GetYouBarbara
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 19 Απρ 2007
- Κριτικές
- 102
- Like
- 12.692
- Πόντοι
- 25.165
Η αφρουλα που χαθηκε πηρα σημερα τηλ να μαθω ποια δουλευει και μου ειπανε μια καινουρια Βανεσα...
ισως να μην τις αρεσουν τα μουτρα σου ,γιαυτο σου ξιγειθικε αλμυρο φυστικηΛοιπον εχουμε καιρο να μαλωσουμε,οποτε ας το κανουμε αποψε.....κατεθεσα πριν λιγο στην περιβοητη Χριστινα στην Κεφαλληνιας.ναι στην γνωστη Πολωνεζα αναφερομαι.Τι αγγουρι ειναι αυτο ρε σεις???μ'αυτην ειστε ξετρελαμενοι??ατεχνη πιπα,καθολου καυλωτικη σε βαθμο να σου ποναει τα αρχιδια,ψευτικα βογγητα σε υπερβολικο βαθμο,δε γλειφει ρωγες,δεν αφηνει ρουφηγμα της δικης της,δεν αφηνει φιλακια λαιμο και τα υπολοιπα.εδωσα 50ε για πιο χαλαρα ταχα,στο 10λεπτο αρχισε να γκρινιαζει.και στο τελος μου εξηγησε οτι ειναι επαγγελματιας και τις γνωστες μαλακιες...τα ιδια ακριβως μου ειχε κανει η Αφροδιτη,το διμετρο μοντελο που δουλευε στο Ερως τα πρωινα.εκεινη ομως ηταν πραγματικα πανεμορφη και κορμαρα.η Χριστινα δεν ειναι ιδιαιτερως ομορφη και εχει σχετικα χαλαρο κορμι.ειλικρινα απορω προς τι τοση φασαρια??Και την συγκρινετε αυτην με Εφη και Μαρινα??να'μαστε λιγο σοβαροι.ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΛΟΙΠΟΝ,ΣΚΕΤΟ ΑΓΓΟΥΡΙ Η ΚΟΠΕΛΑ
προφανως θα εννοούσε στο ολοκαινουριο στουντιο που ανοιξε στην γωνια στο οπισθεν ανοιχτο παρκινγκ του city-gate, το οποιο προς μεγαλη μου εκπληξη το απλο προγραμμα ξεκινα απτα 30ευρώ!!! αυτο σημαινει πολλα! επιτελους το 30αρι σε στουντιο αρχιζει σιγα σιγα να γινεται πραγματικοτητα, μακαρι να μην το κλεισουνε τα παραξενα κυκλωματα και να το αφησουνε κανονικα να συνεχισει να λειτουργει, ωστε να το ακολουθησουν κ τα υπολοιπα στουντιο στο 30αρι, επιτελους μαγκες, προς μεγαλη μου χαρα, η αποχη μας απτο 40αρι πιανει τοπο, η αποχη τελευταια βλεπετε ειναι της μοδας, αλλα φερνει κ τα επιθυμητα αποτελεσματα!! γροθια στο κατεστημενο λοιπον ολοι στον αγωνα που ξεκινησαμε αδερφια (για μια ποιοτικοτερη μπουρδελικα θεσ/νικη)
Χθες το βράδυ κατά τις 00:30... κατάθεση στην Μαντζάρου 14 (πρώην 10) στην γνωστή Σάρα.
Ε ναι λοιπόν... αυτή είναι κοπέλα. Έμεινα μέσα μέχρι τις 01:24 χωρίς ενοχλήσεις ούτε από έξω, ούτε από μέσα! Τέλεια όπως πάντα η Σάρα, πιο αδύνατη αλλά με πιασίματα, το καινούργιο μαλλί μ' άρεσε πιο πολύ και της το είπα... και χάρηκε και μου το έδειξε!