You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης
- Μέλος που άνοιξε το νήμα oceanspray
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 85K
- Εμφανίσεις 9M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (1 μέλη και 21 επισκέπτες)
Γαμαικανος
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 7
- Like
- 2
- Πόντοι
- 66
να ρωτησω λιγο κατι,η νικη η γερμανιδα,η γκεσταπο που λεγαμε μηπως ξερετε που ειναι κ αν δουλευει καπου αυτον τον καιρο?
[/quote
εσυ τελικα γουσταρεις κολπα ζορικα
Επισκέπτης
Μαρέσει που το λες και απαντάς στον εαυτό σου!
Ε ναι το έκανα για να μην προξενήσω τζάμπα συναγερμό στους συναγωνιστάς!!
εσυ τελικα γουσταρεις κολπα ζορικα
[/quote]
για να πω την αληθεια την ειχα παρει αλλα ηταν κομοδινο η γκομενα κ ημουν μεσα σ αυτους που την εκραζαν.απλα ενα φιλαρακι ο οποιος δεν εχει τρελες επαφες με το σπορ μου την περιεγραψε κ τωρα την ψαχνει.του εχει κολλησει γιατι δεν την πηρε οταν επρεπε
[/quote]
για να πω την αληθεια την ειχα παρει αλλα ηταν κομοδινο η γκομενα κ ημουν μεσα σ αυτους που την εκραζαν.απλα ενα φιλαρακι ο οποιος δεν εχει τρελες επαφες με το σπορ μου την περιεγραψε κ τωρα την ψαχνει.του εχει κολλησει γιατι δεν την πηρε οταν επρεπε
να ρωτησω λιγο κατι,η νικη η γερμανιδα,η γκεσταπο που λεγαμε μηπως ξερετε που ειναι κ αν δουλευει καπου αυτον τον καιρο?
Πριν κανα μηνα+ την ειχα παρει στη Μαντζαρου (πρωινη βραδια).Εμενα μου τη δινει η γκεσταπω παντως
edit : Πριν 2 μηνες , 7-4 την ειχα παρει
να σαι καλα αλλα τωρα την ψαχνω.οποιος ξερει ας στειλει ενα πμ η ας ποσταρει εδωΠριν κανα μηνα+ την ειχα παρει στη Μαντζαρου (πρωινη βραδια).Εμενα μου τη δινει η γκεσταπω παντως
edit : Πριν 2 μηνες , 7-4 την ειχα παρει
καλησπερα συναγωνιστες...
πηγα σημερα το πρωι για την εμμανουελα, στη Νικηφορου Ουρανου...
αντ' αυτης ομως, ηταν μια ρωσιδουλα, νεαρη σχετικα...
οταν ρωτησα για την εμμανουελα την τσατσα, μου ειπε οτι δουλευει πλεον
πρωινα, διπλα στο καρφουρ...
ποιο εννοει???
(η ρωσιδουλα δεν ηταν κατι το ιδιαιτερο, πολυ μετρια κατασταση... δεν την τιμησα)
ποιο εννοει???
(η ρωσιδουλα δεν ηταν κατι το ιδιαιτερο, πολυ μετρια κατασταση... δεν την τιμησα)
Tommy3
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
εχει καποιος πληροφορηση για το ανορθογραφο σχετικα με κελλυ-μαριαννα?τις εχω χασει τωρα τελευταια...
Τη Κέλλυ την πήρα πριν 2-3 βδομάδες στο Ερως στο βαρδάρη αργά το βράδυ...
ollandos3
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Σεπ 2008
- Like
- 12
- Πόντοι
- 6
προφανως θα εννοούσε στο ολοκαινουριο στουντιο που ανοιξε στην γωνια στο οπισθεν ανοιχτο παρκινγκ του city-gate, το οποιο προς μεγαλη μου εκπληξη το απλο προγραμμα ξεκινα απτα 30ευρώ!!! αυτο σημαινει πολλα! επιτελους το 30αρι σε στουντιο αρχιζει σιγα σιγα να γινεται πραγματικοτητα, μακαρι να μην το κλεισουνε τα παραξενα κυκλωματα και να το αφησουνε κανονικα να συνεχισει να λειτουργει, ωστε να το ακολουθησουν κ τα υπολοιπα στουντιο στο 30αρι, επιτελους μαγκες, προς μεγαλη μου χαρα, η αποχη μας απτο 40αρι πιανει τοπο, η αποχη τελευταια βλεπετε ειναι της μοδας, αλλα φερνει κ τα επιθυμητα αποτελεσματα!! γροθια στο κατεστημενο λοιπον ολοι στον αγωνα που ξεκινησαμε αδερφια (για μια ποιοτικοτερη μπουρδελικα θεσ/νικη)καλησπερα συναγωνιστες...
