Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 71 άτομα (4 μέλη και 67 επισκέπτες)

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
το πρόσεξα εγώ αλλά επειδή είχα σχολιάση στο παρελθόν τον ΣΙΜΕΡΑ είπα να μήν το κάνω και σε σένα.
Νομίζω ότι χάνη φαντασίας το νέο το πρωιγούμενο ήταν καλυτερο.
τωρα μου γαμησες την ψυχολογια ρε συ.γιατι δεν σου αρεσε?το μπουκαλι δεν σε παραπεμπει αλλου?αυτο το βυζακι δεν ειναι φωτια?

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
769
Πόντοι
4.535
λοιπον την αλλη εβδομα εαν ειμαστε ολοι οκ κανονιζουμε ξανα
εχει πολυ γελιο λεμε!!!!!!!!!!!!!!!

Μέσα σαν τρελός! Αλλά με άλλο αμάξι γιατί θα πω και τον mpotofilo... άρα 6 συνάδελφοι σε ένα αμάξι σαν το δικό μου δεν παίζει... όχι μόνο τάσι θα φύγει αλλά και η οροφή!

κατι ασχετο.δεν σχολιασε κανενας το αβαταρ μου.ειναι καινουριο.δεν το προσεξε κανενας?

Το είδα φίλε και είναι άπαιχτο... που τις βρίσκεις απορώ...

simera

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
εμενα παντος το αβανταρ ειναι πολυ βασανιαρικο!!!!

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
769
Πόντοι
4.535
"εεε τσακουζι δεν εχουμε δεν μας βαλαν ακομα"
ειναι option πλεον το τζακουζι :2funny:

Να στείλουμε τους υδραυλικούς... "Αν θες τζακούζι.. έχει μια γούρνα απέξω πάνε εκεί"... τέτοιο στυλ!

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
φιλε dokimazo ειναι γκομενες μου κ μ αφηνουν να τις βαζω αβαταρ

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
τι παθατε ρε ξαφνικα κ δεν μιλατε απο κει που δεν βαζατε γλωσσα μεσα?τεσπα,καλο μεσημερι.παω να την πεσω αφου φαω

teris3

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2006
Like
1
Πόντοι
6
φιλε simera περασα μια βολτα απο τα καινουρια στουντιο της πολης μας σημερα το πρωι για να δω πως ειναι.νικ ουρανου απο πισω κλειστο,φριξου κλειστο κ στο ματζαρου το μωβ ειχε την σαρα την βυζαρου απο το ερως 16,δηλαδη την γνωστη σαρα

Αυτό φίλε είναι απόδειξη πως όσα σπίτια και να ανοίγουνε, τελικά είναι η γνωστή παρέα 4-5 νταβάδων που τα ελέγχουν στην πόλη...

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
Αυτό φίλε είναι απόδειξη πως όσα σπίτια και να ανοίγουνε, τελικά είναι η γνωστή παρέα 4-5 νταβάδων που τα ελέγχουν στην πόλη...
το ξερω φιλε μου.να σε ρωτησω κατι ασχετο,φωτο ποτε θα αλλαξεις?εχεις καινουριο προεδρο
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

teris3

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2006
Like
1
Πόντοι
6
Οι πρόεδροι έρχονται και παρέρχονται, ο Ντουμάνης ποτέ... :)

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
ωπα της αναβαθμιση η πολη μας
μηλαμε για πολυ λουσατο πραμα
ετσι οπως το παν παντως οι ελεεινηδες που δεν καθονται να γαμηθουν ομορφα και ωραια :knockinb: οι νταβαδες της πολης θα πλουτησουν

Επισκέπτης
Έχει κανείς πληροφορίες για τις γκόμενες που δουλεύουν βραδυνές σε 26ης οκτωβρίου και αλουμινάτο?

Ειναι 2 ξανθιές και αυτή στο αλούμινατο φαινόταν μικρή κ άβγαλτη, επίσης φορούσε πάρα πολλά ρούχα.

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
102
Like
12.726
Πόντοι
25.165
Μεσημεριανη βολτα σημερα απο τις 5 30 εως τις 6 30.

Νικιφορου Ουρανου σε αυτο που λεμε εκκλησια, ειχε φωτακια ανοιχτα κτλ κτλ, χτυπουσα κουδουνι και δν ανοιγανε.
Μαρινοσπιτο ρωτησα αν ειναι η Μαρινα, μου ειπαν οχι οποτε εφυγα αμεσως
Διπλα στο στενακι που ολο ξεχναω οδο, νομιζω προμηθεως, εχει 2 τελος παντων, πολυ οτι να ναι τα κοριτσια, μελαχροινες,παχουλες
Στο καινουριο μεγαλο στην Φριξου ρωτησα αν δουλευει η Μαντυ, μετα τις 7 μου ειπαν, ειδα την κοπελα που ειχαν εκεινη την στιγμη, δν μαρεσε καθολου.

