χθεσινοβραδινή βόλτα πήγαινα για τζάστιν ολλανδέζα,αλλα κοντοστάθηκα στο απέναντι με την τσούλια...και στο τελος κατέληξα στην καινουρια τζοάνα στην εριμήτη
Μινωτραυρου 3.Χριστινα Ρουμανα κλασσική επιστροφή
Ν.Ουρανου 1Α. Τζαστιν, (συζητώντας με συναθλητή)
Μινωταυρου ξύλινο.Αθηνά με τις βυζάρες ελληνίδα.....
Μινωτάυρου venus angels..η ρουμάνα Καρίνα απο το Λας βέγκας
.
Ερημίτη 1. η Χριστίνα ρουμάνα που δούλεψε και βίλλες και γενικά στην περιοχή του Μύλου,γκόλντεν σταρς....πολύ ωραίο κορμί φορούσε και ενα διχτυωτό που φαινόντουσαν τα ωραία βυζάκια της....
Ερημίτη 2 εδω έγινε και η κατάθεση Τζοάνα ,μικρή Ισπανίδα μελαχρινή με σπαστό μακρί μαλλί ομορφο προσωπο,ωραίο κορμί,πολύ καλή κωλάρα ,μαυρισμένη,άπειρη αλλα πολύ θετική....
Νικ ουρανού 22 η ομορφούλα Αννα που εχουν γραφτει και κριτικές ...ομορφουλα λεπτη,φαίνεται ψαρωμένη ..
Απο βίλλες πήγα να δω μόνο στο
Villa erotica ειδα την λεπτούλα Ρομπέρτα, δεν τρελάθηκα απο εμφάνιση
είδα ,ξανθιά λεπτούλα με ωραία βυζάκια ψιλοφτιαγμένα μου φάνηκαν και στην φριξου εκτος απο το 13 που υπεθεσα θα ειναι η Μιρέλα
φρίξου 13α είδα την παλιά πλεον μικρη ρουμανα Τζουλια....ημουν ετοιμος να μπώ αλλα λιγο η κάπως ξινή φατσα της με εδιωξε να συνεχίσω την βόλτα μου...ωραίο κωλαράκι μαυρισμένο σώμα...ωραίο προσωπάκι....αλλά με οσους φιλους που την ειχαν πάρει απο ανδ.γεωργίου το πράσινο εχω ακουσει τα χειρότερα....
φρίξου 15 μια μελαχρινή νταρντάνα τζούλια και αυτή...δεν ....και οπως ειπε καποιος φίλος..πολύ μαγκιά....
απέναντι πήγα να δω
φριξου 14α που ηταν η καινουρια ελληνοβραζιλιάνα ελενα ,νταρντάνα και αυτή αλλα δεν μου άρεσε ..αν και εχω τάσεις
για νταρντάνες....δεν ξέρω δεν μου άρεσε καθόλου....
φρίξου 14β η Νικόλ η γαλλίδα....παλία στο χώρο.....