papazits
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Δεκ 2009
- Κριτικές
- 6
- Like
- 155
- Πόντοι
- 16
στα ΚΑΠΗ ίσως ?Μάθαμε τελικά που βρίσκεται η σούπερ Θεία;
στα ΚΑΠΗ ίσως ?Μάθαμε τελικά που βρίσκεται η σούπερ Θεία;
Θα μπορεσουμε να μαθουμε η Νατασσα-Τσαρινα ποιες μερες δουλευει ?? νομιζω ειναι μελος και εδω, μπορει να μας απαντησει για να ξερουμε? στο αλλο σαιτ βαζουν τις βαρδιες οποτε θυμηθουν.
χαχα χαλαρωσε ρε μαν, μια πλακα καναμε εχω φαει Μονικα κ ισχυουν οτι λες. Ειναι war dogΘα μπορεσουμε να μαθουμε η Νατασσα-Τσαρινα ποιες μερες δουλευει ?? νομιζω ειναι μελος και εδω, μπορει να μας απαντησει για να ξερουμε? στο αλλο σαιτ βαζουν τις βαρδιες οποτε θυμηθουν.
Οτι και να ναι ειναι για αποσυρση κ αυτη κ η Νικολχαχα χαλαρωσε ρε μαν, μια πλακα καναμε εχω φαει Μονικα κ ισχυουν οτι λες. Ειναι war dog
χαχα χαλαρωσε ρε μαν, μια πλακα καναμε εχω φαει Μονικα κ ισχυουν οτι λες. Ειναι war dog
Μελαχρινό μιλφ με τα τατουάζ, εννοείς την Αναστασία στο ένα από τα 3 ξύλινα σπιτάκια;Εφυγε κριτικη για Σαντρα.Χρωσταω 2 για τζαστιν.μια για τζουλια ερημιτη,βικυ ερημιτη,ενα μελαχροινο μιλφ με τατουαζ στην μινωταυρου.εν καιρω!!
Άρχισε η Έφη στα γεράματα να δίνει φιλιά ?Ο αλλος μετα απο 20 χρονια πειρας οπως λεει στα μπουρδελα και εκατονταδες ιεροδουλες,μολις προσφατα ανακαλυψε την εφη! και φυσικα περασε τελεια.. :o Νταξει, πιστευω οτι προσφατα θα ανακαλυψε οτι υπαρχει και το ηλεκτρικο ρευμα.
Οχι και γεραματα η εφη > μικρη ειναι ακομα.Παντα νομιζω εδινε αλλα οχι σε ολους τα παθιασμενα γλωσσοφιλα!!Άρχισε η Έφη στα γεράματα να δίνει φιλιά ?
Εννοώ γεραματα βαση προυπηρεσίας. Πρωτη φορα την ειχα παρει γυρω στο 2007 νομίζω ανω προμηθέως..Οχι και γεραματα η εφη > μικρη ειναι ακομα.Παντα νομιζω εδινε αλλα οχι σε ολους τα παθιασμενα γλωσσοφιλα!!
Παιδιά ξέρουμε τι απέγινε η Βικτώρια;
Ξέρω πως την σταμάτησαν από τις Βίλλες, όμως τώρα μπορούμε να την βρούμε κάπου;
Τη να σου πω ρε φιλε εγω τοσα χρονια που πηγαινα περα απο τα προβλεπε κατι αλλο δεν εκανεΆρχισε η Έφη στα γεράματα να δίνει φιλιά ?
Στο Godiva;Αναζητησε την πρωινες ωρες μου ειπε, Αχελωου 10, παρε τηλεφωνο πριν πας καλυτερα.
Σε λιγο θα πεις οτι επειδη σε εμαθε καλα σε εκανε και ακαποτοΟχι και γεραματα η εφη > μικρη ειναι ακομα.Παντα νομιζω εδινε αλλα οχι σε ολους τα παθιασμενα γλωσσοφιλα!!
Μαν να σου πω την αληθεια ο μονος λογος που σταματησα να πηγαινω Εφη αν και μου αρεζε σαν μουνι και ειναι και πολλη καλη στο δωματιο ειναι το οτι δεν εκανε εξτραδακια καθολουΣε λιγο θα πεις οτι επειδη σε εμαθε καλα σε εκανε και ακαποτο