ελεγα.
Πηγα σημερα μετα απο καιρο, μια χαρα ολα
η τελευταια προταση σου μου προκαλει γελωτα!!η βικτωρία πρέπει να πάρει σιγά σιγά τον δρόμο της Ανδριάνας...
ήταν πολύ καλή
αλλά νομίζω ήρθε η ώρα να φύγει σιγά σιγά
και φυσικά να την αντικαταστήσει κάτι εξίσου καλό
Θα συμφωνησω μαζι σου κατι καλο και Θεσσαλονικη δε πανε μαζιη τελευταια προταση σου μου προκαλει γελωτα!!
η τελευταια προταση σου μου προκαλει γελωτα!!
δυο στην ερημητη ενα διπλα σεκαθε παλιο τρια στην μινωταυρου ενα διπλα στο ξυλινο και δυο απο την αλη μερια της ουρανου εχει και πινακιδα free house.και ενα διπλα στο φριξου 14 στο στενο.αν ανοιξουν ολα ειναι εξι. τα πεντε ειναι ετοιμα την αδεια περιμενουν.στην φριξου τωρα φτιαχνεται.ελπιζω να βοηθησα φιλε.Καλησπέρα,έχω καιρό να βολτάρω στα στούντιο και διαβάζω εδώ ότι θα ανοίξουν καινούργια.Για που λέτε; Τελευταία φορά που πέρασα,θυμάμαι μόνο απέναντι από το Las Vegas που ετοίμαζαν ένα Πέτρου Ερημίτη.Και άλλο ένα Νικηφόρου Ουρανού αν θυμάμαι καλά
δυο στην ερημητη ενα διπλα σεκαθε παλιο τρια στην μινωταυρου ενα διπλα στο ξυλινο και δυο απο την αλη μερια της ουρανου εχει και πινακιδα free house.και ενα διπλα στο φριξου 14 στο στενο.αν ανοιξουν ολα ειναι εξι. τα πεντε ειναι ετοιμα την αδεια περιμενουν.στην φριξου τωρα φτιαχνεται.ελπιζω να βοηθησα φιλε.
Η νατασα ειπε οτι θα πιασει δουλεια σε καποιο νεο στουντιο που θ ανοιξει εκει γυρω
δυο στην ερημητη ενα διπλα σεκαθε παλιο τρια στην μινωταυρου ενα διπλα στο ξυλινο και δυο απο την αλη μερια της ουρανου εχει και πινακιδα free house.και ενα διπλα στο φριξου 14 στο στενο.αν ανοιξουν ολα ειναι εξι. τα πεντε ειναι ετοιμα την αδεια περιμενουν.στην φριξου τωρα φτιαχνεται.ελπιζω να βοηθησα φιλε.
δεν με καταλαβες...η τελευταια προταση σου εγραφε΄΄ να την αντικαταστησει κατι εξισου καλο΄΄ αυτο σχολιασα απλα και οπως ειπε και ο ραπτορας...δεν υπαρχει τετοιο πραγμα.ηθελα απλα να τονισω την ανυπαρξια απο γκομενες και οχι να σε πειραξω..φευγουνε οι καλες και ερχονται τα μπαζα..με την βικτωρια δεν θυμαμαι ουτε ποσες φορες πηδηχτηκαμε ξερω ποια ειναι...εγώ με τη Βικτωρία φίλε απλά είχα χημεία απ την πρώτη φορά. gfe 100% και δεν μπορώ να πω οτι είχε κάτι το οποίο δεν μου άρεσε.
τι δεν σου άρεσε στην Βικτωρία;
φυσικά οι γνώμες είναι υποκειμενικές όπως ελπίζω αντιλαμβάνεσαι και δεν είναι αναγκαίο να έχουμε την ίδια.
όπως αντίστοιχα με άλλες κοπέλες που συνάδελφοι απο εδω μέσα μου τις πρότειναν αλλά δεν υπήρξε καθόλου χημεία μεταξύ μας.
ακόμη και με την πιτσιρίκα απο τον εύοσμο με το βρομόσκυλο έχει τύχει να την πάω spaprive και σε πληροφορώ πέρασα πολύ ωραία.
αλλα στο σπίτι όσες φορές πήγα ήταν άθλια.
δεν με καταλαβες...η τελευταια προταση σου εγραφε΄΄ να την αντικαταστησει κατι εξισου καλο΄΄ αυτο σχολιασα απλα και οπως ειπε και ο ραπτορας...δεν υπαρχει τετοιο πραγμα.ηθελα απλα να τονισω την ανυπαρξια απο γκομενες και οχι να σε πειραξω..φευγουνε οι καλες και ερχονται τα μπαζα..με την βικτωρια δεν θυμαμαι ουτε ποσες φορες πηδηχτηκαμε ξερω ποια ειναι...