ποιο εννοει???
Σωστός ο Ολλανδός! Εμπάργκο στα 40άρια! Ας λιγοστέψουμε τις καταθέσεις μας στα 40άρια μπας και γίνει κανένα θαύμα.. Άλλωστε πλέον στο 30άρι υπάρχουν αξιόλογες προτάσεις..
Εγώ έχω σταμπάρει την Κέλλυ που είναι πλέον στο eros στο βαρδάρη (πριν 2 βδομάδες τουλάχιστον) κι ένα πολύ καλό μιλφ στο καινούργιο στην Ουρανού (στο πάρκινγκ). Συναγωνιστές να τονίζετε τα αξιόλογα 30άρια.. Θα πιάσει τόπο!
Εγώ έχω σταμπάρει την Κέλλυ που είναι πλέον στο eros στο βαρδάρη (πριν 2 βδομάδες τουλάχιστον) κι ένα πολύ καλό μιλφ στο καινούργιο στην Ουρανού (στο πάρκινγκ). Συναγωνιστές να τονίζετε τα αξιόλογα 30άρια.. Θα πιάσει τόπο!
προφανως θα εννοούσε στο ολοκαινουριο στουντιο που ανοιξε στην γωνια στο οπισθεν ανοιχτο παρκινγκ του city-gate, το οποιο προς μεγαλη μου εκπληξη το απλο προγραμμα ξεκινα απτα 30ευρώ!!! αυτο σημαινει πολλα! επιτελους το 30αρι σε στουντιο αρχιζει σιγα σιγα να γινεται πραγματικοτητα, μακαρι να μην το κλεισουνε τα παραξενα κυκλωματα και να το αφησουνε κανονικα να συνεχισει να λειτουργει, ωστε να το ακολουθησουν κ τα υπολοιπα στουντιο στο 30αρι, επιτελους μαγκες, προς μεγαλη μου χαρα, η αποχη μας απτο 40αρι πιανει τοπο, η αποχη τελευταια βλεπετε ειναι της μοδας, αλλα φερνει κ τα επιθυμητα αποτελεσματα!! γροθια στο κατεστημενο λοιπον ολοι στον αγωνα που ξεκινησαμε αδερφια (για μια ποιοτικοτερη μπουρδελικα θεσ/νικη)
εγω που περασα μια βολτα μου ειπε 40 η τσατσα!!
greeklove27
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Ιουν 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1
- Πόντοι
- 1
παιδιά, το καινούριο στούντιο τί λεει?πήγε κανείς??
ποιο απ ολα?παιδιά, το καινούριο στούντιο τί λεει?πήγε κανείς??
greeklove27
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Ιουν 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1
- Πόντοι
- 1
auto to citygate dipla. ena pou fainetai na einai 2orofo. giato den egine anafora pio pano??
κανενα δεν ειναι 2οροφο.ενα ειναι στο citygate απο πισω,ενα στο παλιο gatto nero κ ενα στο τελος της νικ ουρανου πισω στο παρκινκγ για τις νταλικεςauto to citygate dipla. ena pou fainetai na einai 2orofo. giato den egine anafora pio pano??
πηγα φιλε αλλα δεν εψαξα για τιποτα.πηρα κ 210ε κ εφυγα.ειχε πανω στο δρομο πολλα ομως κ δεν μπορουσα να καταλαβω τι ρολο βαρανε γιατι μας πηγαιναν με βανακι δικο τους.ειχε τζερτζελο παντωςτι εκανες ρε ντεκερ εχθες?
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 69
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 176
- Εμφανίσεις
- 30K
- Απαντήσεις
- 38
- Εμφανίσεις