Πρωτη φορα που πηγα σε σπιτακι ηταν στην Αθηνα το 2011,πηγα στην πατριτσια μια λατινα απο βενεζουελα δουλευει απο οτι βλεπω μεχρι και σημερα,απο φατσα δεν ελεγε αλλα ηταν πολυ γλυκια και υπομονετικη,εδωσα 50€ για το απλο,με το που μπηκα μεσα στο δωματιο με επιασε ενα αγχος,μπαινει η κοπελα μεσα με καταλαβε μου λεει ολα τα κοριτσια που δουλευουν σε σπιτακια κανουν εξετασεις,μου τα ειπε με καθε λεπτομερεια,ειναι καλη αλλα οχι και δυναμιτης,ερχομαι θεσσαλονικη κατεβαινω στο μυλο αφου γυρισα μερικα σπιτακια βαριομουνα να τα δω ολα πετυχα την Αναστασια μια ρωσο-ουκρανιδα ξανθια παντα εβγαινε γυμνοστηθη και ειπα εδω ειμαστε,την αλλη μερα ξαναπαω μπαινω μεσα στο σπιτακι που εμοιαζε με εκκλησια,περασα μεσα στο δωματιο,ακουω σε μια φαση γελια και ιστοριες απο διπλα,λεω τωρα την κατσαμε,εγινε μαλακια,μπαινει μεσα σαν σιφουνας με ενα μαγκικο υφακι ξεντυσου βγαλτα ολα μου λεει και πεσε στο κρεβατι,πηγε να μου παρει πιπα,μου κανε τη ζωη δυσκολη,με πονεσε,μου ανεβασε την πιεση,εκνευριστηκα δε μπορεσα να λειτουργησω,μου στησε τον κολο της για πισωκολλητο της λεω δε μου βγαινει αυτο παμε για ιεραποστολικο,παω να μπω μεσα της στασου μου λεει θα φυγει η καποτα,σηκωνομαι μου λεει αστο τραβα μαλακια καλυτερα,ουτε μαλακια δε μπορουσα να τραβηξω,μιλαμε για την ξεπετα της χρονιας,εφυγα ξενερωμενος,γυναικαρα αλλα απο μυαλο αστα να πανε,τωρα ψαχνω κατι καλο στο μυλο κι ελπιζω να το βρω..ντεπορτιβο thanks για την ενημερωση και εγω λα κορουνια υποστηριζω!!!