Mastokavlidis
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2014
- Like
- 5
- Πόντοι
- 6
Ενα TOP-5 θελω ρε παιδια ποιο ειναι αυτο κατα την γνωμη σας?? λειπω καιρο απο την φαση κ θελω να φαω κατι καλο!!
1.Νατασα Τσαρινα 2.Σοφια Ελληνιδα Μιλφ 3.Βερονικα Ουκρανη 4.Ελενα ΕλληνοΒραζιλιανα 5.Τζαστιν..Ενα TOP-5 θελω ρε παιδια ποιο ειναι αυτο κατα την γνωμη σας?? λειπω καιρο απο την φαση κ θελω να φαω κατι καλο!!
1.Νατασα Τσαρινα 2.Σοφια Ελληνιδα Μιλφ 3.Βερονικα Ουκρανη 4.Ελενα ΕλληνοΒραζιλιανα 5.Τζαστιν..
η Σοφια ειναι Ρουμανα καμια σχεση με την ουκρανιδα Σοφια του golden stars!κατι άλλο η Σοφία είναι ελληνίδα? δεν ειναι αυτη η ρωσσίδα που δουλευε γκόλντεν σταρς????
η Σοφια ειναι Ρουμανα καμια σχεση με την ουκρανιδα Σοφια του golden stars!
[/quot
o.k ;) ευχαριστω...πότε πρέπει να παμε να την δουμε....τουλαχιστον....(μιλάμε για την σοφία απο τις βίλλες) σωστα???
;)ναι.δες προγραμμα!η Σοφια ειναι Ρουμανα καμια σχεση με την ουκρανιδα Σοφια του golden stars!
[/quot
o.k ;) ευχαριστω...πότε πρέπει να παμε να την δουμε....τουλαχιστον....(μιλάμε για την σοφία απο τις βίλλες) σωστα???
Ειμαι Γνωστος Μιλφας.. Δεν εγραψα οτι ειναι οι καλυτερες της Πολης..Προσσωπικο μου Τοπ 5!!αυτο πιο πολύ σε μιλφ top 5 μου φαίνεται (εκτος της βερόνικας).....
εκτος την ελληνοβραζιλιάνα που δεν την πήρα με καλό ματι...σε ολα τα άλλα συμφωνώ..απλά η σειρά μου θα ηταν διαφορετική...και θα προσθετα τζοάνα,την μικρουλα καινούρια απο προχθές.....
κατι άλλο η Σοφία είναι ελληνίδα? δεν ειναι αυτη η ρωσσίδα που δουλευε γκόλντεν σταρς????
μα οποιος εγραφε προσωπικο top5 θα εβαζε!Ειμαι Γνωστος Μιλφας.. Δεν εγραψα οτι ειναι οι καλυτερες της Πολης..Προσσωπικο μου Τοπ 5!!
Κοιτα η Ιζαμπελα ας πουμε πολλοι λενε οτι ειναι πολυ καλη μεσα..και πολυ ωραια εμφανισιακα και εχει και πολλες και καλες κριτικες,αρα αποτελει ενα καλο Στανταρακι Αχαστο!!Εγω ουτε την δοκιμασα αλλα και ουτε Μαρεσει εμφανισιακα και αν καποιος με ρωτουσε αν ειναι καλη εμφανισιακα θα του ελεγα..ΜΠΑΑΑ Ψαξε αλλου!!μα οποιος εγραφε προσωπικο top5 θα εβαζε!
άλλη ειναι καινούρια ειναι αυτη στις βίλλες.....απο εκει ρε φιλε χάθηκαν σχεδόν όλες....εκτος της σοφίας που ηταν για λιγο στις βίλλες....και την μπέρδεψα με την αλλη σοφία την ρουμάνα που ηρθε τωρα.....Ρε μάγκες ξέρει κανένας που βρίσκεται ή ιζαμπελα από γκολντεν σταρς.η ιζαμπελα στις βίλες είναι αλη
1.Νατασα Τσαρινα 2.Σοφια Ελληνιδα Μιλφ 3.Βερονικα Ουκρανη 4.Ελενα ΕλληνοΒραζιλιανα 5.Τζαστιν..
Έτσι είναι. Εγώ έχω πάψει να ενδιαφέρομαι, έχω μήνες να κάνω τσάρκα. Και αυτές που θεωρούνται "αξιογάμητες" πλέον είναι είτε κάποιες που τις έχουμε πάρει ήδη 500 φορές, είτε κάποιες που πριν μερικά χρόνια θα τις θεωρούσαμε απλά β΄ διαλογής.
Ενα TOP-5 θελω ρε παιδια ποιο ειναι αυτο κατα την γνωμη σας?? λειπω καιρο απο την φαση κ θελω να φαω κατι καλο!!