black adder
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Αυγ 2012
- Like
- 614
- Πόντοι
- 86
πω πω δεν τον παω με την καμια αυτόν
Γιατί?
Αφού και αυτός 24 τον έχει.
Τον ΦΠΑ
πω πω δεν τον παω με την καμια αυτόν
Γιατί?
Αφού και αυτός 24 τον έχει.
Τον ΦΠΑ
χρειαζεται που και που !Νινα έχει ξεφύγει το θρεντ off topic εδω και ώρα.
το 10 το καλο....ακουω προτιμήσεις σε μουνακια !
αντε να δω τους μπουρδελιαριδες
21 και κερδισα...ακουω προτιμήσεις σε μουνακια !
αντε να δω τους μπουρδελιαριδες
Νίνα ποτέ σου δεν έκανες τσάρκα με φίλους σε μικρότερη ηλικία σε τέτοια μαγαζια;η τιμες στο 10λεπτο ποσο είναι ?
μονο φιλες ! τους φιλους τους επαιρνα τσιμπούκια !!!! κάθε βραδυ και αλλον !Νίνα ποτέ σου δεν έκανες τσάρκα με φίλους σε μικρότερη ηλικία σε τέτοια μαγαζια;
Δεν νομίζω σαν αγόρι να σε άφηναν να τους τσιμπουκωσεις. :vomit άλλο τώρα. Τότε λέω. Στα 16-17 σουμονο φιλες ! τους φιλους τους επαιρνα τσιμπούκια !!!! κάθε βραδυ και αλλον !
ξεφευγεις ...... καλο βραδυΔεν νομίζω σαν αγόρι να σε άφηναν να τους τσιμπουκωσεις. :vomit άλλο τώρα. Τότε λέω. Στα 16-17 σου
Καμιά φίλη σου δεν σε λαχταρισε για να της ξυγηθεις αλλιως;
Απλά έχω απορίεςξεφευγεις ...... καλο βραδυ
Τη Βικτωρια δε τη λες και μουναρα ωραια γκομενα ειναι αλλα οχι μουναραΡε μαγκες, το ξεφτυλισατε... Δεν ανοιγετε ενα αλλο τοπικ να τα πειτε τα δικα σας;
Χθες παντως εφαγα μεγαλο ξενερωμα που δεν ηταν η Βικτωρια στο Prive. Δηλαδη ειναι απιστευτο ολοκληρη η Θεσσαλονικη να μην εχει αλλα γκομενα που να την λες μουναρα σε μπουρδελο. Βλεπω τις Αθηνας και με πιανουν τα νευρα μου.
εκτος αν παιζει κανα 24ποντο φιδι εκει το συζητάμε !!
χαχαχχα Γιατι ρε δεν ειναι???Γκουρμέ ειναι!!!
Ακούς εκει γκουρού
Τη Βικτωρια δε τη λες και μουναρα ωραια γκομενα ειναι αλλα οχι μουναρα
Που να δεις ετσι οπως περιγραφεις τη Μιρελα δηλαδη τυπε που εχει και κορμαρα γυμνη χωρις ατελειες εκει να δεις τη θα παθεις εγκεφαλικο κατευθειανΚαλα πιστευω αν τη δεις εξω φτιασιδωμενη με τιποτα κολλαν και τακουναρες θα παθεις σοκ πιστευω. Απλα τις βλεπουμε γυμνες και βλεπεις τις οποιες ατελειες. Τις μισες υποδοχες απο τα Μαρκιζ κτλ αν τις δεις ετσι θα χασουν στα ματια σου απο αυτο που βλεπεις τωρα
Ετσι ακριβως.Καλα πιστευω αν τη δεις εξω φτιασιδωμενη με τιποτα κολλαν και τακουναρες θα παθεις σοκ πιστευω. Απλα τις βλεπουμε γυμνες και βλεπεις τις οποιες ατελειες. Τις μισες υποδοχες απο τα Μαρκιζ κτλ αν τις δεις ετσι θα χασουν στα ματια σου απο αυτο που βλεπεις τωρα