axortagos3
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2013
- Like
- 14
- Πόντοι
- 0
πολυ καλο κομματι!! εκανα καταθεση και εγω πριν λιγο καιρο και μαρεσεπραγματι μια χαρα ειναι και την εχω παρει , απλα εκανα την διευκρινιση για την εθνικοτητα.
πολυ καλο κομματι!! εκανα καταθεση και εγω πριν λιγο καιρο και μαρεσεπραγματι μια χαρα ειναι και την εχω παρει , απλα εκανα την διευκρινιση για την εθνικοτητα.
εταξε γαμοοοο;ε τον πυρφορο....ποια παουλινα ρε;αυτη που ηταν στο lux καποτε και την πρωτη φορα μονο που δεν με εφαγε και την δευτερη ητανε φολα;τζεκιλ και χαιντ?Ναι! Οντως η Παουλινα ξαναγυρισε.( ).
Εφαγα και μια μετριοτητα με μια τσουβαλα απο το freehouse(1) την Αλινα απο Ρουμανια η οποια μοιαζει παρα πολυ την Jaylene Rio( ) !
Και για να φυγουν ολα... στο Καρινακι Νικ.26 ...
Τι παιρνει το μωρο κ δεν μας δινει!( ) Ειναι Τουρμπο!
Ρε μλκ azazel ποσες ζητησες εχθες για πολιτικο γαμο θυμασαι?? ( )
Kαινούργια μαγαζιά στην πιάτσα?
Σε μια βδομαδα ερχομαι hometown
θα τιμηθούν
:S :S :SΚαινουρια μαγαζια,παλιές πουτάνες!!!
Καινουρια μαγαζια,παλιές πουτάνες!!!
αξιοςπολυ καλο κομματι!! εκανα καταθεση και εγω πριν λιγο καιρο και μαρεσε
Ποια Ελενα ηταν στην νικηφορου Ουρανου??? Παιδες πρεπει οπωσδηποτε να βγαλουμε καποια nicknames στις πουτανες γιατι ετσι δουλεια δεν γινεται.να ξερουμε ποια εννοει ο αλλος.τωρα ενα ονομα δεν λεει τιποτα.ουτε η εθνικοτητα.ελενα απο ρουμανια πχ εχουν περασει κατα καιρους πολλες με τετοιο ονομα.Να βγαλουμε καποιο παρατσουκλι χαρακτηριστικο στην καθεμια για να ξερουμε τι μας γινεται. π.χ οπως λεγαμε ''κομοδινοπουλου'' δεν την μπερδευαμε με καμμια.Εχω μπερδευτει με τις αννες τις εμμανουελες,τις χριστινες κτλ κτλΣημερινη βολτα.
Φριξου 13 : Μιρελα. ΚΩΩΩΩΩΩΩΩΛΑΡΑ
Red Diamond : Βαλερια
Νικ ουρ 6 : Βιολετα νομιζω ειπε η τσα. Μοντελε κοριτσι αλλα ξινομουρα και βαριεστημενη
Red Light : Εμμανουελα, ΤΟΡΠΙΛΕΣ, αλλα δεν με ψηνει να την δοκιμασω.
Godiva : Μιχαελα
Νικ Ουρ 24 : Ελενα
Τα δυο καινουρια απεναντι απορω τι στο καλο σκεφτονται οταν ανοιγουν νεα μαγαζια και φερνουν τετοιες τσουβαλες...
Νικ Ουρ 26 : Καρινα
Νικ Ουρ 28 : Ντεα
Πετρ Ερημ : Μιρα, την απεφευγα παντα αλλα σημερα δεν ειδα αλλες επιλογες και μπηκα. Περασα πολυ δυνατα
Πετρ Ερημ : Τζαστιν
Μινωταυρου : Τονια
Ποια Ελενα ηταν στην νικηφορου Ουρανου??? Παιδες πρεπει οπωσδηποτε να βγαλουμε καποια nicknames στις πουτανες γιατι ετσι δουλεια δεν γινεται.να ξερουμε ποια εννοει ο αλλος.τωρα ενα ονομα δεν λεει τιποτα.ουτε η εθνικοτητα.ελενα απο ρουμανια πχ εχουν περασει κατα καιρους πολλες με τετοιο ονομα.Να βγαλουμε καποιο παρατσουκλι χαρακτηριστικο στην καθεμια για να ξερουμε τι μας γινεται. π.χ οπως λεγαμε ''κομοδινοπουλου'' δεν την μπερδευαμε με καμμια.Εχω μπερδευτει με τις αννες τις εμμανουελες,τις χριστινες κτλ κτλ
Η Ελενα η Ρουμανα με τα μαυρα μαλια κ τα πρασινα ματια.Ποια Ελενα ηταν στην νικηφορου Ουρανου??? Παιδες πρεπει οπωσδηποτε να βγαλουμε καποια nicknames στις πουτανες γιατι ετσι δουλεια δεν γινεται.να ξερουμε ποια εννοει ο αλλος.τωρα ενα ονομα δεν λεει τιποτα.ουτε η εθνικοτητα.ελενα απο ρουμανια πχ εχουν περασει κατα καιρους πολλες με τετοιο ονομα.Να βγαλουμε καποιο παρατσουκλι χαρακτηριστικο στην καθεμια για να ξερουμε τι μας γινεται. π.χ οπως λεγαμε ''κομοδινοπουλου'' δεν την μπερδευαμε με καμμια.Εχω μπερδευτει με τις αννες τις εμμανουελες,τις χριστινες κτλ κτλ
Ποια Ελενα ηταν στην νικηφορου Ουρανου???