Τελος κατεθεσα Νικιφορου ουρανου τερμα κατω. Μια ελληνιδα εμμανουελα με υπεροχο φυσικο στηθος!! μελαχροινο κιολας.
Την ειδα πολυ καθαρη και κατι μου εκανε να θελω να την φαω, εχοντας κρατημενα λεφτα πολλων ημερων, πηρα το προγραμμα με τα 100 ευρω, το οποιο ειχε γυμνο τσιμπουκι, γλυψιμο. Μπενω μεσα, ντουζακι, μου δωσανε και ενα αντι βακτηριδιακο. Ερχεται η Εμμανουελα, αρχιζω τις γλυφω τις βυζαρες και τις λεω οτι εχει απιστευτο φυσικο βυζι, μου λεει ευχαριστω ολοι αυτο μου λενε, και εγω σκεφτομουν να βαλω σιλικονη, της λεω μακρια μην κανεις τετοια μαλακεια, η κοπελα πολυ καλη, την εγλυφα και γουσταρε, μετα καναμε 69, πολυ καλο τσιμπουκι!! μετα την εστησα στα 4 και τελιωσα.

baster2

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2008
Like
107
Πόντοι
1
Μεσημεριανη βολτα σημερα απο τις 5 30 εως τις 6 30.

Νικιφορου Ουρανου σε αυτο που λεμε εκκλησια, ειχε φωτακια ανοιχτα κτλ κτλ, χτυπουσα κουδουνι και δν ανοιγανε.
Μαρινοσπιτο ρωτησα αν ειναι η Μαρινα, μου ειπαν οχι οποτε εφυγα αμεσως
Διπλα στο στενακι που ολο ξεχναω οδο, νομιζω προμηθεως, εχει 2 τελος παντων, πολυ οτι να ναι τα κοριτσια, μελαχροινες,παχουλες
Στο καινουριο μεγαλο στην Φριξου ρωτησα αν δουλευει η Μαντυ, μετα τις 7 μου ειπαν, ειδα την κοπελα που ειχαν εκεινη την στιγμη, δν μαρεσε καθολου.

Τελος κατεθεσα Νικιφορου ουρανου τερμα κατω. Μια ελληνιδα εμμανουελα με υπεροχο φυσικο στηθος!! μελαχροινο κιολας.
Την ειδα πολυ καθαρη και κατι μου εκανε να θελω να την φαω, εχοντας κρατημενα λεφτα πολλων ημερων, πηρα το προγραμμα με τα 100 ευρω, το οποιο ειχε γυμνο τσιμπουκι, γλυψιμο. Μπενω μεσα, ντουζακι, μου δωσανε και ενα αντι βακτηριδιακο. Ερχεται η Εμμανουελα, αρχιζω τις γλυφω τις βυζαρες και τις λεω οτι εχει απιστευτο φυσικο βυζι, μου λεει ευχαριστω ολοι αυτο μου λενε, και εγω σκεφτομουν να βαλω σιλικονη, της λεω μακρια μην κανεις τετοια μαλακεια, η κοπελα πολυ καλη, την εγλυφα και γουσταρε, μετα καναμε 69, πολυ καλο τσιμπουκι!! μετα την εστησα στα 4 και τελιωσα.

Ειναι αυτη που δουλευε στο Γεωργιου 4 πριν κανα 1-1,5 χρονο???Ηταν παντα πρωινες βαρδιες !!

boobssucker

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
278
Πόντοι
36
οταν λες φιλε μου φυσικο στηθος,απο νουμερο?μεγαλο?μικρο?και αν εχει μεγαλο στηθος ειναι γεματη ή αδυνατη?

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
102
Like
12.726
Πόντοι
25.165
οταν λες φιλε μου φυσικο στηθος,απο νουμερο?μεγαλο?μικρο?και αν εχει μεγαλο στηθος ειναι γεματη ή αδυνατη?

Σαν της Σαρας της λεπτης που δουλευει Κωλετη αλλα λιγο πιο μεγαλο, επισης η κοπελα δν ειναι πολυ πολυ λεπτη, ειναι κανονικη προς το λεπτη. Μια χαρα δλδ. Και πρωτη φορα την εβλεπα την κοπελα, αν και νομιζω την ειχα ξαναδει καπου αλλα δν θυμαμαι. Μπορει να ειναι και αυτη της Γεωργιου. Εχει κοντο μαλλακι, μελαχροινη, μαυρα ματια. Εχει και σκουλαρικη στον αφαλο.

Επισκέπτης
Λοίπον ανακάλυψα ένα τρελό μουνί Κεφαλληνιάς χτές που έκανα πάλι βόλτα, ξανθό λεπτό με φάτσα 20άρας και κορμάρα, ξέρει κανείς τπτ? Σκέφτομαι να δοκιμάσω απόψε.

Η Σάρα η λεπτούλα είναι σχεδόν άβυζη..  :think:

Επισκέπτης
Καλά κρασιά.. αυτή που λέω είναι η γνωστή Χριστίνα, μια φορά την είχα γαμήσει πριν πολυυυυ καιρό κ δεν τη θυμόμουν.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom